Bari'91
Poznat
- Poruka
- 7.855
Vajnaldum nema pojma , Salah solidan , Kutinjo .. sta reci jedan od najboljih na svetu postize evrogolove ko od sale
Apsolutno se slazem vec duze vreme neznam koja je njegova funkcija lik je toliko limitiran da je to strasno...A to se najvise vidi u ovakvim utakmicama kad ekipa Liverpulu prepusti posed Kutinjo je cesto bio daleko od gola izguran neuticajan dovoljno taman se mislim sta ce mu ovaj Vajnaldum u igri nikakve opasnosti od njega kako je moguce da neigra Djan izmislio je fudbal za ovoga...kao i Grujic svakako na kraju krajeva ubaci bre Firmina koji ti igra spica nebitno svakako ce odvuci igraca morace vise obratiti paznju na njega otvorice se vise prostora Kutinju...iako su Kutinja neutralisali maksimalno lik uze loptu i sam izmisli gol majstor...Salah jeste bio solidan nekoliko opasnih prodora onda dobra lopta za Manea bio je opasnost al ja te njegove kvalitete 'necenim' bez bre ptica trkacica...izmene isto nista nisu donele...
- - - - - - - - - -
Vecina ljudi ne ceni ovoga Hendersona nisam ni ja neki ljubitelj jeste on ogranicen daleko je od majstora...al njegova uloga je sasvim korektna dobro on igra tog zadnjeg veznog taj prostor dobro pokriva cita igru lik je jako odlucan i bez lopte i s loptom i zilav je u duleu...nije mu losa ni distribucija i kad povuce odlucan je nije smotan iako je bas skroman tehnicki... On mi je sad ok kako cesce gledam Liverpul ali Vajnaldum mi nije nikako ok...