Gryphon
Domaćin
- Poruka
- 3.800
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Da se primetiti da si i ti skromanAcaBg82:Tacno evo nek se jave meni!!!
Ja bas trazim lepu, dobru i skromnu devojku.
![]()
Sinke, ti si legenda. Sinke, ti si carsinnke:Zene sta kukate ko neki retardusi. Imate tu forumasa slobodnih pa im se javljajte na pp. Brzo cete naci decka.
Stvarno je bog imao opasnu mastu kad je stvorio takve likove.
Hmmmm... Ako ti možeš da budeš sa spodobom na jednu noć, zar nisi onda i ti spodoba za jednu noć? (Ovo je pitanje, ne konstatacijaAcaBg82:Ja te cicie, *****, sponzoruse obucene po poslednjoj modi mogu da imam ali su one za 1 vece i ni za sta drugo, da budem sa takvom devojkom duze vreme, to ni u ludilu.
Ili si, jednostavno, kukavica? A, Luciferko?AcaBg82:pa iz prostog razloga sto recimo ja ne volim da prilazim dobrim ribama u Beogradu iz prostog razloga, a sto opet veliki broj momaka navodi ko razlog, ne zelim da sebe stresiram, da pokvarim sebi vece.....
sinnke:Zene sta kukate ko neki retardusi. Imate tu forumasa slobodnih pa im se javljajte na pp. Brzo cete naci decka.
Lexa:Ili si, jednostavno, kukavica? A, Luciferko?
Sta?Captain Jack Sparrow:Jesu jesu video sam .... a kad ces opet da mi pokazes![]()
Gryphon:Ja sam provalio da smo svi u velioj zabludi. Sa jedne strane muskarci optuzuju sponzoruse, a sa druge strane zenske optuzuju muskarce da jure samo sponzoruse. I tako mi ulazimo u poznanstva puni predrasuda,
pa je stoga normalno da jako tesko ostvarujemo veze.
blondi:
Gazdarica:
nije dovoljno biti lep da ne bi bio samCaLiMeRo:8-) Kakva tema...![]()
![]()
![]()
Nikada ne možeš biti suviše sam ako si dovoljno lep?
Ili nikada ne možeš biti dovoljno sam ako si suviše lep?
Ili...![]()
![]()
![]()
Misliš?-Eva-:Šta traćite vrijeme na forumu i kukate da nemate momka/curu (a bliži se Nova godina)??
Ostavite vaš kompjuterčić i idite tamo gdje se okupljaju oni koji takođe traže polovinu (Himza).
Ne brinite, izdržaće forum bez vas par dana.
O, sto smo zlobni...Captain Jack Sparrow:Pa ruke gazdo ! !! ! ! !! ! al ni ostalo nije za bacanje he he![]()