Iskreno, moje mišljenje je da je on u ovom Liverpoolu najbolji stoper. Problem je što Liverpoolova obrana ne valja. On kad igra u liniji koja je uigrana, u momčadi koja je uigrana izgleda odlično. Zato ga je i Liveerpool platio Southamptonu kolko ga je platio. Kada igra u momčadi di nitko ne igra obranu i di je zadnja linija potpuno neuigrana, onda izgleda ovako kako je izgledao protiv Tottenhama. Što se promjenilo kada ga je Klopp izvadio, jel obrana izgledala bolje? Nije. Ja ne znam šta oni rade na treninzima, ali prekide brane gore od nekakvog hrvatskog niželigaša. Plus je Lovren očito igrač kojem nastupi jako ovise o samopouzdanju. I kada se spoje svi gorenavedeni faktori dobije se recept za katastrofu. Internet je pun sprdačine na Lovrenov račun, ali ljudi koji su u nogometu ipak imaju drugačiji pogled na situaciju u Liverpoolu od "Lovren je kriv za sve i najgori je stoper u povijesti".
- - - - - - - - - -
Prijateljske ionako ne vrijede. Mislim da igrač mora nastupiti u natjecateljskoj utakmici da ne bi mogao igrati za drugu reprezentaciju.