Ma nisi ti razumeo...Ti si pokrenuo pricu legalno ili ne,odnosno da je bolje legalno...kao bolje radi i to..
Nisam rekao da je Avast bolji,nemoj da cupas iz konteksta.Rekao sam to sto jesam...procitaj.

Ako imas problema sa tim DVD-om posalji mi slobodno pa cu da kopiram,ako je film i da kompresujem....sta god.A citac moze da bude istog dana i na istom mestu kupljen i iste marke,ali pitanje je koliko je koji koristen

Nemoj da ti objasnjavam sad neke banalne stvari.
Koristi ti sta hoces,ja sam ti samo rekao sta mislim o tome da li je legalno bolje(u smislu kvalitetnije).
Mogo toga u tvojim postovima na ovoj temi ne stima,samo me mrzi sve da komentarisem.Izmedju ostalog rekao si nesto kao:zato srbija i jeste tu gde je,zbog piraterije...Tu povlacis jos neka pitanja koja veze nemaju sa racunarima...Nije Srbiji tako zbog piraterije nego je piraterija posledica takve drzave.
To sto ti ja govorim,garantovano i vecina misli,samo ih mrzi da ti objasnjavaju....A i meni je iskreno postalo smor.
Uklaviri samo to da ne mogu toliki ljudi da grese po pitanju kvaliteta nekih programa (recimo IE) i da postoji dosta vise ljudi koji rade na zaobilazenju zastita nego onih koji te zastite prave.
To ti je kao sa virusima.Neko napravi virus pa se onda otkrije i uradi update.Samo sto su u ovom slucaju uloge zamenjene.