Sezam Nepozvan
Početnik
- Poruka
- 26
Volim da se igram i da zbunim nepozvan

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

tako kad prođu brzo jagode, baš to bezveze![]()
![]()

daj nesto rasnije i tamnije![]()
![]()

Hvala na odgovoru Raisa i učestvovanju na temi.Bez uvrede na bilo ciji ukus ali Soraja nije rasna zena. Ja sam nju mnogo puta videla uzivo i ima30 kila u sebi.Ona se fotoshopira da bi ispadala kao da je punija.
Na nasim prostorima nema zene koja izgleda zapravo onako sto se u svetu smatra zena sa oblinama i onda nasi muskarci nazalost nisu videli kako izgledaju takve zene.
Za mene, rasna zena je zena koja izgleda poput crnkinje ili latinoamerikanke.Neka zena koja je jako siroka u kukovima,ima jako jake noge,ogromnu zadnjicu i velike grudi,i boravila sam po svetu i svi tako razmisljaju.
Sto se sveta tice za mene su rasne zene Beyonce,Monica Belluci. Rekla bih i onu reperku sto je sada moderna, Nicki Minaj ali znam da je crnci i crnkinje prozivaju da je mrsava pa ako oni za nekog iz svoje rase to kazu onda nisam sigurna kako kao belkinja da je iskomentarisem. Stoji to da je jako sitna,i ne bih je ni ja uvrstila u rasne zene ali meni licno je prezgodna.Vi starije generacije koji mozda ne pratite modernu muziku , Iggy Azelia.Eto recimo Iggy je meni rasna zena.
Pogledajte prilog 355012
Pogledajte prilog 355013
i naravno
Pogledajte prilog 355015
Pogledajte prilog 355014

Uzas jedan, ovi Balkanci nista ne znaju, a i ukus im nije neki....![]()

Neću dok se ne demaskira..ne vidim šta uzimam![]()