LDP jedini izbor za evropsku Srbiju!

glas za LDP?

• DA

• NE

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Чедоид - предводник

naslovnam.jpg

Јес ти глуп или баш глуп? Знаш ти колико је НАТО има "интервенција" ??? Ти си усташа или мађар који силно жели "самосталну" Војводну па зато балавиш на Чеду...а да имаш мало мозга у глави схватио би да он ради само за пре....**** се њему за војвођанске мађаре и шаку усташа....

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ta ***** materina, taj propali student smrkos ima para da izvede i zenu i ljubavnika 15 dana na odmor gde hoce, kad hoce... a ja nemam to da priustim ni sebi ni osobi do koje mi je stalo

MA GONITE SE BRE U 3 ***** LEPE MATERINE ***** LI VAM I CEDU JEBACA I SVE VAS GOVNARE

Немој се једити, ионако летује на лошим местима, жена му је ружна, пије лоше вино и глуп је. :D

ta ***** materina, taj propali student smrkos ima para da izvede i zenu i ljubavnika 15 dana na odmor gde hoce, kad hoce... a ja nemam to da priustim ni sebi ni osobi do koje mi je stalo

MA GONITE SE BRE U 3 ***** LEPE MATERINE ***** LI VAM I CEDU JEBACA I SVE VAS GOVNARE

Ko ti kriv kad se ne lizes sa Zemuncima i Surcincima, i kad im ne ides po burek iz Silerove.

Back