LEGA CALCIO, PREMIER LEAGUE, BUNDESLIGA, PRIMERA, LIGUE 1

Vash tim?

• Inter

• Milan

• Lazio

• Roma

• Napoli

• Sampdoria

• Juventus

• Torino

• Fiorentina

• Neki drugi, ybg svetu se ne moze ugoditi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ajmo Napoli braco ugnjetena :super: Gorece ceo grad, sve ce se izvrnuti naopacke ako uspeju da uzmu skudeto mada do kraja bas dosta ima. Odigrali mrsavih 0-0 sinoc sa Interom tek da sacuvaju prvo mesto ali bili su bolji imali su zrelije sanse, a realno nemaju najjacu ekipu u ligi. Ukoliko uspeju da pobede bar 90% tkzv malih utakmica i koliko-toliko dobro prodju sa najjacima imace sansu.... Iguain bi im strasno znacio sada ali jbg....jedan je Diego Armando :)

Ali Lovren danas protiv Totenhema :eek: najjace sto je on lik doguro do Liverpula, a dok je bio u Lionu navijaci kluba pisali peticiju da ga oteraju!...Kejn i Dele Ali :worth:

Ne samo da je dogurao. Dosta njih dogura pa im je karijera u Liverpoolu tribina, liga kup, posudba, tribina, liga kup.... Lovren igra u prvih 11 od kada je došao. Kod Rodgersa, pa sad kod Kloppa i tako. On je kiksara i to je tako. Svaku 3-4 utakmicu će imati kiks. U međuvremenu će spremiti Lukakua u džep. Naravno da Klopp zna da je kiksara, ali nema Neste na tržištuu pa se mora zadovoljiti Lovrenom. Al bit će mu lakše kad dođe VVD, lakše će Lovren uz njega igrati nego uz Matipa.

Ne samo da je dogurao. Dosta njih dogura pa im je karijera u Liverpoolu tribina, liga kup, posudba, tribina, liga kup.... Lovren igra u prvih 11 od kada je došao. Kod Rodgersa, pa sad kod Kloppa i tako. On je kiksara i to je tako. Svaku 3-4 utakmicu će imati kiks. U međuvremenu će spremiti Lukakua u džep. Naravno da Klopp zna da je kiksara, ali nema Neste na tržištuu pa se mora zadovoljiti Lovrenom. Al bit će mu lakše kad dođe VVD, lakše će Lovren uz njega igrati nego uz Matipa.

Pa kad dodje VVD Lovren ce na klupu jer je Matip bolji igrac od Lovrena ..

Моја Валенсија наставља да гази, још кад би могла да издржи до краја...

Kao navijac Barse, mogu slobodno da kazem. Ova Valensija je nesto posebno. Strasno gotivan tim.

Dve Guedesove majstorije. Mnogo dobar igrac.
Steta, sto se vraca u PSG sledece sezone. Sad, koliko ce tamo da se naigra, ne znam.

Poslednja izmena:

Ma znam covece da je standardan...ali on gotovo svaku utakmicu kad gledam napravi neku epsku glupost...A sad protiv Totenhema ih je bas ubio u pojam...Lik ima strasne probleme sa koncektrijom plus je spor...Ima kao dobre kliezece startove i kao dobro skace pa tu se da cojek zajebati i pomisliti dobar igrac...ali ***** ti to kad nikad neznas kad ce mu pasti roletna i napraviti glupost..aj nije operisan od igre sa loptom ali je daleko od nekog pozudanog igraca na lopti...Inace taj Liverpul je u proteklih 10ak godina imo stopera da se covek prekrsti...Ager elegant odlican na lopti ali lagan kao perce inferioran u duletu...Onda onaj Skrtel susta suprotnost krkancina koja je mogla svaku utakmicu dobijati crveni karton...najjace on daje neke golove pa mu sve te gluposti 'prolazile ispod' radara...i posle toliko godina danas su ti likovi kao neke kultne licnosti liverpulove prolosti budi Bog s nama...Samo nek igra njima Lovren...i od njega ce napraviti 'kultnog' heroja...Ja dam sam vam selektor nebi mi igro pa moze biti igrac i Real Madrida...

Uso Grujic zadnjih 7 8 minuta...Uzo je dve lopte na sredini...Ovom Liverpulu puno falili Lallana ova ideja sa Kutinjom ovako daleko izguran od gola nevalja...Ok u teoriji dobijas jednog vrhunskog igraca u veznom redu a pitanje je jeli on tu vrhunski gde ti sad igra...ali ga gubis tamo gde ja najopasniji u zadnjoj trecini kad zasece je jedan od najubojijih igraca danasnjice..

- - - - - - - - - -

Cudi me sto Klop nije doveo vise Nemaca...narocito zadnju liniju da pojaca pa imaju oni tih 'pismenih odbrambenih' koje on trazi...

- - - - - - - - - -

Emre Can je odigro skandaloznu partiju...Inace Vanajldum je duduk...sve se nadam da ce poceti Grujica da gura...

Jeste šteta je što ne igra za nas i tačno je da bi nam dobro došao. To sam jedino konstatovao, a sada čija je krivica što igra za njih, a ne za nas u to neću da ulazim.

I nije mi jasno kako Crnogorci mogu tek tako da lešinare po našem igračkom tržištu i da uzimaju šta im treba. Da li im mi to dozvoljavamo ili šta je po sredi?Bosanci i Makedonci barem pokušavaju da privole ljude koji su poreklom povezani sa njihovim državama što mogu da razumem, ali ovi uzimaju bukvalno sve čega mogu da se dograbe.

Makedonci su hteli mladjeg Matica neznam na koju foru? Nemoj me drzati za rec...ali mislim da na balkanu svako u teoriji moze igrati za svakoga da je na igracima izbor...da je to i stav UEFE...sto u potpunosti shvatam...ali onda dobijes ovakvu smejuriju od CG reprezentacije...A Montenigeri se drze onoga 'Svi su porejklom iz CG' :hahaha: plus sto imaju jake veze sa nasim FSS ma sve je to ista mafija...samo cekam kad cemo mi njima napokon da 'maznemo' nekog igraca visoke klase kad se pojavi...To se uopste nedovodi u pitanje da ce zaigrati za CG takav...Previse para u fudbalu...U Vaterpolu lako Srbi iz CG igraju za Srbiju...ocigledno nema tih pristisaka...

- - - - - - - - - -

Najveca saga i smejurija je bila sa Markom Basom svojevremeno za koga ce igrati...Lik se pojavio na prvoj zvanicnoj utakmici Srbije na prozivci bio sa igracima nije zaigro zbog povrede...Onda odjednom kao igrace za CG te nece...te ce za nas... te treba mu da odluci...i tako u nedogled jedno godinu dana...Na kraju je nesto zaigro za CG al vidim da nije nesto sad nakupio nastupa...

Ma znam covece da je standardan...ali on gotovo svaku utakmicu kad gledam napravi neku epsku glupost...A sad protiv Totenhema ih je bas ubio u pojam...Lik ima strasne probleme sa koncektrijom plus je spor...Ima kao dobre kliezece startove i kao dobro skace pa tu se da cojek zajebati i pomisliti dobar igrac...ali ***** ti to kad nikad neznas kad ce mu pasti roletna i napraviti glupost..aj nije operisan od igre sa loptom ali je daleko od nekog pozudanog igraca na lopti...Inace taj Liverpul je u proteklih 10ak godina imo stopera da se covek prekrsti...Ager elegant odlican na lopti ali lagan kao perce inferioran u duletu...Onda onaj Skrtel susta suprotnost krkancina koja je mogla svaku utakmicu dobijati crveni karton...najjace on daje neke golove pa mu sve te gluposti 'prolazile ispod' radara...i posle toliko godina danas su ti likovi kao neke kultne licnosti liverpulove prolosti budi Bog s nama...Samo nek igra njima Lovren...i od njega ce napraviti 'kultnog' heroja...Ja dam sam vam selektor nebi mi igro pa moze biti igrac i Real Madrida...

Iskreno, moje mišljenje je da je on u ovom Liverpoolu najbolji stoper. Problem je što Liverpoolova obrana ne valja. On kad igra u liniji koja je uigrana, u momčadi koja je uigrana izgleda odlično. Zato ga je i Liveerpool platio Southamptonu kolko ga je platio. Kada igra u momčadi di nitko ne igra obranu i di je zadnja linija potpuno neuigrana, onda izgleda ovako kako je izgledao protiv Tottenhama. Što se promjenilo kada ga je Klopp izvadio, jel obrana izgledala bolje? Nije. Ja ne znam šta oni rade na treninzima, ali prekide brane gore od nekakvog hrvatskog niželigaša. Plus je Lovren očito igrač kojem nastupi jako ovise o samopouzdanju. I kada se spoje svi gorenavedeni faktori dobije se recept za katastrofu. Internet je pun sprdačine na Lovrenov račun, ali ljudi koji su u nogometu ipak imaju drugačiji pogled na situaciju u Liverpoolu od "Lovren je kriv za sve i najgori je stoper u povijesti".

- - - - - - - - - -

Ma sta bre steta sad za svakog 'late bloomera' treba strepiti oce li ga Crnogorci maznuti?... Ako si Srbin cekas poziv Srbije i kraj price...sad sta treba organizovati prijateljsku u Fifinom treminu i pozvati 30 igraca ******???...

Prijateljske ionako ne vrijede. Mislim da igrač mora nastupiti u natjecateljskoj utakmici da ne bi mogao igrati za drugu reprezentaciju.

Iskreno, moje mišljenje je da je on u ovom Liverpoolu najbolji stoper. Problem je što Liverpoolova obrana ne valja. On kad igra u liniji koja je uigrana, u momčadi koja je uigrana izgleda odlično. Zato ga je i Liveerpool platio Southamptonu kolko ga je platio. Kada igra u momčadi di nitko ne igra obranu i di je zadnja linija potpuno neuigrana, onda izgleda ovako kako je izgledao protiv Tottenhama. Što se promjenilo kada ga je Klopp izvadio, jel obrana izgledala bolje? Nije. Ja ne znam šta oni rade na treninzima, ali prekide brane gore od nekakvog hrvatskog niželigaša. Plus je Lovren očito igrač kojem nastupi jako ovise o samopouzdanju. I kada se spoje svi gorenavedeni faktori dobije se recept za katastrofu. Internet je pun sprdačine na Lovrenov račun, ali ljudi koji su u nogometu ipak imaju drugačiji pogled na situaciju u Liverpoolu od "Lovren je kriv za sve i najgori je stoper u povijesti".

- - - - - - - - - -

Prijateljske ionako ne vrijede. Mislim da igrač mora nastupiti u natjecateljskoj utakmici da ne bi mogao igrati za drugu reprezentaciju.

Ma placen je i Lazar Markovic puno pa ga nema ni na mapi vise...Drugo je Sauthempton drugacije su igrali plus imali su 'citav zid' ispred i oko sebe...Pa su njegove mane mogli da sakriju...Imo si Snajderlina i Venejamu ispred...Fonte je bio glavni igrac nazad bekovi Klajn i Shaw... To je malte ne vrhunska ekipa iz ove perspektive... I Liverpul naravno igra puno drugacije gleda sto vise da izdigne zadnju liniju i sve to stoji da su neuigrani...ali naime u ovoj igri nije toliki ni problem kad Lovren ostane na 'vetrometini' i ne izgleda mi toliko ranjiv kad je blizu igraca i kad mu nedozlovi prvim korakom da se odvoji zna ga odmah sa seci odneti ga sa loptom i dobro skace to je ono sto mi je ok kod njega da kazes aj ima nesto...Ali brate on pravi induvidualne greske non stop znaci lik srlja iz kiksa u kiks o cemu onda da pricamo??? Direktno pravi gluposti... Jeste fali stopera danas...Ali olako 'dovode' ove koji su im pred nosom...Pogledaj ovoga Ridigera lik nezna dje bije... Siguran sam da bi normalnije igrace nasli u ligama tipa sta znam Nemacka, pa i Turska, Rusija, Portugal Belgija...Recimo jedan Dusko Tosic koji ima duplo manju reputaciju od Lovrena nije nista losiji igrac naprotiv...nevidim nijedan fudbalski parametar po kome je Lovren bolji...kolko got tebi ili nekome ovo smesno zvucalo...

Poslednja izmena:
Ja sam mislio da ce Jirgen Klop da preporodi Liverpul, a on se ispostavio kao limitiran trener koji moze da funkcionise samo u bundes ligi u odredjenim uslovima.....promasio pojacanja 90%....

Ja tvrdim da je Klop trenercina za nabedjenog Gvardiolu .. Lako je biti prvi kad ti dovedu sve najbolje igrace koji su dostupni na trzistu ... Ne znam zasto je to tako ali Liverpul ne dovodi top igrace i to nije samo sad tako je bilo i pre 10-15 godina kad su osvojili LS uvek imaju 1 ili 2 vrhunska igraca a ostalo prosek zato i nisu osvojili ligu vec 30 godina ..

Ma placen je i Lazar Markovic puno pa ga nema ni na mapi vise...Drugo je Sauthempton drugacije su igrali plus imali su 'citav zid' ispred i oko sebe...Pa su njegove mane mogli da sakriju...Imo si Snajderlina i Venejamu ispred...Fonte je bio glavni igrac nazad bekovi Klajn i Shaw... To je malte ne vrhunska ekipa iz ove perspektive... I Liverpul naravno igra puno drugacije gleda sto vise da izdigne zadnju liniju i sve to stoji da su neuigrani...ali naime u ovoj igri nije toliki ni problem kad Lovren ostane na 'vetrometini' i ne izgleda mi toliko ranjiv kad je blizu igraca i kad mu nedozlovi prvim korakom da se odvoji zna ga odmah sa seci odneti ga sa loptom i dobro skace to je ono sto mi je ok kod njega da kazes aj ima nesto...Ali brate on pravi induvidualne greske non stop znaci lik srlja iz kiksa u kiks o cemu onda da pricamo??? Direktno pravi gluposti... Jeste fali stopera danas...Ali olako 'dovode' ove koji su im pred nosom...Pogledaj ovoga Ridigera lik nezna dje bije... Siguran sam da bi normalnije igrace nasli u ligama tipa sta znam Nemacka, pa i Turska, Rusija, Portugal Belgija...Recimo jedan Dusko Tosic koji ima duplo manju reputaciju od Lovrena nije nista losiji igrac naprotiv...nevidim nijedan fudbalski parametar po kome je Lovren bolji...kolko got tebi ili nekome ovo smesno zvucalo...

Pa to i govorim. Da umjesto Lovrena igra Thiago Silva, opet bi se loše branili prekidi, opet 4-5 igrača ne bi igralo obranu, opet bi krivo namjestili zaleđe... Ne znam koji je kuratz Kloppu, nije moguće da misli da može kontrama i gegenpressingom do rezultata dok iza puše bura ko na masleničkom mostu.

Igraju odbranu amaterski,cela zadnja linija plus golman koji konstantno kiksa...
Ridiger je prica za sebe,nije mi jasno kako je zavrsio u Celziju.Prosle godine dok je igrao u Italiji,igrao je na nekoj utakmici beka,protivnicki igraci ga uopste ne napadaju pustaju ga centrira celu utakmicu,svaka lopta mu je isla po zemlji....Gledam i neverujem,za 90 minuta nije uspeo da pogodi niti jednog igraca u 16 metara.Pa ono lomljenje kicme od strane Perisica... I onda na kraju sezone ide vest trazi ga Celzi...:eek:

Odlican trener je Klop a da je promasio sa pojacanjima jeste...ima i toga naravno da Liverpul teze privlaci vrhhunske igrace ali bezobzira promasio je...Recimo ubedjen sam da bi Klop gazio sa Junajtedom tu bi imo ekipu koja moze da iznese ono sto on oce ukljucujuci i taj ludacki presing...na stranu sto nemirisem Murinja nebih da ulazim u diskusiju o njemu kao trenerru vise...ali ovo sto manchester igra je lose lose brate nemoze se gledati...

Poslednja izmena:
Mnoge je igrace u Borusiji podigao visoko kao Levandovskog npr i ocekivao sam da tako stvori jos nekog vrhunskog u Liverpulu ali slabo mu ide ne snalazi se najbolje....uostalom nemacki treneri cim izadju iz Nemackog fudbala nije to to...tako je kroz istoriju uglavnom bilo....

Inace, od svih velikih klubova Junajted i Celzi igraju ubedljivo najgori fudbal.......mucno je gledati fix ideje Murinja i Kontea.....

Moracu da uplatim hebenu Arenu samo da bi gledao Napoli i ispratio prvenstvo....mnogo bih voleo da uzmu titulu ove sezone, a dobro su poceli...
Ja tvrdim da je Klop trenercina za nabedjenog Gvardiolu .. Lako je biti prvi kad ti dovedu sve najbolje igrace koji su dostupni na trzistu ... Ne znam zasto je to tako ali Liverpul ne dovodi top igrace i to nije samo sad tako je bilo i pre 10-15 godina kad su osvojili LS uvek imaju 1 ili 2 vrhunska igraca a ostalo prosek zato i nisu osvojili ligu vec 30 godina ..
I ja sam mislio isto ali sad vidim da su oboje foliranti....ali dobro treba znati izvuci milione nekome....

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back