LEGA CALCIO, PREMIER LEAGUE, BUNDESLIGA, PRIMERA, LIGUE 1

Vash tim?

• Inter

• Milan

• Lazio

• Roma

• Napoli

• Sampdoria

• Juventus

• Torino

• Fiorentina

• Neki drugi, ybg svetu se ne moze ugoditi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
А зашто не Лацио или рецимо Сампдорија уместо тих ''шпагета''.. :think:

Sampdorija je isto simpatican klub, jos od vremena kada im je Vujadin Boskov bio trener i kada su bili ozbiljan evropski klub , takodje ono Djenovljani, lucki klub, mornari, moreplovci........dok Lacio mi je oduvek nesto odbojan bio, iako moram da priznam veoma cesto je imao veoma dobar i zanimljiv igracki i trenerski kadar, sto se tice Lacija nije mi toliko odbojan sam klub koliko njegovi tifozi , mislim prati ih reputacija da su fasisticki klub i klub establismenta, fuuuj , nema ogavnije kombinacije :s

Napoli je smekerski klub , oduvek su imali majstore fudbala kao sto su recimo Maradona i Kareka , igrali lep i ofanzivan fudbal , takodje nikad nisu vazili za bogat klub i imali iza sebe neke rezime, politicare ispodobe poput onog pedofila Berluskonija i na neki nacin bili su oduvek kontra onim "burzujskim" timovima sa severa Italije.
И Зола, он је такође Наполитанац...

- - - - - - - - - -

Некада су и Парма и Фиорентина имали сјајне саставе...

И Зола, он је такође Наполитанац...

- - - - - - - - - -

Некада су и Парма и Фиорентина имали сјајне саставе...

Kad si vec pomenuo Parmu...
Imam jednu slicicu u telefonu.

jcbYA04.jpg

Kakav tim..

uefa95.jpg

Парма је стварно била супер 90-их, овој је фото са финала уефа купа 1995, узвратни меч из Торина против Јувентуса. За Парму игра Д.Бађо, Асприља, Бући, Коуто, Зола, Бенариво, Фиоре . . .

А Јуве наставља по старом, јуче против Торина је свиран не постојећи фаул за други жути играчу Торина, касније је искључен и тренер Михајловић, и наравно Јуве стиже до изједначења у 92 минуту.

Grujic uso u 85tom minutu protiv Sauthemptona sjajno je tuko glavom malo falilo gol da da ali Foster odlican danas skinuo je i penal...Utakmica dosadna do zla Boga do 75og minuta zadnjih 20tak minuta se rasplamcalo malo bilo nekih finih poteza veci deo meca se Sauthempton branio...Tadic par smekerskih poteza...

To ti je problem sa Klopom, da ne gusimo sad onu drugu temu... kod njega prsti sve od fudbala ali 10 puta godisnje, protiv Arsenala, Sitija, itd... protiv ekipa koje su ofanzivne, koje ostavljaju prostora za igru i za kontre. Plus sto je Klop odlican motivator, pa standardno dobro prolazi u derbijima. Protiv slabijih ekipa to jako lose izgleda, nema resenje za bunker, lopta ide jako sporo, dosadan fudbal da zaspis, kao sto si video sad protiv Sautemptona. Prosuli su boga oca bodova ove sezone protiv slabijih ekipa. I protiv Celsija se svi brane na svojoj polovini, i protiv Totenhema isto tako, ali oni nadju resenje za gol vise na skoro svakoj utakmici. Kao sto rekoh, Klop je odlican motivator ali nije neki takticar (Zeljko Buvac mu radi 90% tog posla) a sto se tice transfera je isto toplo hladno, vise hladno. Ne ubrajam ga u svetsku klasu, onaj krem evropskog fudbala. Osvojio je 2 bundes lige pre 5 godina i jedan kup, i to mu je. U Liverpulu je skoro dve godine, imao je tri prelazna roka a taj tim ne lici ni na sta. Ove godine nije imao evropsko takmicenje, igra utakmicu svakih sedam dana i jedva ce izboriti 4. mesto. Nedovoljno dobro. Do utakmice sa Sautemptonom imao je identican ucinak kao Rodzers u prvih 65 utakmica na klupi Liverpula, to dovoljno govori.

To ti je problem sa Klopom, da ne gusimo sad onu drugu temu... kod njega prsti sve od fudbala ali 10 puta godisnje, protiv Arsenala, Sitija, itd... protiv ekipa koje su ofanzivne, koje ostavljaju prostora za igru i za kontre. Plus sto je Klop odlican motivator, pa standardno dobro prolazi u derbijima. Protiv slabijih ekipa to jako lose izgleda, nema resenje za bunker, lopta ide jako sporo, dosadan fudbal da zaspis, kao sto si video sad protiv Sautemptona. Prosuli su boga oca bodova ove sezone protiv slabijih ekipa. I protiv Celsija se svi brane na svojoj polovini, i protiv Totenhema isto tako, ali oni nadju resenje za gol vise na skoro svakoj utakmici. Kao sto rekoh, Klop je odlican motivator ali nije neki takticar (Zeljko Buvac mu radi 90% tog posla) a sto se tice transfera je isto toplo hladno, vise hladno. Ne ubrajam ga u svetsku klasu, onaj krem evropskog fudbala. Osvojio je 2 bundes lige pre 5 godina i jedan kup, i to mu je. U Liverpulu je skoro dve godine, imao je tri prelazna roka a taj tim ne lici ni na sta. Ove godine nije imao evropsko takmicenje, igra utakmicu svakih sedam dana i jedva ce izboriti 4. mesto. Nedovoljno dobro. Do utakmice sa Sautemptonom imao je identican ucinak kao Rodzers u prvih 65 utakmica na klupi Liverpula, to dovoljno govori.

Liverpulu je problem sto ima lose igrace . Nije primamljiv .. Nijedan top igrac nece kod njih , uvek ce pre da ode u Celzi , Junajted i Siti pa cak i u Arsenal .. Celzi i oba Mancestera imaju u svojim timovima sve same zvezde a u Liverpulu igraju anonimusi kojima je vrhunac karijere taj Liverpul .. A sa druge strane tu je na primer jedan Totenhem koji takodje nije primamljiv za extra igrace poput Liverpula ALI zato ume da proizvede i da napravi nove zvezde .. To su uradili sa Modricem , sa Bejlom , itd . . Pa evo sada sa Kejnom , Dele Alijem , itd . . . . Znaci Liverpul ako misli nesto da napravi mora da proizvodi mega igrace kao sto Totenhem to radi .. Mozda to bas bude nas Gruja :D Eto jedini koga su napravili u zadnje vreme je Sterling koji je na kraju zavrsio u Sitiju .. Eto to govori sve ..

Liverpulu je problem sto ima lose igrace . Nije primamljiv .. Nijedan top igrac nece kod njih , uvek ce pre da ode u Celzi , Junajted i Siti pa cak i u Arsenal .. Celzi i oba Mancestera imaju u svojim timovima sve same zvezde a u Liverpulu igraju anonimusi kojima je vrhunac karijere taj Liverpul .. A sa druge strane tu je na primer jedan Totenhem koji takodje nije primamljiv za extra igrace poput Liverpula ALI zato ume da proizvede i da napravi nove zvezde .. To su uradili sa Modricem , sa Bejlom , itd . . Pa evo sada sa Kejnom , Dele Alijem , itd . . . . Znaci Liverpul ako misli nesto da napravi mora da proizvodi mega igrace kao sto Totenhem to radi .. Mozda to bas bude nas Gruja :D Eto jedini koga su napravili u zadnje vreme je Sterling koji je na kraju zavrsio u Sitiju .. Eto to govori sve ..

Nije stvar da li je neko primamljiv ili ne,stvar je u parama...Zato sto se u danajsnjem fudbalu sve vrti oko para....Pogledaj npr.Kinu,ko je sve otisao u Kinu i zasto....Ne sigurno zato sto su im kineski klubovi primamljivi zbog reputacije ili jacine takmicenja,vec zbog para....Kada bi liverpul imao para koliko i npr.mancester uveren sam da bi i Pogba presao u liverpul....Ili bilo koji drugi igrac....E sada ne znam tacno da li nemaju para ili je takva politika kluba,da se ne izdvajaju ogromne pare za pojacanja....Tacno je da imaju lose igrace,sem par pojedinaca ostalo je sve prosek....Po hiljaditi put,nece se Gruja naigrati fudbala u liverpulu....Sada cak i Leiva igra umesto njega,koji je ispod proseka igrac.....

- - - - - - - - - -

Dortmund je pod Klopom pobedjivao i slabije ekipe u Nemackoj,tako da nije do taktike.....Problem danasnjeg liverpulu je bas los igracki kadar,od golmana,bekova sredine i napada....Sem par igraca svi ostali su prosek...
Ne moze da se poredi liverpul pod Rodzersom i Klopom...Pod Rodzersom liverpul nije igrao nikako,dok pod Klopom sa ovim igracima ne izgleda bas toliko lose....
Jedino mi je cudan izbor igraca koje je doveo u klub.....Npr.Klavan,Matip....

Nije stvar da li je neko primamljiv ili ne,stvar je u parama...Zato sto se u danajsnjem fudbalu sve vrti oko para....Pogledaj npr.Kinu,ko je sve otisao u Kinu i zasto....Ne sigurno zato sto su im kineski klubovi primamljivi zbog reputacije ili jacine takmicenja,vec zbog para....Kada bi liverpul imao para koliko i npr.mancester uveren sam da bi i Pogba presao u liverpul....Ili bilo koji drugi igrac....E sada ne znam tacno da li nemaju para ili je takva politika kluba,da se ne izdvajaju ogromne pare za pojacanja....Tacno je da imaju lose igrace,sem par pojedinaca ostalo je sve prosek....Po hiljaditi put,nece se Gruja naigrati fudbala u liverpulu....Sada cak i Leiva igra umesto njega,koji je ispod proseka igrac.....

- - - - - - - - - -

Dortmund je pod Klopom pobedjivao i slabije ekipe u Nemackoj,tako da nije do taktike.....Problem danasnjeg liverpulu je bas los igracki kadar,od golmana,bekova sredine i napada....Sem par igraca svi ostali su prosek...
Ne moze da se poredi liverpul pod Rodzersom i Klopom...Pod Rodzersom liverpul nije igrao nikako,dok pod Klopom sa ovim igracima ne izgleda bas toliko lose....
Jedino mi je cudan izbor igraca koje je doveo u klub.....Npr.Klavan,Matip....

Sta fali Matipu ? On je dobar igrac .. Otkud znas da se Gruja nece naigrati evo sad od kako se oporavio poceo je da ulazi sa klupe .. Mozda ga sledece sezone Klop isforsira i da mu ozbiljniju minutazu .. A sta li ce biti sa Lazarom Markovicem .. On je jos uvek igrac Liverpula .. Na pozajmici je u Halu .. Sta li sa njim Klop planira ..

A sto se tice para pa vidis u tome Liverpul gresi oni dovedu 3 igraca za 20 miliona umesto da kupe jednog pravog od 60 miliona .. Tako rade vec godinama i nemaju rezultate ne znam zasto to ne promene ...

I ja mislim u moru precenjenih stopera koji se danas izdaju za neku klasu da je Matip ustvari jako dobar i pouzdan igrac tata za mnoge...Za klasu je bolji od Lovrena recimo...Kutinjo Lallana(iako ga povrede jebu igrac koji je generalno svuda jako potecnjen zbog toga sto su ljudi navikli na engleske prevare od ranije poput Dauninga Bentlija Hendersona itd lik nema dodirnih tacaka sa njima atipican za engleza tehnicki sjajan) i Mane su odlicni igraci...Klajn je jako dobar bek...Firminjo je dobar igrac odlicno kombinuje ali nije prirodni spic i to se itekako osetilo...Milner igra na levom beku odlicno kolko got to cudno delovalo...E sad imaju par stvarno nemaca pojma...Prvi Minjole katastrofa od golmana...Henderson kome je onaj ludi Rodzers dao traku ****** pa sad Klopu glupo da ga najuri ali letice 100%...Lovren kiks u najavi...Vajnalden radi veliki posao takticki jako zahvalan ali opet limitiran...Pre par meseci u kupu neznam protiv koga su igrali kad je uso Gruja i na lopti vidis njega vidis Vajnaldena Gruja avion za njega...ali ovaj toliko pokrije terena i uvek je tu gde treba...tu se videlo koliko Gruji fali takticke obucenosti ali to ce doci vremenom...Emre Djan(ok moze biti igraca od njega ali da igra klasicnog zadnjeg)....i dve enigme za mene Klopova fasciniranost Oridjijem...i totalno ignorisanje Staridza ocekivo sam da ce kod njega Staridz napraviti iskorak u karijeri da ce napokon postati svetska klasa da ce biti motivisaniji nego ikada...kad ono potpuno kontra...

- - - - - - - - - -

Lukas Lejva je tu vec deceniju nikome nije jasno zasto i kako...

- - - - - - - - - -

Treba Liverpulu jaca klupa sirina im fali malo ga preteraste kad kazete da je bezveze ekipa...Sigurno nemogu po reputaciji da se mere ovi igraci Chelzija ili Sitija...Ali zato snjima idu na crtu bez problema....Ja mislim da klop planira sredinu sa Lallanom i Grujom...Gore Kutinjo Mane i mislim da ce morati dovesti spica...Ja bih odmah doveo onoga Shika iz Sampdorije...

Poslednja izmena:
I ja mislim u moru precenjenih stopera koji se danas izdaju za neku klasu da je Matip ustvari jako dobar i pouzdan igrac tata za mnoge...Za klasu je bolji od Lovrena recimo...Kutinjo Lallana(iako ga povrede jebu igrac koji je generalno svuda jako potecnjen zbog toga sto su ljudi navikli na engleske prevare od ranije poput Dauninga Bentlija Hendersona itd lik nema dodirnih tacaka sa njima atipican za engleza tehnicki sjajan) i Mane su odlicni igraci...Klajn je jako dobar bek...Firminjo je dobar igrac odlicno kombinuje ali nije prirodni spic i to se itekako osetilo...Milner igra na levom beku odlicno kolko got to cudno delovalo...E sad imaju par stvarno nemaca pojma...Prvi Minjole katastrofa od golmana...Henderson kome je onaj ludi Rodzers dao traku ****** pa sad Klopu glupo da ga najuri ali letice 100%...Lovren kiks u najavi...Vajnalden radi veliki posao takticki jako zahvalan ali opet limitiran...Pre par meseci u kupu neznam protiv koga su igrali kad je uso Gruja i na lopti vidis njega vidis Vajnaldena Gruja avion za njega...ali ovaj toliko pokrije terena i uvek je tu gde treba...tu se videlo koliko Gruji fali takticke obucenosti ali to ce doci vremenom...Emre Djan(ok moze biti igraca od njega ali da igra klasicnog zadnjeg)....i dve enigme za mene Klopova fasciniranost Oridjijem...i totalno ignorisanje Staridza ocekivo sam da ce kod njega Staridz napraviti iskorak u karijeri da ce napokon postati svetska klasa da ce biti motivisaniji nego ikada...kad ono potpuno kontra...

- - - - - - - - - -

Lukas Lejva je tu vec deceniju nikome nije jasno zasto i kako...

- - - - - - - - - -

Treba Liverpulu jaca klupa sirina im fali malo ga preteraste kad kazete da je bezveze ekipa...Sigurno nemogu po reputaciji da se mere ovi igraci Chelzija ili Sitija...Ali zato snjima idu na crtu bez problema....Ja mislim da klop planira sredinu sa Lallanom i Grujom...Gore Kutinjo Mane i mislim da ce morati dovesti spica...Ja bih odmah doveo onoga Shika iz Sampdorije...

Ma Kutinjo je tamo najbolji i Mane je dobar isto .. ostali tanko pogotovo ovi na sredini ...

Znaci ti mislis da Klop ozbiljno racuna na Gruju ??? Za sledecu sezonu ? I sta mislis sta ce biti sa Markovicem on je idalje Liverpulov igrac ..

Mislim da ce Gruja igrati iz prostog razloga zato sto na toj poziciji Liverpul nema ni jednog vanserijskog igraca Matic je svojvremeno u Chelziju kao klinac tu imao Balaka Lamparda i Essijena...To Liverpul nema i mislim da je Klop svestan toga da ce Grujic biti azdaja zivi bili pa videli isto tako neznam zasto su svi u panici sto Gruja neigra ljudi on je decko pre ovoga odigro jednu ipo sezonu u seniorskom fudbalu ako i toliko...Bane je odlican primer...Bane je mogo tada igrati i stopera i beka nisu bili sigurni sta mu je primarna pozicija na stoperu su imali Terija i Karvalja pa je stigo Alex iz PSVa(prosek od stopera ali velika reputacija tada)...na beku su imali Fereiru nisam ga voleo ali je obavljo posao...onda je stigo Bosingva za velike pare sa reputacijom najtalentovanijeg ofanzivnog beka u evropi...plus secam se onoga crnca izdanak Chelzijeve skole da li Manicena kako li se zvao i on je ceko svoju sansu cak je imo prednost u odnosu na Baneta...Onda Bane posle godine dana na klupi stupa na scenu protiv Liverpula sa dva gola...i ostalo je istorija...

- - - - - - - - - -

Ne znam stvarno sta ce se desavati sa Grujom, znam kako je Jojic prosao kod Klopa ali opet, mozda je i trenutno u pitanju proces adaptacije na engleski fudbal, setite se da ni Vidic ni Ivanovic nisu igrali prvih nekoliko meseci a kasnije postali kljucni igraci svojih ekipa.

PS gde se seti Bentlija :hahaha:

Pa Skot Parker novi kapiten gordog albiona puno su englezi ljudi ubedili da je njihov prosek neka klasa i prodavali za velike pare... Pa su ljudi danas odmah skepticni na pomen engleskog igraca sa pravom...Ali Delle Ali onda Lallana koji je stariji nemaju veze sa tom predhodnom turom-generacijom prevara...

- - - - - - - - - -

Voleo bih da se rascisti situacija sa Staridzom jedan od meni gotivnijih engleza...

Ne znam stvarno sta ce se desavati sa Grujom, znam kako je Jojic prosao kod Klopa ali opet, mozda je i trenutno u pitanju proces adaptacije na engleski fudbal, setite se da ni Vidic ni Ivanovic nisu igrali prvih nekoliko meseci a kasnije postali kljucni igraci svojih ekipa.

PS gde se seti Bentlija :hahaha:

Grujic je po mom misljenju daleko veci talenat od Jojica ..

Kosta odlazi u Kinu a dolazi Lukaku koji je po meni bolji igrac od Koste . Samo da nam Azara ne otme Real .. Nemam ideju ko bi mogao da ga zameni .... Vrlo verovatno je i da odlazi Fabregas a da umesto njega stize Sergej Milinkovic Savic ..

Lukaku je po meni bolji igrac od Koste....Kosta je ludak u glavi.....Tesko da ce Milinkovic Savic u Celzi...Tipujem da ce za jedno 2 sezone ako sve bude u redu zavrsiti u Realu ili Barsi ili tako nekom top timu...

- - - - - - - - - -

Kristal Palas pobedio Hal 4:0 i definitivno ostao u ligi .. Milivojevic kao i po obicaju odigrao ceo mec i dao gol iz penala ..

A kako je igrao,nisam stigao da gledam Palas,proslih par utakmica je bio bas los?

Lukaku je po meni bolji igrac od Koste....Kosta je ludak u glavi.....Tesko da ce Milinkovic Savic u Celzi...Tipujem da ce za jedno 2 sezone ako sve bude u redu zavrsiti u Realu ili Barsi ili tako nekom top timu...

- - - - - - - - - -

A kako je igrao,nisam stigao da gledam Palas,proslih par utakmica je bio bas los?

Pa i Celzi je top tim . Koje crne dve sezone on sad na leto odlazi iz Lacija a Celzi ima najvece sanse zato sto mu je menadzer Kezman , cena ce biti minimum 35 miliona evra a verovatno i vise ..

A sto se tice Milivojevica pa to sto su mu dali da izvodi penal dovoljno govori o njegovom statusu i o njegovim igrama ....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back