- Poruka
- 62.443
Ako ne znas za koga, onda nemoj ni za koga.
Pa znam za koga, zato i glasam.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako ne znas za koga, onda nemoj ni za koga.
Pa znam za koga, zato i glasam.
Можда мало поводљив али хм, зашто превртљив ?Shommy, da li se to kod tebe primecuje, da si malo povodljiv i prevrtljiv?
P.S. Ne mislim nista lose...
Можда мало поводљив али хм, зашто превртљив ?
Иначе, лично сам доста протржишно оријентисан у економији. Да сам још мало либералнији био бих фридмановац, ајде овако можемо рећи да сам тачериста.
Znam da nista ne znam, k'o Sokrat.

Ја сам јако слободан ум, који је тешко укалупити и ограничити у неке стереотипе и устаљене начине размишљања. За једног Србина јесам необичан у политичком смислу.Pratim tvoje postove u poslenje vreme, pa mi se tako ucinilo...No, mozda gresim.

Јел то беше онај који се никада није купао?![]()
Од ових домаћих аналитичара, некако ми је најбољи Прокопијевић из Центра за слободно тржиште.Fridman je u mladosti podrzavao New Deal, tako da nije u pocetku bio toliko 'strasan'![]()
Fridman je u mladosti podrzavao New Deal, tako da nije u pocetku bio toliko 'strasan'![]()

Znam da nista ne znam, k'o Sokrat.
Од ових домаћих аналитичара, некако ми је најбољи Прокопијевић из Центра за слободно тржиште.
Заправо, ја нисам за велики интервенционизам у економији...само преко неких државних банака кредитирати (и то не бескаматно) извознике, подстицати осавремењивање технологије...иначе, против сам субвенција по запосленом и по количини (изузев у пољопривреди) јер се тиме сузбија ефикасност, а и послодавац када истекну субвенције може да се покупи и оде. Такође сам за доста флексибилан курс, можда чак и увођење еура. Подржавам либерализацију трговине тамо гдје за то имамо јаке економске користи. Нисам неки протекциониста, пошто увиђам доста велике користи од размјене и слободне трговине (што због компаративне предности, што због лоших ефеката за потрошаче обеју земаља које царине изазивају, што због ефекта чистог губитка (када се нацрта онај график) које обострани протекционизам изазива).
Фијат послује у Србији такође на основу дијела субвенција које ми грађани плаћамо из пореза.prvi bold, to je nacin finansiranja G17, drzava strancu da 10 hiljada po radnom mestu, a on odredjeni deo uplati na racune stranke na Kipru
sta mislis kako Fijat posluje u Srbiji?
drugi bold, za sta si ti? fleksibilan kurs i uvodjenje evra su diametralno razlicite stvari![]()
ljudi nemojte da se pravdate da niste rekli da je Ceda narkoman, ako ste i rekli tu nema nista lose
on je teska narkomancina, huligan, mafijas, demagog... jednostavno covek je djubre neopevano![]()

Yebeš izbore , glasaću za nekog jedino ako mi plati , ko da najviše , inače me zabole i za Čedu i za ostale .
Фијат послује у Србији такође на основу дијела субвенција које ми грађани плаћамо из пореза.
Прва опција ми је флексибилан курс, због могућности да јачамо извоз и не трошимо новац на одбрану курса, већ да новац улажемо у развој.
Међутим, капирам да ни увођење еура није лоша ствар јер би се спречиле махинације домаћих мешетара...
domaci mesetari su nista bez stranih mesetara, tj. oligopola stranih banaka kod nasШто се тиче кадровске структруре...ту је ЛДП један од понајбољих...једино ДСС има јаче кадрове од њих.
taman su jednakiТек када Чеда објасни шта је тражио у Шилеровој, када објасни зашто је друговао са Ђинђићевим убицама, када објасни ОДАКЛЕ му лова и зашто су га сви блиски сарадници напустили са истим објашњењем - алавост и недостатак принципа, о тој странци ће моћи да се озбиљно разговара...до тада - ништа.
U pravu si cuo sam od ljudi koji su napustili stranku i to vidjenijih da je veliki apsolutista, i diktator u stranci.