gost 237967
Veoma poznat
- Poruka
- 13.188
...i koliko su tvoji dali uz tebe![]()
tanjiracu i balirku

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...i koliko su tvoji dali uz tebe![]()
tanjiracu i balirkuniko me bez miraza nije teo
![]()
al ja sporo kopam![]()
Па, свеједно, лењост је карактерна особина. Онај ко нема радне навике је лењ, зна сваки ђак првак, па и нешто старији лолMislim da se ipak samo radi o tracenju vremena i da onaj koji ima ispunjen dan nije lenj, a ako se sudi po tome sta nismo uradili naci ce se uvek mnogo toga.
Ja nikad nisam imala radne navike, a uvek sam bila dobar đak.Па, свеједно, лењост је карактерна особина. Онај ко нема радне навике је лењ, зна сваки ђак првак, па и нешто старији лол
Takođe....lenj sam za sebe da se pokrenem zimi i po losem vremenu..
Sad se zamislih na drugoj temi oko toga šta je lenjost..... šta je lenjost zaista i da li ona uopšte postoji?
Šta je za vas lenjost? Kada je čovek lenj? Za šta ste vi lenje? Lenji?
Ja nikad nisam imala radne navike, a uvek sam bila dobar đak.
Uvek me je mrzelo da učim pa sam čekala da naređam kečeve i da ih onda popravljam na kraju godine i štrebam celu knjigu.
Uvek mi je bilo lakše da štrebam kao konj mesec dana, a da ostatak godine ladim nego da cele godine štrebam.
Pa po aritmetičkoj sredini bih imala keca i 3-4 petice jer bi mi keca dali iz kontrolnog koji obuhvata nekoliko poglavlja, a onda svako to poglavlje odgovaram pa za svako dobijem posebnu peticu.Добар, можда, врлодобар - тешко, по артитметичкој средини, а одличан си могла само као тит. пиЈонирка... са "поправљаним" асовима
А, да, НС школе и то лол..
За факс је друго, ту су сад митови и легенде, али може уз систематичност.
У ствари, не гледају се само радне навике кроз успех у школи.
Sad se zamislih na drugoj temi oko toga šta je lenjost..... šta je lenjost zaista i da li ona uopšte postoji?
Kao što smo svi za nešto sebični, za nešto smo i lenji. Govorim o odraslim ljudima, kod dece je uočljivije da postoje baš lenja i ona koja to nisu. Srela sam ljude koji ne žele da rade (posao) ali su zato u kući zmajevi, ne staju. Mnogi bi njih okarakterisali kao lenje. Srela sam one koji jure lovu (rade po dva posla) ali zato sami sebi nisu oprali čarapu decenijama. Srela sam neuredne, ali čiste, prljave ali uredne... o da bilo je i likova koji su fizički toliko spori da se čovek zapita da li su uopšte budni na poslu.
Srela sam one koji rade i posao i kući i dobri su prema drugima, nisu isfrustrirani i kod njih sve bude nekako..... napola završeno, da ne kažem traljavo.
Šta je za vas lenjost? Kada je čovek lenj? Za šta ste vi lenje? Lenji?
Jebbo majku, jel ima koje zensko celjade a da ga ne mrzi da pegla?![]()
Veruj na reč, ja takvu nisam upoznala
Nije to ni prava reč čak, nije da me mrzi, nego mrrrrziiiim to da radim, oooo kako samo mrzim, pa me onda mrzi i da počnem. Mrsko mi i da pomislim...![]()