LDP jedini izbor za evropsku Srbiju!

glas za LDP?

• DA

• NE

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Jel si ti gubis tako stalno, ili samo kad je pun mesec, pogotovu sada kad ga vidimo za 14% veceg nego obicno, ili stalno tako?:eek:
Ma nemoj? Kakve veze ima, da jedan politicar radi nezakonite radnje?:eek:
Pa jeste najgori, dobro kad si ukapirao, ako si uopste ukapirao. :manikir:

Ovo poslednje sam ukapirao, Ceda je najgori, a ovo pre toga ne bas:think:

Ne pravim se kao da sam popio svu pamet ovog sveta, samo mi je smesno kada se prica o necemo o cemu se nema pojma. Citali u novinama da je Ceda krimos i narkoman...

Ovo poslednje sam ukapirao, Ceda je najgori, a ovo pre toga ne bas:think:

Ne pravim se kao da sam popio svu pamet ovog sveta, samo mi je smesno kada se prica o necemo o cemu se nema pojma. Citali u novinama da je Ceda krimos i narkoman...

hajde samo mi reci, kad se vec ne pravis da si popio svu pamet ovog sveta : GDE SAM JA CEDU JOVANOVICA NA OVOJ TEMI NAZVALA NARKOMANOM???
i po cemu si zakljucio da sam misljenje o njemu stekla listajuci dnevnu stampu???
ceda nije najgori, ali jeste medju najgorim politicarima u srbiji. iz mog ugla gledano. jeste svi ostali su takodje losi, ali on bas odskace. ne trebaju mi ni press ni kurir ni vecernje novosti da bih to znala. i meni je smesno sve to sto ti pises, jer je evidentno da nemas pojma o materiji.

a po cemu si ti to zakljucio da ti mene nerviras? :confused: ovde je samo jedno sigurno, da preterano brzo donosis zakljucke u koje nisi ni sam siguran i/ili se ne razumes.

Pa dobro, mozda je 'nerviram' prejaka rec za tu emociju. Posto mi zaista nije bilo jasno svo to popovanje o mojoj neozbiljnosti na forumu. Ja jesam neozbiljan prema onima koji ne zasluzuju da budem ozbiljan. A na forumu sam napisao vise ozbiljnih postova nego sto su mnogi napisali karaktera, tako da mi zaista nije bas najjasnije, ko brzopleto donosi zakljucke?:think:

Pa dobro, mozda je 'nerviram' prejaka rec za tu emociju. Posto mi zaista nije bilo jasno svo to popovanje o mojoj neozbiljnosti na forumu. Ja jesam neozbiljan prema onima koji ne zasluzuju da budem ozbiljan. A na forumu sam napisao vise ozbiljnih postova nego sto su mnogi napisali karaktera, tako da mi zaista nije bas najjasnije, ko brzopleto donosi zakljucke?:think:

pa to da li su tvoji postovi ozbiljni ili ne nije predmet ove diskusije i sada te najlepse molim da se vratis na temu (da ne bi ispao neozbiljan).
mene licno ne nervira ni jedan korisnik, niti izaziva bilo kakve emocije u meni, ovo je forum, nije rl, trebalo bi to da razgranicis.
brzopleto se vrati dakle, na temu o ldp.

hajde samo mi reci, kad se vec ne pravis da si popio svu pamet ovog sveta : GDE SAM JA CEDU JOVANOVICA NA OVOJ TEMI NAZVALA NARKOMANOM???
i po cemu si zakljucio da sam misljenje o njemu stekla listajuci dnevnu stampu???
ceda nije najgori, ali jeste medju najgorim politicarima u srbiji. iz mog ugla gledano. jeste svi ostali su takodje losi, ali on bas odskace. ne trebaju mi ni press ni kurir ni vecernje novosti da bih to znala. i meni je smesno sve to sto ti pises, jer je evidentno da nemas pojma o materiji.

A gde sam ja napisao da si ti napisala da je Ceda narkoman, jesi li primetila da sam pisao u mnozini? Mozes li da razumes kontekst napisanog, sta mislis sta sam tu hteo da kazem?:think:

Dobro, nemam pojma; a ti znas da bi Ceda bio klosar da nije bilo Djindjica i kakva je priroda njegovih kontakata sa zemuncima i surcincima zato sto si licno bila tu na njegovom diplomskom i dok je pricao sa Ducom.

pa to da li su tvoji postovi ozbiljni ili ne nije predmet ove diskusije i sada te najlepse molim da se vratis na temu (da ne bi ispao neozbiljan).
mene licno ne nervira ni jedan korisnik, niti izaziva bilo kakve emocije u meni, ovo je forum, nije rl, trebalo bi to da razgranicis.
brzopleto se vrati dakle, na temu o ldp.

Ok, vraticu se.

LDP je trenutno najbolja politicka opcija za Srbiju, a Ceda najbolji politicki lider, tako da ce imati moj glas na sledecim izborima.

A gde sam ja napisao da si ti napisala da je Ceda narkoman, jesi li primetila da sam pisao u mnozini? Mozes li da razumes kontekst napisanog, sta mislis sta sam tu hteo da kazem?:think:

Dobro, nemam pojma; a ti znas da bi Ceda bio klosar da nije bilo Djindjica i kakva je priroda njegovih kontakata sa zemuncima i surcincima zato sto si licno bila tu na njegovom diplomskom i dok je pricao sa Ducom.

znam i to vrlo dobro. a nisam sedela sa njim na njegovom diplomskom. nisam sedela ni sa hitlerom u berlinu pa znam ko je bio hitler. :cool:

Ok, vraticu se.

LDP je trenutno najbolja politicka opcija za Srbiju, a Ceda najbolji politicki lider, tako da ce imati moj glas na sledecim izborima.

ЛСД је имао велике шансе али ствар пропаде са оним Шарићевим товаром
из Колумбије од две tone Прашка ! :) Zakasni Prašak na izbore ...

cocain.jpg

Mrzim politiku i trudim se ds sto manje slusham lazi i obmane od strane raznih partija.Svi su se izredjali u zadnjih 20god,bio je i taj cheda u vladi-vlasti.Sem shto ga ima na snimkama u shilerovoj i na b92,cela njegova stranka moze da stane u jedan kombi.Za srbiju je jedino reshenje ekspertska vlada,ili jos bolje dovedemo strance i ovako oni vladaju Srbijom damo im mesto u vladi i kazemo plata zavisi od uspeha,a zatvor od neuspeha.Makar bi znali na cemu smo,ovako jedni udaraju na patriotizam,drugi na eu,treci na.....
Shta su uradiili,nishta milosevic nas je ubacio u raku,a ovi unajmili grobare da tu raku zatrpaju.Svi su prosli bolje od nas,pa hrvati su imali svoj lobi od 2-gog svetskog rata,recimo slovenci su prvi naucili shta znaci pr menadzer.Oni su se dodvorili cnn,bbc... i tako oni ispali andjeli,a mi loshi momci. pa jer ste primetili da se u srbiji zivi samo kada su izbori,tada se razlete,ljube decu,pricaju sa penzionerima,chak se voze i gsp-om,a kad izbori prodju nazad u svoje blindirane audije....
Nema nama napretka,ko god doshao,pitanje je izabrati od vishe zla ono najmanje,ali u danasnje vreme tesko!!
Nezaludjujte se ko i skim ce biti bolje,vec skim nece??
To je pravo pitanje,pa da oni svi vole ovo zemlju,oni bi se svi sastali pa iz svake stranke po 1,2 pametna i eto vlade,a ovako.Americka demokratija(citaj pendrek demokratija).
Gluposti.
U danasnje vreme pametan cuti,budala pricha a fukara se bogati.Pogledajte vesti,videcete da je najmanje onih sto cute,a nazolst najvishe fukare,a budala e to je tesko pitanje,znate velika je konkurencija!!

Iskreno vash!!!

[B]Sta mislite da li je LDP predvodnica evropejske politike u Srbiji?
Cedomir Jovanovic je jedini lider sposoban da suoci Srbiju sa prosloscu i ratnim zlocinima koje su pocinili srbi u BiH,Hrvatskoj i na Kosovu!
Srbija stime mora da se suoci ako zeli da bude clanica EU, ako to ne uspe sledi nam propast! Da li bi ste glasali za LDP na sledecim izborima?[/B]

Ау синко на којим си ти дрогама? каква Европа какви бакрачи? Шта мислиш кад уђемо у ту ЕУ има одмах мед и млеко да потече, да је то решење наших проблема? Или си много наиван или глуп кад тако нешто можеш да напишеш! То је наш проблем да људи менталног капацитета попут просрпског председника Бориса Тадића вичу "Европа нема алтернативу"! Дали нама ЕУ треба да уреди државу уместо нас? Зашто ми сами за себе нешто не урадимо? Нема тамо бесплатног ручка,и не само тамо било где ,ни на истоку ни на западу!
ЛДП је погубна по Србију,уколико та странка дође на власт Србије неће бити!
Шта мислиш одакле Чеди сва она имовина,у чему је он тако стручан или вредан да заради сво оно богатсво? Како ти то није чудно? Ајде предпостављам да мислиш да је ЛДП за демократију,али зашто се не запиташ зашто председник те партије на тако ужасан начин ради све оно за шта оптужује тајкуне попут Мишковића и остале да су се обогатили помоћу власти на терет грађана Србије!
На чији терет се Чеда обогатио? Коју компанију је он створио и колико људи запошљава? Ниједну компанију и никог не запошљава! Е то ти је ЛДП и њихова демократија!
Све странке мање више раде то исто али ЛДП је најгора и најбезобразнија!

Back