Grof Vronski
Legenda
- Poruka
- 60.495
Naravno, kinta je kinta; jbes Kosovo i sve ostalo sto uz to ide...
Nikad ne menjaj avatar i nik....
Odlično i tačno ti ilustruju karakter !
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Naravno, kinta je kinta; jbes Kosovo i sve ostalo sto uz to ide...
Nikad ne menjaj avatar i nik....
Odlično i tačno ti ilustruju karakter !

Ovo je avatar za tebe
Naravno da zivim, zato i glasam za Cedu kojem je zadatak da im objasni da ceni njegovo misljenje, ali da puno grese.
Ja nisam politicar, pa imam taj luksuz da me zabole za njihovo misljenje.
Sta bre ti znas i sta da objasni Ceda kome?
Pa on mora prvo sebi da objasni, ako mu ikada podje za rukom...
P.S. Jel` ti to mene zezas, ili stvarno glasas za njega?

ma vidis da mu je dao podrsku iz cistog inata![]()

Ti si, dakle, za komuniste?Pominjem ih kao krajnje nacionalisticku stranku, a ja sam skroz antinacionalista, tako da ne vidim zasto me povezujes...
Не зеза те, дечко је ватрени обожавалац ЛСД-а, такорећи фан...![]()

Ako se već baviš istorijom, onda znaš da je Kosovo bilo izgubljeno 1389, ali je ponovo vraćeno u okrilje srpske države 1912.Ne razumem sto si pomenuo Kosovo posle 5 vekova? Govorio sam o odlasku Kosova sada, pre par godina, a dolasku Vojvodine 1918.
Raska i Vojvodina ce otici ako treba da odu. Za sada nema potrebe, ali ako se stvari okrenu, uvek treba ostaviti to pitanje. Kao sto treba ostaviti pitanje da se republika Srpska pripoji Srbiji.
Fazon je što ti većina ljudi kaže da ne treba da lupaš glavom u zid jer će te posle toga boleti glava, ali ti sebe smatraš pametnijim od svih, pa uinat svima lupaš k'o maksim po diviziji.Znaci, ako mi vecina ljudi kaze da je 2+2 jednako 5, ja treba da zakljucim da ja nisam u pravu sto mislim da je 4?![]()
Pa će im to objasniti samozvani pametnjaković koji uzgred ne zna šta uopšte znači pojam "država"??Vecina forumasa ne zna sta je to moderna drzava.
Ха, ха, ха, па басиста кад би мислио морао би да ангажује оно што нема, мозак и срце.Ako se već baviš istorijom, onda znaš da je Kosovo bilo izgubljeno 1389, ali je ponovo vraćeno u okrilje srpske države 1912.
Sada Kosovo trenutno egzistira kao samoproklamovana nezavisna država pod pokroviteljstvom velikih sila. Šta će se desiti za 100 godina, što je relativno mali istorijski period, niko danas ne može da kaže sa sigurnošću.
No, ako država Srbija krene da se olako odriče delova svoje teritorije, onda (plašim se) navući ćemo sebi mnogo više bede na vrat nego što je trenutno imamo.
I niko na svetu neće poštovati beskičmenjake koji rade isključivo ono što im nalože zapadne (ne baš prijateljski nastrojene) sile. Mi pre svega trebamo raditi na izgradnji i svog spoljno-političkog imidža, ali (još važnije) na oživljavanju sopstvene privrede.
Priznanje Kosova sa naše strane bi značilo da smo još veći beskičmenjaci, a to nikako ne bi pomoglo ni podizanju našeg ugleda, a ni našoj privredi.
Nisam bas siguran. Medjunarodni sud pravde kaze drugacije, odnos Albanaca i Srba kaze drugacije... Nije zato sto mi je to struka, ali uveo bih istoriju kao obavezan predmet za sve skole i fakultete! Potrebno je shvatiti istorijske procese, a ne samo znati godine napamet. Vremena se menjaju. Sticajem raznih okolonosti o kojima moze da se diskutuje, Srbija je izgubila Kosovo. Mnoge licnosti i mnogi dogadjaji su krivi za to. Kada mi neko kaze da je Kosovo Srbija, samo ga pitam cija je onda Vojvodina. Kao sto su Srem, Banat i Backa istim tim istorijskim procesima, jakim licnostima, velikom politickom borbom (pre svega Svetozara Miletica) izborili spajanje sa Srbijom, tako isto i Kosovo odlazi. Mora se prihvatiti realnost. Setite se velikih drzava kroz istoriju, a sta je ostalo danas od njih. Svim prvoslavcima najveci zal treba biti gubitak Carigrada. Zasto se ne pokrene pitanje vracanja Carigrada? Prosto jer je nemoguce. Nisu vise takve okolnosti...

Пре бих гласао за ЛДП него ДС, Г17, СРС и ДХСС.
Da, naravno, za koga inace da glasam?![]()
ЛДП овако функционише: Изигравају чистунце и лове вештице, дигну џеву, тра-ла-ла-ла...онда од власти или најјачих коалиционих партнера у локалној власти добију неколико уносних послића и легну на руду...А када им понестане за "подизаче", опет у круг...![]()
Posto su luzeri, verovatno vise koriste zuto ili metadon, kokain je ipak droga za uspesne ljudeПре бих гласао за ЛДП него ДС, Г17, СРС и ДХСС.
A sto za 'podizace'?Posto su 'luzeri', verovatno vise koriste zuto, kokain je ipak droga za uspesne ljude
![]()

Хвала другарI ja bih pre glasao za SNS nego za DSS,SRS, Palmu, a Velju ne bih ni uzimao u obzir, njega bih u tor medju svinje da se valja u blatu.

Успешном и јаком човеку успех је најјача "дрога" и подизач. Дрога је само за слабиће који виде окружење у искривљеним наочарама...И тако мисле да "мењају" свет...![]()

Da, naravno, za koga inace da glasam?![]()
Иначе, лично сам доста протржишно оријентисан у економији. Да сам још мало либералнији био бих фридмановац, ајде овако можемо рећи да сам тачериста.