- Poruka
- 15.014
Neda Bg:Ja sam isto lepa i sama, al' nekako nisam nikad sama. Kad pomislim da sam sama ja se lepo skockam, oraspoložim i snimam. Uvek više njih, nikada jednog. I onda po mali signalčic svakom, tipa pogled, osmeh, namestam kosu, i onda nezainteresovano blejim u prazno i privlačim pažnju igranjem, ili namestanjem majčice, i onda vidim ko je najviše zagrizao pa tom malo pojačam, kao odjednom stanem pored njega kao odatle bolje vidim,ili idem do wc-a 15 puta, ili se kao slučajno zakucam u njega, ili ga kao slučajno dodirnem i onda ne može da se ne desi ništa...I onda prestanem da se osećam usamljeno, pa nastavim ili prekinem započeto... Od raspoloženja
je l im saljes dim iz cigarete
i i i sta kad nastavis...sta si stala kad je najzanimljivije
a to do wca da pomisli da masturbiras na njega, ili mu nabijas ceznju ; )) da shvati sta je izgubio.
ma svi tako rade pa i ja na neki nacin hahha..
a sta kad ti tako mashsesh ispred nekog tipa kao strava je zgodan bash ti je privukao paznju ne mozes da ga iskuliras ... mozda cak i nije zgodan ali.....nekako bas bi da te taj primeti... i tako namesatas majcicu..... a on nishta samo pushi cigaru i ode..hehe ili ti uputi pogled kao video te...ali ode
he eh
?
to je nizhi nivo......tezhe je biti "normalan"
:I
mislim..