LDP jedini izbor za evropsku Srbiju!

glas za LDP?

• DA

• NE

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Pratim tvoje postove u poslenje vreme, pa mi se tako ucinilo...No, mozda gresim.
Ја сам јако слободан ум, који је тешко укалупити и ограничити у неке стереотипе и устаљене начине размишљања. За једног Србина јесам необичан у политичком смислу.

Дакле, ја јесам српски националиста али такође и пацифиста.
Претежно сам конзервативац али имам и неких либералних елемената.
Русофил сам али знам да није паметно играти шут са рогатим (Западом) и да од тог Запада можемо пуно да научимо.
Наизглед дјелује контрадикторно и неспојиво али само онај ко поред мене проведе пет година може да укапира да све то није у супротности једно са другим.
Да, мало лакше објасним, дакле не налазим се ни на једној од крајности...нити ултранационалнистичкој и антизападној (СРС), нити грађанској и прозападној (ДС). Дакле, ја сам на неком центру у политичком и десно у економском смислу. Кад склопимо та два, добије се десно-центриста, као народњаци у твојој Аустрији :)
Срдачан поздрав другарице.

Fridman je u mladosti podrzavao New Deal, tako da nije u pocetku bio toliko 'strasan';)
Од ових домаћих аналитичара, некако ми је најбољи Прокопијевић из Центра за слободно тржиште.
Заправо, ја нисам за велики интервенционизам у економији...само преко неких државних банака кредитирати (и то не бескаматно) извознике, подстицати осавремењивање технологије...иначе, против сам субвенција по запосленом и по количини (изузев у пољопривреди) јер се тиме сузбија ефикасност, а и послодавац када истекну субвенције може да се покупи и оде. Такође сам за доста флексибилан курс, можда чак и увођење еура. Подржавам либерализацију трговине тамо гдје за то имамо јаке економске користи. Нисам неки протекциониста, пошто увиђам доста велике користи од размјене и слободне трговине (што због компаративне предности, што због лоших ефеката за потрошаче обеју земаља које царине изазивају, што због ефекта чистог губитка (када се нацрта онај график) које обострани протекционизам изазива).

ljudi nemojte da se pravdate da niste rekli da je Ceda narkoman, ako ste i rekli tu nema nista lose
on je teska narkomancina, huligan, mafijas, demagog... jednostavno covek je djubre neopevano :mrgreen:

Fridman je u mladosti podrzavao New Deal, tako da nije u pocetku bio toliko 'strasan';)

to dok je bio konobar :D
kasnije kad se ozenio profinom kcerkom morao je da promeni plocu :lol:

Од ових домаћих аналитичара, некако ми је најбољи Прокопијевић из Центра за слободно тржиште.
Заправо, ја нисам за велики интервенционизам у економији...само преко неких државних банака кредитирати (и то не бескаматно) извознике, подстицати осавремењивање технологије...иначе, против сам субвенција по запосленом и по количини (изузев у пољопривреди) јер се тиме сузбија ефикасност, а и послодавац када истекну субвенције може да се покупи и оде. Такође сам за доста флексибилан курс, можда чак и увођење еура. Подржавам либерализацију трговине тамо гдје за то имамо јаке економске користи. Нисам неки протекциониста, пошто увиђам доста велике користи од размјене и слободне трговине (што због компаративне предности, што због лоших ефеката за потрошаче обеју земаља које царине изазивају, што због ефекта чистог губитка (када се нацрта онај график) које обострани протекционизам изазива).

prvi bold, to je nacin finansiranja G17, drzava strancu da 10 hiljada po radnom mestu, a on odredjeni deo uplati na racune stranke na Kipru
sta mislis kako Fijat posluje u Srbiji?

drugi bold, za sta si ti? fleksibilan kurs i uvodjenje evra su diametralno razlicite stvari :roll:

prvi bold, to je nacin finansiranja G17, drzava strancu da 10 hiljada po radnom mestu, a on odredjeni deo uplati na racune stranke na Kipru
sta mislis kako Fijat posluje u Srbiji?

drugi bold, za sta si ti? fleksibilan kurs i uvodjenje evra su diametralno razlicite stvari :roll:
Фијат послује у Србији такође на основу дијела субвенција које ми грађани плаћамо из пореза.
Прва опција ми је флексибилан курс, због могућности да јачамо извоз и не трошимо новац на одбрану курса, већ да новац улажемо у развој.
Међутим, капирам да ни увођење еура није лоша ствар јер би се спречиле махинације домаћих мешетара...

ЛДП је направила велику грешку довођењем комунитичког злочинца Капичића на свој скуп. Мислим да ЛДП треба да се окане кокетирања са партизанштином и љевицом и профилише се као класична партија либералне оријентације (иако сам ја конзервативац, а не либерал).

Фијат послује у Србији такође на основу дијела субвенција које ми грађани плаћамо из пореза.

Прва опција ми је флексибилан курс, због могућности да јачамо извоз и не трошимо новац на одбрану курса, већ да новац улажемо у развој.
Међутим, капирам да ни увођење еура није лоша ствар јер би се спречиле махинације домаћих мешетара...

bold, o tome ti pricam, dele pare Italijani i G17

sto se tice kursa, care ne mozes biti za 2 krajnosti, odluci se :lol: domaci mesetari su nista bez stranih mesetara, tj. oligopola stranih banaka kod nas

Тек када Чеда објасни шта је тражио у Шилеровој, када објасни зашто је друговао са Ђинђићевим убицама, када објасни ОДАКЛЕ му лова и зашто су га сви блиски сарадници напустили са истим објашњењем - алавост и недостатак принципа, о тој странци ће моћи да се озбиљно разговара...до тада - ништа.

U pravu si cuo sam od ljudi koji su napustili stranku i to vidjenijih da je veliki apsolutista, i diktator u stranci.

Back