Lepa a suvise sama...

Neda Bg:
Ja sam isto lepa i sama, al' nekako nisam nikad sama. Kad pomislim da sam sama ja se lepo skockam, oraspoložim i snimam. Uvek više njih, nikada jednog. I onda po mali signalčic svakom, tipa pogled, osmeh, namestam kosu, i onda nezainteresovano blejim u prazno i privlačim pažnju igranjem, ili namestanjem majčice, i onda vidim ko je najviše zagrizao pa tom malo pojačam, kao odjednom stanem pored njega kao odatle bolje vidim,ili idem do wc-a 15 puta, ili se kao slučajno zakucam u njega, ili ga kao slučajno dodirnem i onda ne može da se ne desi ništa...I onda prestanem da se osećam usamljeno, pa nastavim ili prekinem započeto... Od raspoloženja

je l im saljes dim iz cigarete
i i i sta kad nastavis...sta si stala kad je najzanimljivije
a to do wca da pomisli da masturbiras na njega, ili mu nabijas ceznju ; )) da shvati sta je izgubio.
ma svi tako rade pa i ja na neki nacin hahha..
a sta kad ti tako mashsesh ispred nekog tipa kao strava je zgodan bash ti je privukao paznju ne mozes da ga iskuliras ... mozda cak i nije zgodan ali.....nekako bas bi da te taj primeti... i tako namesatas majcicu..... a on nishta samo pushi cigaru i ode..hehe ili ti uputi pogled kao video te...ali ode
he eh
?
to je nizhi nivo......tezhe je biti "normalan"
:I
mislim..

pa razni ljudi...nije samo vash svet jedini...sex trafik vreba iza coshka...
ja cu da budem bog a vi moji sledbenici :I
a ti lexo nisi sama he
a kao emne ne vreba st
ma sad sam pametna
zagrcnula sam se a noge su mi prekrstene...
da li ste u stanju da drzite otkrshtene noge????
corava sam..

Meni trnu noge, kad ih prekrstim. Nego, i ja sam sama, pa - učimo, deco (od ovih, iskusnih :D )
E sad, ovo - lepa... Ali ne smrdim, još...

Jagodo, pitaj Antuna da ti da naočare, verovatno vam je ista dioptrija :mrgreen:

jurodivi:
zasto ocekujes da budes izabrana ,lepotice?biraj sama...cin izbora je predsudan za sadrzaj licnosti...ne radi se toliko o tome da se izabere pravi,akcenat je na energiji,ozbiljnosti i strasti,koja se trosi na biranje..jer.licnost kroz izbor ocvrscava,..oplemenjuje...preobrazava se...biranje nije razmisljanje,vec krstenje volje..sve se oko toga vrti..!..zato ,kad osetis da je dosao trenutak izbora,tada samo odbaci ostatak i ne misli vise na njega...i....izaberi,otkrices cudnu valjanost koja se krije u izboru...!ono sto treba da bude izabrano,nalazi se u najdubljem odnosu prema onom ko bira..! jes ti mene razumela...jesi..

i kad nadjesh.....josh gore da stanesh na pola
ako nadjes...ok reicmo zamislish da imash neshto cemu tezis kao mislis da je to neshto.....
i onda ne uradis nista cekas da se desi..neshto
i onda ono ode...?
a ti kao mislis svejedno...vec ce to nekako da se sredi
i na kraju ispadne sra.nej.....bude nesto ali u pogresnom trenutku, na pogresan nachin.....
ljudi ja se plasim
ovde je prigodan neki prizeman komentar...mrzim rech prigodno...!!!!! kad je NEKO upotrebio ja sam pomislila ..... hahaha kakvo nadobudno stvorenje
ok ne nadobudno...ali kao...kakvo... smeshno stvorenje..kao glup*** sta je misli da je ...
mislim da je dobro jedino kad imam cilj..i idem ka tome.ali obicno se negde prevarim usput to su ??Emocije, telo.....??? i onda u krug
evo i charli chaplinu je ladno jadan se smrzo...kako meni da ne bude teshko
je l mene sad treba da je sramota shto ga imam na zidu...a uvek se nadje neko ko ce da ti trazi...traman kad si se ti opustio i pomislio da nista nece da se desi.....
previse texta...koji ce biti jedared brisan
;)

aaaaaa evo sad ova udara.....ja bre ucila da vid treba da se vezba da izbegavas dioprriju.....i sad cu pod uticajima da batalim to ucenje id a kupim naochare... :IIIII ko svaki
ma poceo je u zadnje vreme da prsnjava, da l kao ucim, komp, godine, stres...shto stres??
ili mi akomodacija ne radi
e da provalila sam da mi levo radi slabije mozda od kompa ili ako stalno citam posto se cita na tu stranu.....ili sto mi je desna ruka u K
e vidi sad sam ja tebi rekla OVA a kukala sam na to...
nikad covek nije ispravan..mislim teoretskti
ali recimo ako si strastven i telesan onda radis stagod i osecas se OK. sta to uopste znaci
i nemas ovakve glupe misli..i ne maltretiras svakog.
mile kitic je dobar:) a i ove mlade nisu loshe vii se da nisu curke da su radile...ali moraju da rade na ulozi dok pevaju..ova se kezi dok peva a ne bi trebalo, rutina ushla je u to..
pa ima neki trandza narodnjak taj je dobar haha. ali stvarno...taj nije pravi trandza
ja ceo dan cutim sa svima pa moram negde da se iskazem...potpuno je razumljivo sto ljudi se.ru cim im neko turi mikrofon u usta.....ok ne svi nego neki...e da kao curke to sam cula iz kuce :I nisam objektivna

ne znam postoje i knjige o udvaranjima...nekad treba i definisati cilj..samo sto kad s emnogo definise mozda zaboravish na neke impulse koji su izgleda bitni

e tako da li smo mi ko boemi iz kafane bash je to super..djura jakshic i pesma na salveti
i sad je on slavan..imao je menadzera he
e ono sam gledala bk tabloid : )) na kraju su pokusali svi da pevaju ali se videlo da im nije pravo osim pratecoj grupi...ovo je vec nebitno
tako sam ja videla ..ovu vec ne mogu da gledam...sada....mnogo su je upakovali...mozda bi mi nekad legla
ma ovi oni....nekakve figurice...a ja mislim da sam slavna i pametna...
e riba koja rusi pice sa stola je neuravnotezena...a ne seksi

fali ti lexo da izvucesh neshto iz sebe...neku komponentu
:Ima ok i meni fali...meni izadje pogreshna :cry:

ma ok i mene bi mrzelo..to cu da ostavim nekima...ne znam kome
moderatoru...kad prekipi gazdarici
ili kad dodju nemci i onda traze tacan broj rechi u postu i ko premashi njemu se brishe
heheh sad sam xenofob

ma to pisem sebi i onda dodjem i divim se kako sam pametno rekla : ))

Lexa:
A to za ribu koja ruši piće, misliš da je na psihološkoj bazi, ili je neko zveknuo u mali mozak, pa ruši flaše teturajući se, a ne svojom krivicom?

ne ne, nego igra..bio ej vlado georgiev na tv ona pesma kad ona igra tako da rusi pice sa stola..
onda je to pre...na psiholoskoj bazi???? podsvesno hoce da se oslobodi stega.
e ti si doktorica je l da. ili farmaceut. hm
kako ta kuva ruchak npr..ne zna da shtedi
e opasna si mnogo..sad mi je jasno shto te se plashe brrrrr
ok tu je varijanta da nadjesh nekog koji oce bash takve opasne..samo treba znati prepoznati
uf osecam se ko da zivim na velikoj planini
eee.ma tajna je u feferonima

e sad mi imamo nash intermeco one okrenutije sminki spavaju.....sad smo mi tim i igracemo protiv....ova krsta je jedan poligon jer nemamo nikakav cilj. zato sam htela i da ne idem ali eto ne znam sto sam ovde...jooooooj
na BK sad imate puno ulovljenih riba negde ide lik pos rbiji.....malo je bljak onako mnogo malih riba na jednom mestu

u stvari ja ne flertujem.........ja sam pogresno flertovala...mislim...nishta nisam postigla time dobro i pashcu u zaborav....ja sam bre ko kuvana noga ali sve se to menja nekad reaguju na mene ok a nekad samo shto ne vriste kad me vide : )) ...
i nisam odreagovala kako treba jer mislim ima vremena...bice prilike..a izgleda da nece...a kao pre toga sam mislla da mi je to vazhno...a vodi me sex...???? e dobros admi vise i nije neshto vazno sad kad sam vam ovo rekla jedna glupost manje...ma i nije mi vazhno...

pocela sam usmereno da flertujem i to s ljudima koji su mi zanimljivi uhvatim sebe...s njima to ne bi trebalo nego da napravim neki prijateljski kontakt..al lakse je glumiti ribu... ph :I
e kao zanimljivi..i to je neka odbrana...al ajd i neku hranu volis vise od neke druge a mozes da jedfes skoro sve...da li trba da brisem napisano

ali da li mozes da ne drzis prekrshtene noge? kad ih spontano prekristis ako to imas obicaj (mnogi imaju) da ih otkrstish

ma bezosecajna sam a neko ce bas da se rasplache...eto ko prica o ocu sinu i svetome duhu...ups ne ta
nego otac sin i magare :)
e to svi znaju
e dosta sam pisala de je random da nam baci chokoladu da se rvemo a on da se pali ionako je jednom pohvalio kako smo ribe..to da bi prikrio prave simpatije.....e necu vise da pisem
ok sve sto sam napisala ne uzimati zzg. posto sam ja veliki um i svi ce ozbiljno da misle o mojim textovima pa nemojte previshe
e da me ne mrzi da se okupam svega ovog ne bi bilo..ahahah ocu da radim na feromonima

jao kako sam sasekla lexu sta ona tu meni ukida dominaciju... i onda sam skrenula na drugu temu
hahah da osnujemo stranku mladi krstari
e tako ajd sad dosta nek se ovo krchka dok se krchka.
ne mogu da se druzim ni sa kim kako kad cu pre ili kasnije da ga mrzim zbog necega

hehe svi se sakrili:) svi junaci nikom ponikoshe gde ja prodjem tu trava ne raste
a meni bash lepo uspevaju neke biljke u sobi ja ih ne odrzavam nego...
eeeeee sad me vec sramota..trbalo bi da radim...
e idem ja polako 5.01 a tako ej lapo kad se legne oko 00.30 i ustane oko 8
e ja nemam grejanje ne radi neka cev meni je bash uzbudljivo kad su te havarije..posto znam da ce da prestanu
da li su vam super albanci meni se cini da meni jesu
sam ja rekla necu vise..ok
:)

e ti devojko s pochetka teme...je l ti studirash
pa znas ono...menjamo skripte ovo ono
:>>>
tako ih namamish
to je film munje. danas sam gledala neki film inace sa kevinom spejsijem..e sto sam kulturna gledala sam njega on je intelektualan...ok dobra je i mala ana ucila je trbushni ples riba. dobra je dobra...prava je...ako se ne iskvari...rmzim je malo
ahahh encu vise to se zove biti karakter
imam josh prljavstina ali to cu ostaviti za neku rupu

Vampiricaa:
Rekli su mi da je prosto ne moguce sto sam ja sama.Tako lepa devojka,pametna,duhovita bla bla bla...Vise su mi se smucili.Prosto me je sramota da im kazem da nemam decka.Problem je u tome sto kad izadjem mene muskarci gledaju,gledam i ja njih,smeskam se i oni meni.Ali tu se zavrsava...
NIJEDAN NE PRILAZI!!!
STA DA RADIM???
STA DA RADIM???

P.S.JA NE SMRDIM!!!
NIJE TO U PITANJU... :-P

Ma što te je sramota da kažeš da nemaš momka?
Bez veze...............mene više ni ne pitaju............hahaha:-D
To što si lepa, a sama.......pa šta;sve moje prijateljice a i ja smo same;o lepoti ajde neću jer je relativna,ali generalno, mi to jesmo.............
Gledaju.........neka gledaju kad su šmokljani:-D..........ni ne trudim se više u opšte da gledam u nekoga niti me briga.............na šta se svet sveo kad prilaze jedino da pitaju hoćeš li?.....a na tebi je da kažeš da ili ne i kraj...............gde su bre nestali oni momci koji će se malo više potruditi,pa te pozvati na kafu,bioskop,upoznati te pre svega...........da ti igraju leptiri u stomaku kad treba da se vidite...............pa iako se ništa ne desi između vas,bar imate prijatelja.............ma neću više.................e muškarci moji baš ste me razočarali.............(da se neko ne nađe uvređen,nisu svi isti,ali velika većina jeste)

Selena:
Ma što te je sramota da kažeš da nemaš momka?
Bez veze...............mene više ni ne pitaju............hahaha:-D
To što si lepa, a sama.......pa šta;sve moje prijateljice a i ja smo same;o lepoti ajde neću jer je relativna,ali generalno, mi to jesmo.............
Gledaju.........neka gledaju kad su šmokljani:-D..........ni ne trudim se više u opšte da gledam u nekoga niti me briga.............na šta se svet sveo kad prilaze jedino da pitaju hoćeš li?.....a na tebi je da kažeš da ili ne i kraj...............gde su bre nestali oni momci koji će se malo više potruditi,pa te pozvati na kafu,bioskop,upoznati te pre svega...........da ti igraju leptiri u stomaku kad treba da se vidite...............pa iako se ništa ne desi između vas,bar imate prijatelja.............ma neću više.................e muškarci moji baš ste me razočarali.............(da se neko ne nađe uvređen,nisu svi isti,ali velika većina jeste)

Muskarci su katastrofa. Vece kukavice, nigde na svetu nisam videla. Samo bi da uz sto manje truda, dobiju ribu.

Znas sta, poenta je da on nece da se druzi sa tobom, da te zove na kafu, pice da te izvodi ako te ne j***. Danas je sve mnogo dostupno, i nece on tebe da ceka dok mu se druga nudi kao na tanjiru. A devojke su u ocajanju bas spustile kriterijume.

Sandy_BG:
Muskarci su katastrofa. Vece kukavice, nigde na svetu nisam videla. Samo bi da uz sto manje truda, dobiju ribu.

Znas sta, poenta je da on nece da se druzi sa tobom, da te zove na kafu, pice da te izvodi ako te ne j***. Danas je sve mnogo dostupno, i nece on tebe da ceka dok mu se druga nudi kao na tanjiru. A devojke su u ocajanju bas spustile kriterijume.

Ajde dobro,nisu baš sve spustile kriterijume...............
U stvari je glavni problem što oni nemaju volje i ne znaju,jadničci mali, šta u stvari hoće...........:-D

Pa, maki kad ti NISI sama; i dugo nisi bila,možda si i zaboravila kako to izgleda:wink:
Meni samo nije jasno kako se sve same devojke žale da im niko ne prilazi... A pouzdano znam (iz bliskog okruženja) da kad vam priđe neko ko vam se ne sviđa, računate kao da niko i nije prišao:razz:
A sa druge strane, kad vam se neko i svidi, vi niste voljne da same prilazite:?

Back