- Poruka
- 239.627
Sto volim te takve koji mi kazu da su samo oni dobri i moj jedini izbor, a ako ih ne izaberem gotov sam. Ne stima tu dosta toga.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Yebeš izbore , glasaću za nekog jedino ako mi plati , ko da najviše , inače me zabole i za Čedu i za ostale .

Немој се једити, ионако летује на лошим местима, жена му је ружна, пије лоше вино и глуп је.![]()
Ma šta tebe zabole za koga će glasati Srbi u Srbiji.
Hebote, vi dijasporaši ste stvarno bezobrazni do bola.
Jesi li videla uopšte Srbiju osim na razglednici?
I ti ćeš da odlučuješ ko će za koga da glasa u Srbiji?
E hoćeš ali sutra malo.![]()

Ma šta tebe zabole za koga će glasati Srbi u Srbiji.
Hebote, vi dijasporaši ste stvarno bezobrazni do bola.
Jesi li videla uopšte Srbiju osim na razglednici?
I ti ćeš da odlučuješ ko će za koga da glasa u Srbiji?
E hoćeš ali sutra malo.![]()
[B]Sta mislite da li je LDP predvodnica evropejske politike u Srbiji?
Cedomir Jovanovic je jedini lider sposoban da suoci Srbiju sa prosloscu i ratnim zlocinima koje su pocinili srbi u BiH,Hrvatskoj i na Kosovu!
Srbija stime mora da se suoci ako zeli da bude clanica EU, ako to ne uspe sledi nam propast! Da li bi ste glasali za LDP na sledecim izborima?[/B]

mozda bi bilo dobro da se dijaspora ujedini...da nadje medju sobom najsposobnije i da preuzmu vlast u srbiji....oni najsposobniji su na zapadu dokazali koliko vrede...korist je visestruka..
em ce nas nauciti radnoj disciplini...em ce nas naterati da se edukujemo...em ce nas nauciti sta je to produktivnost....naucice nas mnogo toga sto na zapadu ima a kod nas nema...
na kraju----necemo morati da uvozimo stranu vladu i stranog predsednika...bice to nasi ljudi...
Ma Pajo, vecina ljudi u dijaspori rade, jer moraju i jer ih zakoni i obaveze prema drzavi primoravaju da rade. Uostalom, kao i "domace" ovde.
Zamisli, kakvi su ljudi ovde, kad moras zakonom i kaznama, da ih ucis, da ne pljuju na ulici. Znaci, nisu ovi ovde ni kulturniji, ni vredniji od nas... Jednostavno, postoji drzava, koja funkcionise, koja ima zakone i u kojoj ima ko da sprovodi zakone. To i nama treba, ali da pocnemo, onim redosledom, odakle su oni poceli, a ne od nekih paradiranja i setnji homoseksualaca....
Karakteristika nasih ljudi je, da u Srbiji nece da rade svaki posao, a ovamo rade sve i svasta. To je ono sto nam ne valja.
Ma nemoj?
Ajde, zabrani nam.
Mislis da cu tebe da pustim da odlucujes u moje ime? Zasto bih?
Znaci, sada su ti Srbi iz dijaspore krivi, za los izbor vlasti? Jel ti to imas malo Srbofobiju, ili si samo paranoican?
Dok budeste te i tebi slicni, delili Srbe na "dijasporce", na one preko Drine, na one preko Dunava, na ove i one, Srbiji, nece biti bolje.
Moras da shvatis, da su svi Srbi jednako vredni i isti, nezavisno od toga, gde su rodjeni i gde zive.
Sta tebe cini vecim Srbinom od mene i od nas drugih, koji ne zivimo u Srbiji?
Vidi (ne)srećo, nemam ja ništa protiv dijasporaša.
Ali ovde se radi o nečem drugom.
Koji si ti hebeni faktor da određuješ nekome u Srbiji za koga će da glasa?
Ti koja nikada u Srbiji nisi ni živela, bi da određuješ Srbima u Srbiji za koga će oni da
glasaju? I to nije bezobrazluk? E pa MRŠ bre u ***** **** ********.
Ne voliš LDP ili neku drugu stranku? To je tvoja stvar.
Ali svako ima pravo da glasa za koga hoće.
Ne sviđa ti se to? E pa crkni od muke!
Baš zbog takvih kao što si ti, bi voleo da LDP dobije 20% na sledećim izborima.
Ma Pajo, vecina ljudi u dijaspori rade, jer moraju i jer ih zakoni i obaveze prema drzavi primoravaju da rade. Uostalom, kao i "domace" ovde.
Zamisli, kakvi su ljudi ovde, kad moras zakonom i kaznama, da ih ucis, da ne pljuju na ulici. Znaci, nisu ovi ovde ni kulturniji, ni vredniji od nas... Jednostavno, postoji drzava, koja funkcionise, koja ima zakone i u kojoj ima ko da sprovodi zakone. To i nama treba, ali da pocnemo, onim redosledom, odakle su oni poceli, a ne od nekih paradiranja i setnji homoseksualaca....
Karakteristika nasih ljudi je, da u Srbiji nece da rade svaki posao, a ovamo rade sve i svasta. To je ono sto nam ne valja.
Pa osim sto se sluzis manipulacijama i prosipas nebuloze, nisam videla do sada da si nesto korisno, pametno i logicno napisao, na zalost.

Vidi (ne)srećo, nemam ja ništa protiv dijasporaša.
Ali ovde se radi o nečem drugom.
Koji si ti hebeni faktor da određuješ nekome u Srbiji za koga će da glasa?
Ti koja nikada u Srbiji nisi ni živela, bi da određuješ Srbima u Srbiji za koga će oni da
glasaju? I to nije bezobrazluk? E pa MRŠ bre u ***** **** ********.
Ne voliš LDP ili neku drugu stranku? To je tvoja stvar.
Ali svako ima pravo da glasa za koga hoće.
Ne sviđa ti se to? E pa crkni od muke!
Baš zbog takvih kao što si ti, bi voleo da LDP dobije 20% na sledećim izborima.
Vidim da ti prosto pucaš od pameti.
A ko je tim ljudima tamo doneo te zakone? Da možda ne rastu tamo zakoni na drveću?![]()
[B]Sta mislite da li je LDP predvodnica evropejske politike u Srbiji?
Cedomir Jovanovic je jedini lider sposoban da suoci Srbiju sa prosloscu i ratnim zlocinima koje su pocinili srbi u BiH,Hrvatskoj i na Kosovu!
Srbija stime mora da se suoci ako zeli da bude clanica EU, ako to ne uspe sledi nam propast! Da li bi ste glasali za LDP na sledecim izborima?[/B]

sledeci put kad budem jeo jaja na oko ,i kad budem umocio 'lebac ....setit cu te se