Banshee
Buduća legenda
- Poruka
- 25.746
sa cu kad sam radoznala 
os da kazes ili ne?

os da kazes ili ne?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Banshee:sa cu kad sam radoznala
os da kazes ili ne?![]()
![]()
Dakle, da ti kažem i pošaljem nindže po tebe ili da ti ne kažem i pošaljem ruže? 

Banshee:nindze?
teenage mutant ninja turtles....
ne mogu mi nista....jer ja sam splineter...njihov moralni i duhovni vodja,mama i tata,bog i batina
ako jedan krang ne moze da me pobedi nece ni sacica nindzi :razz:
spremna sam za finalni sukob![]()
ti si ženo loodagigule:bane nosi karirane košulje

Banshee:e pa ja jesam :x
ili budi iz mog crtaca ili necu da se igram :razz:![]()
![]()
Ljudi čekaju da im javim... 

Banshee:pa salji
jel ti lepo kazem da cu ih rasturiti![]()
sve do jednog...posle ces moci da saljes samo one ruze![]()
Žao mi je, ne mogu da ti kažem... 
Vampiricaa:Rekli su mi da je prosto ne moguce sto sam ja sama.Tako lepa devojka,pametna,duhovita bla bla bla...Vise su mi se smucili.Prosto me je sramota da im kazem da nemam decka.Problem je u tome sto kad izadjem mene muskarci gledaju,gledam i ja njih,smeskam se i oni meni.Ali tu se zavrsava...
NIJEDAN NE PRILAZI!!!
STA DA RADIM???
STA DA RADIM???
P.S.JA NE SMRDIM!!!
NIJE TO U PITANJU... :-P
Imam slican problem.Mene pitaju zasto se nisam udala.Kazu da mnogo biram.A ja mislim da i nije tako strasno sto se nisam udala do 28.Znam da cu to uraditi kada zaista to budem zelela sa pravom osobom.Vampiricaa:Rekli su mi da je prosto ne moguce sto sam ja sama.Tako lepa devojka,pametna,duhovita bla bla bla...Vise su mi se smucili.Prosto me je sramota da im kazem da nemam decka.Problem je u tome sto kad izadjem mene muskarci gledaju,gledam i ja njih,smeskam se i oni meni.Ali tu se zavrsava...
NIJEDAN NE PRILAZI!!!
STA DA RADIM???
STA DA RADIM???
P.S.JA NE SMRDIM!!!
Nije sve u spoljasnjoj lepoti, mozda ih nesto drugo odvrati od tebe, a mozda i ja serem.Vampiricaa:Rekli su mi da je prosto ne moguce sto sam ja sama.Tako lepa devojka,pametna,duhovita bla bla bla...Vise su mi se smucili.Prosto me je sramota da im kazem da nemam decka.Problem je u tome sto kad izadjem mene muskarci gledaju,gledam i ja njih,smeskam se i oni meni.Ali tu se zavrsava...
NIJEDAN NE PRILAZI!!!
STA DA RADIM???
STA DA RADIM???
P.S.JA NE SMRDIM!!!
Svaka cast, to se ceni. Pa mene kad neka gleda u 80% slucajeva necu da pridjem, ko je *ebe kad nema muda da pridje.blondambition:Pa ako si bas dobra riba, onda verovatno misle da ih vec imas na svakom prstu po dvojicu, pa ne bi hteli da budu jedan od sto. Kad sam ja izlazila sa drugaricama, a to je bilo u proslom veku pa su se mozda pravila promenila, mi osmotrimo musku populaciju, pa ako nam se neki i dopadnu posaljemo im pice sa porukom: Dobro vece, sta radite sutra vece. Sad ce naravno da me ispljuje polovina forumasa, pa ce jos i da pitaju da li sam i muza tako smuvala, a ja da odmah odgovorim: NISAM!!!!
Poenta je u tome da ako se odlucis da sama krenes u akciju budi duhovita i obavezno u drustvu bar jos jedne drugarice.
Vampiricaa:Rekli su mi da je prosto ne moguce sto sam ja sama.Tako lepa devojka,pametna,duhovita bla bla bla...Vise su mi se smucili.Prosto me je sramota da im kazem da nemam decka.Problem je u tome sto kad izadjem mene muskarci gledaju,gledam i ja njih,smeskam se i oni meni.Ali tu se zavrsava...
NIJEDAN NE PRILAZI!!!
STA DA RADIM???
STA DA RADIM???
?:ali da li mozes da ne drzis prekrshtene noge? kad ih spontano prekristis ako to imas obicaj (mnogi imaju) da ih otkrstish

Pa kad se derete.CRNKICA_89:MOMCI SE STIDE DA PRIDJU DEVOJKAMA...POGOTOVO ONI IZ NOVOG SADA...NEMA LJUTIS,ALI TAKO JE ISTINA BOLI!![]()