Lepa a suvise sama...

c011.gif

Budi opustena......usotalom,ako ti se neko svidi gledaj ga i pridji mu(naravno ako ti on salje 'signale 'da ucinis isto) ne mozes mnogo da izgubis.nemoj na to da gledas kao na neku strasnu stvar,potpuno je normalno da nekog gledas,posmatras........nema u tome nista lose.Ako si mozda stidljiva(ja sada nagadjam,ali ti najbolje znas da li jesi ili nisi),a dobro izgledas ,tipovi to mogu da protumace kao uobrazenost.
Ma samo bre opusteno:-))

Ja sam popila silne kafe tupeći o tome zašto nekom muškarci prilaze a nekom opet ne i ako razlike u fizičkom izgledu nema i nisam došla do nekog genijalnog zaključka....Ja lično nemam tih problema, lako mi prilaze ali ipak sam sama....
Možda je stvar u opuštenosti, možda u pogledu ( Mona Liza dobro prolazi )! Ma ne znam ni ja...Uvek ti ostaje mogućnost da ti priđeš momku koji te je posmatrao!

AcaBg82:
Ja te cicie, *****, sponzoruse obucene po poslednjoj modi mogu da imam ali su one za 1 vece i ni za sta drugo, da budem sa takvom devojkom duze vreme, to ni u ludilu.
Hmmmm... Ako ti možeš da budeš sa spodobom na jednu noć, zar nisi onda i ti spodoba za jednu noć? (Ovo je pitanje, ne konstatacija :mrgreen: )

Lexa:
Ili si, jednostavno, kukavica? A, Luciferko?

Slusaj da ti kazem zivo sam napolju i tamo nema sanse da dozivis da te devojka ponizi ako joj fino pridjes, nema sanse da bude drska i bezobrazna, nema sanse da te ismeje pred celim klubom znaci pridjes i predstavis se "Ja sam Aca" i to je to i pocnete razgovor.
Kukavica??? Pa sto bre svako prilazenje vama treba da bude po sistemu Marka Kraljevica, neke hrabrosti i nekog ludila, napolju mi nikad nije trebalo hrabrosti da pricam sa devojkom kad god sam bio zato sto su normalne. Ujdes u kafic devojke opiste, zezanje u lubovima isto, momci isto opisteni, nema napucanih i nadrkanih riba. Kod nas ovde katastrofa. zaboga miloga pa nije Beograd jedini grad u Srbiji gde moze da se nadje devojka. Beogradjanke sve vise i vise kukaju kako ih niko ne startuje. Pa ja mogu 1 nedlejno da izadjem i ne vise po nekad ni toliko zbog obaveza, sta mislis da mi treba da se stresiram i dozivljevam neprijatne situacije i vecito igram ruski rulet sa gomilom...... Pitaj kog god momka hoces i svi ce ti reci da su imali neprijatne situacije. Ma koliko ja doticnoj posle sapnem na uvi da je kucka tako da popizdi i samo ona cuje i pobenavi opet se i meni usere vece, posto ne mogu da shvatim sta sam uradio pogresno.

Nigde u svetu se devojke tako ne ponasaju.

Šta traćite vrijeme na forumu i kukate da nemate momka/curu (a bliži se Nova godina)??
Ostavite vaš kompjuterčić i idite tamo gdje se okupljaju oni koji takođe traže polovinu (Himza).
Ne brinite, izdržaće forum bez vas par dana.

Gryphon:
Ja sam provalio da smo svi u velioj zabludi. Sa jedne strane muskarci optuzuju sponzoruse, a sa druge strane zenske optuzuju muskarce da jure samo sponzoruse. I tako mi ulazimo u poznanstva puni predrasuda,
pa je stoga normalno da jako tesko ostvarujemo veze.

I opet tu profitiraju sponzoruse, a mi svi naje**mo!!!!!!!!!!!

Back