pele27
Primećen član
- Poruka
 - 959

Mislis na moju dioptriju? U pitanju je -7!!!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Eee ljudi bila i ja na skidanju dioptrije.
Andreavk, evo mene kod kuce. Ovi ljudi u Laserfokusu su stvarno divni, a da ne pricam o dr Mirku, stvarno je covek cool. Bila sam na prk intervenciji 20., i sve je proslo OK. Pripremili me na bol popodne i prvu noc, medjutim nije bilo toliko strasno. Popodne je bilo grebuckanja i bockanja, uvece sam popila bromazepam od 3mg i celu noc prespavala. Sutra na kontroli procitala 2 reda, zarastanje fino krenulo i to je to. Juce na kontroli procitala jos 2 reda, skinuli mi ta njihova sociva i zadovoljni su zarastanjem. Kontrola za mesec dana i odgovarajuca terapija. Jedino cu morati da ih pozovem u ponedeljak, da pitam posto mi vise ne smeta svetlo da li da nosim i dalje tamne naocare i do kada.
Inace, jos malo je mutno, ali ljudi samo napred ovo je super olaksanje. Pozdrav svima
 Koliko je trajala operacija?  I uglavnom sam citala da je "neprijatan" taj dio sa "skidanjem roznjace" pa kakva su tvoja iskustva po tom pitanju? I koliko dugo moras da drzis otvorene oci, da ne trepces? Kakav je osjecaj kad ti stave tu spravicu... Mozda bezveze zvuci ovo sto te pitam, ali kopka me sve to, a posto si ti radila u istoj klinici, da te ispitam 
 Kako se sad osjecas? Vidis li potpuno, imas li nekih smetnji? Hvala!
2000 eurica + 200Koliko sve to košta...
Razmisljala sam o tome.Ne volim naocare,a i sociva me nerviraju pomalo.
Sta ste culi o ovom?I jel ima neko sa iskustvom u ovakvom skidanju dioptrije?

boli li? ma ništa 
Za šta 200?
 zakazala sam operaciju u sv za 5.April a i dalje se dvoumim 
 plasim se postoperativnog dela...dioptrija mi je -3 sa malim cilindrom na levom oku i -2,5 na desnom. Stalno postavljam sebi pitanja sta ako posle budem mutno videla, sta ako mi se vremenom vrati dioptrija, sta ako mi prilikom porodjaja naglo skoci... i tako u krug... molim vas da mi pisete...bilo ko da ima neki savet neka se javi. Hvalaaaa 
Ti nemaš veliku dioptriju i vjerovatno bi ti lako skinuli. Problem je jedino što je sve ovo bukvalno eksperimentalno, jer niko nema pojma kako će se oko ponašati nakon 20 godina.
 ne znam, ako se i odlucim za operaciju koliko ce biti uspesna tj koliko dugo ce mi trebati za oporavak..da li neko o tome moze da mi pise..da li mozemo odmah posle operacije normalno da se umivamo (mislim na predeo oko ociju i same oci), da gledamo tv....?
 mada ponekad mi se malo pomuti vid pa se opet iskristalise i tako naizmenicno. Nadam se da ce mi nakon zavrsetka ove terapije (jos 20tak dana stavljanja kapi i gela) vid biti jasniji i iskristalisan. Pozz!Cao svima...puno sam citala o ovoj temi...i dalje ne znam sta da radimzakazala sam operaciju u sv za 5.April a i dalje se dvoumim
plasim se postoperativnog dela...dioptrija mi je -3 sa malim cilindrom na levom oku i -2,5 na desnom. Stalno postavljam sebi pitanja sta ako posle budem mutno videla, sta ako mi se vremenom vrati dioptrija, sta ako mi prilikom porodjaja naglo skoci... i tako u krug... molim vas da mi pisete...bilo ko da ima neki savet neka se javi. Hvalaaaa
![]()

Ne povecava se kod svakog...zavisi i to koliko godina imas...oko 30-te godine bi trebalo da stagnira ili cak i da opada...ako nisi primetio da ti je porasla tj ako ti ne smeta gledanje tv-a i slicne stvari onda je ok, mozes i bez naocara. A i svi imaju neku dioptriju, 0 je nemoguce![]()
,pa ne smeta mi,mislim da vidim prilično dobro,moraću otići ovih dana da ipak provjerim,da vidim na čemu sam,nisam bio 10 godina jer sam kontao da nije neki veliki minus..

Ne povecava se kod svakog...zavisi i to koliko godina imas...oko 30-te godine bi trebalo da stagnira ili cak i da opada...ako nisi primetio da ti je porasla tj ako ti ne smeta gledanje tv-a i slicne stvari onda je ok, mozes i bez naocara. A i svi imaju neku dioptriju, 0 je nemoguce![]()
Isto mi je to spomenula što si napisala oko 30-te..