Lepa a suvise sama...

nindze? :lol:
teenage mutant ninja turtles....:D
ne mogu mi nista....jer ja sam splineter...njihov moralni i duhovni vodja,mama i tata,bog i batina :D

ako jedan krang ne moze da me pobedi nece ni sacica nindzi :razz:

spremna sam za finalni sukob :D

Vampiricaa:
Rekli su mi da je prosto ne moguce sto sam ja sama.Tako lepa devojka,pametna,duhovita bla bla bla...Vise su mi se smucili.Prosto me je sramota da im kazem da nemam decka.Problem je u tome sto kad izadjem mene muskarci gledaju,gledam i ja njih,smeskam se i oni meni.Ali tu se zavrsava...
NIJEDAN NE PRILAZI!!!
STA DA RADIM???
STA DA RADIM???

P.S.JA NE SMRDIM!!!
NIJE TO U PITANJU... :-P

Још један у низу покушаја скретања пажње на себе...

Vampiricaa:
Rekli su mi da je prosto ne moguce sto sam ja sama.Tako lepa devojka,pametna,duhovita bla bla bla...Vise su mi se smucili.Prosto me je sramota da im kazem da nemam decka.Problem je u tome sto kad izadjem mene muskarci gledaju,gledam i ja njih,smeskam se i oni meni.Ali tu se zavrsava...
NIJEDAN NE PRILAZI!!!
STA DA RADIM???
STA DA RADIM???

P.S.JA NE SMRDIM!!!
Imam slican problem.Mene pitaju zasto se nisam udala.Kazu da mnogo biram.A ja mislim da i nije tako strasno sto se nisam udala do 28.Znam da cu to uraditi kada zaista to budem zelela sa pravom osobom.

Uh da, to je cesta pojava.
Bas pre neku noc izadjosmo ja, dabec i nece do grada. I sedosmo u kafic a za shankom dve brinete i crnka, ono sasvim mogu da prodju, lepo izgledaju a jasno je da kad ribe sednu za shank zele da budu startovane.
I gledamo bas da li ce neko da im pridje i niko se nije usudio covece.... Nece rece da smo jos malo ostali ti Acko bi im iz sazaljenja prishao. Ali gresi, ja kad osetim sazaljenje totalno se snuzdim.

Uvukao se neki strah u mladice da prilaze dobrim ribama, mislim da uopste nisi redak slucaj lepe a same devojke.

Prvo shvati sta zelis da li zelis nekog alfu ili tisheg, povucenijeg momka. Koji tip bi vise odgovarao tvom mentalitetu? A zatim, ako se opredelis za prvog kreni sa paradiranjem, prodvanjem vlasti i privlacenjem paznje, a ako zelis drugog kreni sa ohrabrivanjem... Svako dobro.

Pa ako si bas dobra riba, onda verovatno misle da ih vec imas na svakom prstu po dvojicu, pa ne bi hteli da budu jedan od sto. Kad sam ja izlazila sa drugaricama, a to je bilo u proslom veku pa su se mozda pravila promenila, mi osmotrimo musku populaciju, pa ako nam se neki i dopadnu posaljemo im pice sa porukom: Dobro vece, sta radite sutra vece. Sad ce naravno da me ispljuje polovina forumasa, pa ce jos i da pitaju da li sam i muza tako smuvala, a ja da odmah odgovorim: NISAM!!!!
Poenta je u tome da ako se odlucis da sama krenes u akciju budi duhovita i obavezno u drustvu bar jos jedne drugarice.

Vampiricaa:
NIJEDAN NE PRILAZI!!!
STA DA RADIM???
STA DA RADIM???

P.S.JA NE SMRDIM!!!
Nije sve u spoljasnjoj lepoti, mozda ih nesto drugo odvrati od tebe, a mozda i ja serem.
Lepo su ti rekli pridji pa saznaj.

blondambition:
Pa ako si bas dobra riba, onda verovatno misle da ih vec imas na svakom prstu po dvojicu, pa ne bi hteli da budu jedan od sto. Kad sam ja izlazila sa drugaricama, a to je bilo u proslom veku pa su se mozda pravila promenila, mi osmotrimo musku populaciju, pa ako nam se neki i dopadnu posaljemo im pice sa porukom: Dobro vece, sta radite sutra vece. Sad ce naravno da me ispljuje polovina forumasa, pa ce jos i da pitaju da li sam i muza tako smuvala, a ja da odmah odgovorim: NISAM!!!!
Poenta je u tome da ako se odlucis da sama krenes u akciju budi duhovita i obavezno u drustvu bar jos jedne drugarice.
Svaka cast, to se ceni. Pa mene kad neka gleda u 80% slucajeva necu da pridjem, ko je *ebe kad nema muda da pridje.

Vampiricaa:
NIJEDAN NE PRILAZI!!!
STA DA RADIM???
STA DA RADIM???

Da si moja Vampirica
Zhivela bi ko kraljica
Danju ko kraljica
A nocu ko carica

?:
ali da li mozes da ne drzis prekrshtene noge? kad ih spontano prekristis ako to imas obicaj (mnogi imaju) da ih otkrstish

Kad sednem u autobus, u 90% slučajeva su mi sedišta previsoka... I onda moram da prekrstim noge. E, onda mi noge trnu, ustvari, trne ona ispod... Pa moram da ih premeštam. Iritirajuće. Onda mi padne na pamet da ih, lepo, spustim obe, ali, što veliš – smeta!
Tako da u zadnje vreme nastojim da ne prevarim sebe i da ne prekrstim noge čim sednem, da ne bih morala da se koprcam ceo put...

Samo ne znam kakve to ima veze sa temom.

Nego, Jagodice, smeta li ti kad zameniš mesto sa onim sa kojim pešačiš? Ili, kad ustaneš sa stolice, pa se okreneš da nekoga nešto pitaš, da li posle moraš da se vratiš smerom obrnutim od onog kojim si se okrenula? Ili sam to samo ja...? :cry:

e ja to ne primecujem sto si me pitala sad te pomalo i mrzim, ovo kad se vracam se stolicem..a ne mislim da radim obicno, ne pun krug
a ovo za pesacenje...hm to radim sama u zadnje vreme
mislim da mi je smetalo i da sam uglavnom tezila da se vratim na prvobitno mesto???
ne mogu da odgovorim
ma nema veze to su ti vezhbe nekakve kao...kao nesvesna si i tako.
ma gurdjijev neka predavanja ima nekim danom sada josh uvek
e oni koji to rade ozbiljno valjda ne pricaju ali ja eto pricam

A ako napravim pun krug, onda opet moram da se okrenem za pun krug... Samo u drugom smeru. I moram da se vratim na svoje mesto, kad idem sa nekim. Mislim, ne moram, ali onda narednih deset minuta samo na to mislim.

Što me mrziš?

Ma 'ebe mi se, nešto mi je i draže da me mrze, u zadnje vreme. Ne moram nikome ništa da objašnjavam, samo napušavam.

Mislim da je problem u tome sto devojke a posebno bi izdvojio Beograd, deluju odbojno i neprivlacno u psiholoskom smislu. Ma koliko bile lepe, svako normalan ce da se isprepada kad vidi uobrazenu facu koja seva unaokolo i na kojoj pise "bezi od mene sto dalje mozes" mislim da momke to malo prepada i plasi. Dakodje je mnogo njih postalo arogantno, napaljeno, umeju da odgovore na drzak naci i ako im pridjete fino umeju da budu neprijatne, nekima je zabava da pred celim klubom povrede momka koji je prisao i ako ovak nije nista lose uradi.

Mislim da globalno cela ta situacija plasi momke.

Primra vam je da recimo mnogi momci iz Beograda izlaze u Novi Sad i kao glavni razlog navode dobro zezanje i devojke.

Onda druga cinenica je da vecina momaka misli da za lepu devojku treba da imate mnogo para, sto cesto i jeste tacno, da morate da budete krimos i neka faca. Sto ih opet odbija.

Back