LEGA CALCIO, PREMIER LEAGUE, BUNDESLIGA, PRIMERA, LIGUE 1

Vash tim?

• Inter

• Milan

• Lazio

• Roma

• Napoli

• Sampdoria

• Juventus

• Torino

• Fiorentina

• Neki drugi, ybg svetu se ne moze ugoditi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma bice Chelzi sila i ove sezone nesumnjam da ce to sve Konte utegnuti...Odlika velikih ekipa je upravo ta da pobedjuju i kad lose igraju...Kazem ti da Englezi stanjcaju opake klince u zadnje vreme Dele, Loftus-Chik, Rashford....samo nemaju trenera...morali bi nekog stranca naci...Nego i ovaj Ridiger mi se cini kao kesa od igraca...Zuma je sinoc protiv Arsenala dobio nekoliko duela i imo par stransnih intervencija iako ih je Arsenal skroz stisko pa je tu moglo biti svasta...Ako Zuma i Loftus-Chik naredne sezone nedobiju sansu u Chelziju slobodno mogu zatvoriti omladinsku skolu...

- - - - - - - - - -

Meni je ovaj Dembele jedan od najjacih veznjaka u premijer ligi ima sve...a kad got gledam Belgiju on neigra...Ovaj Vanejama mi se nikako nesvidja on bi trebo da glumi nekog Kantea a razlika ko nebo i zemlja jedino mi on odudara u ovoj Totenhemovoj ekipi kontam da im treba jedna klasicna radilica ali ima boljih igraca...

Ma imali su Englezi i ranije Dzerarda , Lamparda , Bekama , Ovena pa nista nisu mogli .. Dobro razumem te sta hoces da kazes ovi sad sto nadolaze su opasni tehnicari al ne znam videcemo ..... Celzi da je pametan Loftus Cik bi im sad igrao protiv Totenhema umesto Bakajoka ili jos bolje napred pored Vilijana a ne onaj Kristensen stoper da im glumi ofanzivnog veznog .. Za Ridigera su dzabe pukli pare kad su vec imali Zumu .. Celzi mora dovesti za ovih desetak dana bar 4 pojacanja jednog ofanzivca , dva beka i jednog centralnog veznog ... Ne moze se na toliko frontova bez klupe .. Pa i da ne igraju Evropu opet nemaju klupu ni za Englesku ...

Ma bice Chelzi sila i ove sezone nesumnjam da ce to sve Konte utegnuti...Odlika velikih ekipa je upravo ta da pobedjuju i kad lose igraju...Kazem ti da Englezi stanjcaju opake klince u zadnje vreme Dele, Loftus-Chik, Rashford....samo nemaju trenera...morali bi nekog stranca naci...Nego i ovaj Ridiger mi se cini kao kesa od igraca...Zuma je sinoc protiv Arsenala dobio nekoliko duela i imo par stransnih intervencija iako ih je Arsenal skroz stisko pa je tu moglo biti svasta...Ako Zuma i Loftus-Chik naredne sezone nedobiju sansu u Chelziju slobodno mogu zatvoriti omladinsku skolu...

- - - - - - - - - -

Meni je ovaj Dembele jedan od najjacih veznjaka u premijer ligi ima sve...a kad got gledam Belgiju on neigra...Ovaj Vanejama mi se nikako nesvidja on bi trebo da glumi nekog Kantea a razlika ko nebo i zemlja jedino mi on odudara u ovoj Totenhemovoj ekipi kontam da im treba jedna klasicna radilica ali ima boljih igraca...

Dembele je odlican, i u pravu si, mislim da moze igrati u bilo kojoj ekipi na svetu... necu reci da je Celzi dobio na srecu ali kao protiv Barse da su igrali, tako sam se osecao... Totenhem je bas jak ali slazem se, nemaju mentalitet za titulu...

Posle prvog poluvremena da kažem Grujić jeste taktički napredovao bolje se kreće...uradio je dobrih stvari u ovih 45 minuta uzeo u dva navrata loptu na sredini Kutinju je stvorio dobri sitaciju...pre toga je u jednom napadu svojom kretnjom odvuko odbranu i stvorio prostora za šansu...nekoliko dobijenih vazdušnih duela posle kojih su su se izrodile neke prilike...ono što nevalja u njegovoj je igri odredjena doza straha od greške često odigrava unazad nema one njegove tečnosti sa loptom...tvrdo deluje na njoj nekako razumem fale mu utakmice a i u Zvezdi mu je trebalo sećam se da počne da veruje u sebe...Ali mora hrabrije i odlučnije odvaznije...Nesumnjam da ce poceti tako da igra ali mu trebaju utakmice a bi dobio sansu sto cesce mora nesto napraviti...bas se kontam kako bi mu gol znacio za samopouzdanje da mu se odvezu noge...

Poslednja izmena:
Posle prvog poluvremena da kažem Grujić jeste taktički napredovao bolje se kreće...uradio je dobrih stvari u ovih 45 minuta uzeo u dva navrata loptu na sredini Kutinju je stvorio dobri sitaciju...pre toga je u jednom napadu svojom kretnjom odvuko odbranu i stvorio prostora za šansu...nekoliko dobijenih vazdušnih duela posle kojih su su se izrodile neke prilike...ono što nevalja u njegovoj je igri odredjena doza straha od greške često odigrava unazad nema one njegove tečnosti sa loptom...tvrdo deluje na njoj nekako razumem fale mu utakmice a i u Zvezdi mu je trebalo sećam se da počne da veruje u sebe...Ali mora hrabrije i odlučnije odvaznije...Nesumnjam da ce poceti tako da igra ali mu trebaju utakmice a bi dobio sansu sto cesce mora nesto napraviti...bas se kontam kako bi mu gol znacio za samopouzdanje da mu se odvezu noge...

Ne znam zašto ga Klopp nije slao na posudbu. On ga je doveo i sad ga drži na klupi. Ne igra Prem, ne igra CL. A još doveli i Oxa koji također konkurira za mjesto u vezi.

Eto sta ti je Murinjo . . Volim ga zbog harizme i sto stalno pobedjuje ima mentalitet to mi se svidja ali neke stvari kod njega mi nikad nece biti jasne . . Vodis , imas bolje igrace za klasu od protivnika pa nastavi da napadas nemoj da se povlacis !!!1 To me nervira ta filozofija zasto prepustas igru protivniku .. zar nije fudbal NAPADACKA igra , nastavi da se nadigravas sa protivnikom , pokusaj da ga nokautiras a ne samo da cekas kontre . . . .

Pa to sve nervira jer je lik konto rezultat spreman da unisti skroz utakmicu i bilo kakav trag fudbala...to ja dozivljavam kao nepostovanje fudbala kao igre...zato mi je tako bilo drago kad mu se znalo obiti o glavu...A da lik ima stav ima...

Stigo sam na drugo poluvreme Liveprula Lester ovu ligasku... Pocinje Klop da me nervira sa svojom selekcijom igraca...sto dovodi ove brze majmune koji mogu odgovoriti njegovogoj ideji da igraju ludacki presing...sto ruku na srce izgleda uzbudljivo i zastrasujuce kad ekipa iznese i u tranziciji je neverovatno brz protok lopte...Ali igraci tipa Ox, ovaj Egipcanin meni se to nista nesvidja za mene to nisu fudblaeri...Ajd Mane je mocan fizicki ali on i zna...Gledam ovoga Kutinja i lik jeste da razbija ali lik na istu foru ih **** ceo zivot samo zalomi u desno jeste ima tehniku ali brate daleko je to od neke uzivancije na oko...I ova engleska jos uvek drzi ti paznju zbog tepa i zanimljivo je to gledati. kolko tolko ali vala brate nekad se lopta odbija kao na fliperu neznaju dje biju na sve lici ali ne na fudbal...

Lukaku je odigrao lošu utakmicu.
Postigao je gol.

A sta je sve promasio ???!!!

- - - - - - - - - -

Doso na drugi poluvreme chelzi siti utakmica...ovo nema veze sa fudbalom trče kao manijaci a lopta ko na fliperu

- - - - - - - - - -

Bolje je sad malo ovih 10tak minuta

Celzi nazalost nema kvalitet na sredini terena ne postoje ... Gledam tekmu sa caletom i bas mu kazem kako se ovi iz Sitija krecu bez lopte to je nerealno Celzi bukvalno nema prostora za bilo kakav pas , ne mogu da iznesu loptu ni na 30 metara od svog gola ..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back