LEGA CALCIO, PREMIER LEAGUE, BUNDESLIGA, PRIMERA, LIGUE 1

Vash tim?

• Inter

• Milan

• Lazio

• Roma

• Napoli

• Sampdoria

• Juventus

• Torino

• Fiorentina

• Neki drugi, ybg svetu se ne moze ugoditi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vajnaldum nema pojma , Salah solidan , Kutinjo .. sta reci jedan od najboljih na svetu postize evrogolove ko od sale

Apsolutno se slazem vec duze vreme neznam koja je njegova funkcija lik je toliko limitiran da je to strasno...A to se najvise vidi u ovakvim utakmicama kad ekipa Liverpulu prepusti posed Kutinjo je cesto bio daleko od gola izguran neuticajan dovoljno taman se mislim sta ce mu ovaj Vajnaldum u igri nikakve opasnosti od njega kako je moguce da neigra Djan izmislio je fudbal za ovoga...kao i Grujic svakako na kraju krajeva ubaci bre Firmina koji ti igra spica nebitno svakako ce odvuci igraca morace vise obratiti paznju na njega otvorice se vise prostora Kutinju...iako su Kutinja neutralisali maksimalno lik uze loptu i sam izmisli gol majstor...Salah jeste bio solidan nekoliko opasnih prodora onda dobra lopta za Manea bio je opasnost al ja te njegove kvalitete 'necenim' bez bre ptica trkacica...izmene isto nista nisu donele...

- - - - - - - - - -

Vecina ljudi ne ceni ovoga Hendersona nisam ni ja neki ljubitelj jeste on ogranicen daleko je od majstora...al njegova uloga je sasvim korektna dobro on igra tog zadnjeg veznog taj prostor dobro pokriva cita igru lik je jako odlucan i bez lopte i s loptom i zilav je u duleu...nije mu losa ni distribucija i kad povuce odlucan je nije smotan iako je bas skroman tehnicki... On mi je sad ok kako cesce gledam Liverpul ali Vajnaldum mi nije nikako ok...

Evo gledo sam Milan Roma zadnjih pola sata...Montela u teskom kanalu verovatno sledi otkaz posle ovoga poraza Anceloti je slobodan super bi bilo da dodje Milan...Inace ovaj Andre Silva ce biti takva igracina lik je strasan tehnicar...vidim Montela se bas pogubio dosad mu je odigro dve utakmice svega...ovu je poceo Milan bez ideje u zadnjoj trecini al Silvu je Milana videti na lopti svaki put kad se spusti po nju....Dzeko resio mec prvo je povuko sam loptu otreso jednog sutcina sa ivice 16terca malo je imo srece jer je zakacila Romanjolija al extra gol svakako drugi gol opet Dzeko sve uradio odvuko dva igraca izneo na ledjima i namestio...

Koju ligu bre?...Ma nemaju sta da traze protiv Sitija covece...Nego sta Murinjo planira da se barikadira protiv svake jace ekipe? A da melje ove male...mislim ako mu je to na umu skroz je prso...

Siti zaista ima vrhunske igrace i jaku klupu sto je jako vazno ali smatram da ipak nece biti u stanju da melju sve redom do kraja .. otkidace im bodove i veliki i mali sad je jos pocetak videces kad ih stigne umor .. Murinjo je bolji trener od Gvardiole kada se igra na rezultat ... Junajted ce imati vrlo malo kikseva ..

Dok im ne dodje novi Maradona napolitanci nece da vide titulu. Juve malo malo pa namesti neku utakmicu i ostali timovi sa severa Italije ali Napoli nema taj luksuz i ne mogu da se trkaju sa severnjacima koji su pored svega toga bogatiji i jaci....
Milan dok je imao onu legendarnu ekipu vise je puta igrao finala LS nego sto je osvojio ligu za to vreme. Juve sve male utakmice "zavrsava" u 90% slucajeva....

Ovakav igrač nikad nije postojo u istoriji fudbala makar otkad ja pratom fudbal ***** Inzagija...Ikardija nečuješ mu ime kakvo učestvovanjw u igri ali uvek gol neverivatno pipne loptu 3 puta na utakmicj da 2 gola....nije ni čudo što je natero argenrince da ga pozovu...Za stručnjake koji kažu Messi nije Messi u argentini....evo vam jedan podatak
https://www.google.com.au/amp/s/amp...ball/2017/10/11/59ddda1046163f774a8b45b8.html

Ikardi ima vrhunsko kretanje bez lopte. U tome js stos. Covek ima sesto culo, a i sedmo mu se nekad upali. To je za mene pravi napadac - nema ga nigde, nikakav sut, nikakav dribling ma NISTA i onda se pojavi i resi utakmicu.
Mesi je sa Argentinom odigrao 5 finala (od toga jedno SP) i iz tog primera moze da se vidi koliko je poraz u finalu katastrofalan jer iako je Mesi cak 5x stizao do zavrsnice nije se proslavio sa Argentinom "samo" zato sto nije digao pehar.....odigrati 5 finala sa reprezentacijom je velika stvar ali izgubiti svako je katastrofa i zato se od Mesija jos uvek ceka da "proradi" u reprezentaciji......meni se cini da nikad nece uzeti pehar sa Argentinom ali ko zna mozda bas u Rusiji napravi sou. Ovo mu je poslednja prilika a lav je najopasniji kad oseti da mu se blizi kraj.....tako nekako :mrgreen: Sam je izbacio Ekvador zato sto je osetio da moze da zavrsi na stubu srama u Argentini...pored nasih mucenika navijacu za Argentinu na SP voleo bih da vidim njih i Mesija na svetskom tronu iako sam uvek vise voleo Brazil ali nije Brazil sto je bio, nije onakav kakav ga pamtim, ovaj Brazil nema dusu....odavno nisu ono sto su bili do 2002-e mozda i do 2006-e.

Poslednja izmena:
U Italiji na tu gresku niko nece mnogo da obrati paznju tamo sudije nisu glavna tema jer je zdravije okruzenje i razmisljanje ljudi se bave korisnijim stvarima i u vecini slucajeva pogresno dosudjen penal za njih je jednostavno samo GRESKA sudije, a ne namestaljka, malo galame i sve se brzo stisa jer niko ne zeli da se bavi sudjenjem toliko da fudbal postane sporedan...samo je kod nas sudija kriv za sve kao da se igraci ni jedne ni druge ekipe nista ne pitaju u fazonu njihovo je samo da izadju na teren, a sudija ce da resi sve. Zato stalno kukamo i krivce trazimo u pogresnom smeru, a onda nema ni napretka i liga je sve gora i gora, a publike sve manje i manje....
Posle se "vodje" navijaca pitaju zasto nema publike pa prozivaju one koje ne dolaze....a cim malo posustanu na tabeli odmah krene kuknjava oko sudjenja, saveza i oko toga kako je sve namesteno...pa eto sto bi onda ljudi dolazili da gledaju namesteno prvenstvo? Kad je namesteno sto bi ga neko gledao? Jednostavno tim potenciranjem da je sve namesteno prave katastrofalnu reklamu i nije ni cudo sto se ljudima gadi nas fudbal.....ja ne znam dal se bilo gde u svetu ovoliko kuka na sudije nego kao kod nas....totalno bolesno okruzenje....ako se ikad izlecimo od ovog loseg stava to lecenje nece biti lako..

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back