marijamaca
Početnik
- Poruka
- 12
Zaboravih nesto vrlo vazno. Kakva je to skrama koja ti se skupljala? Ja sam iz Nisa, necu valjda svake nedelje za Bgd samo na skidanje skrame?!?!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Eee ljudi bila i ja na skidanju dioptrije.
Andreavk, evo mene kod kuce. Ovi ljudi u Laserfokusu su stvarno divni, a da ne pricam o dr Mirku, stvarno je covek cool. Bila sam na prk intervenciji 20., i sve je proslo OK. Pripremili me na bol popodne i prvu noc, medjutim nije bilo toliko strasno. Popodne je bilo grebuckanja i bockanja, uvece sam popila bromazepam od 3mg i celu noc prespavala. Sutra na kontroli procitala 2 reda, zarastanje fino krenulo i to je to. Juce na kontroli procitala jos 2 reda, skinuli mi ta njihova sociva i zadovoljni su zarastanjem. Kontrola za mesec dana i odgovarajuca terapija. Jedino cu morati da ih pozovem u ponedeljak, da pitam posto mi vise ne smeta svetlo da li da nosim i dalje tamne naocare i do kada.
Inace, jos malo je mutno, ali ljudi samo napred ovo je super olaksanje. Pozdrav svima
A neces probati sociva?
Nisam probao,ali mi se čini da nikad ne bih mogao podneti sočiva.
To ti je kao sa veštačkom vilicom.
Neki nikad ne naviknu....!
Nisam probao,ali mi se čini da nikad ne bih mogao podneti sočiva.
To ti je kao sa veštačkom vilicom.
Neki nikad ne naviknu....!
Ako не пробаш нећеш ни знати да ли можеш да се навикнеш...
Није добро да у старту мислиш како нешто не можеш урадити, поднети..
Мало више позитивних мисли..и успех је све ближи..
Вештачка вилица почиње да се носи у просеку око 60-65 године и није никаво чудо што се људи теже навикавају..
Сочива су нешто друго..
evo sto sam pronasla na jednom hrvatskom forumu: . Metoda je sigurnija od Lasika, no oporavak vida do normale traje i do 3-4 tjedna, a može se primjeniti samo kod kratkovidnosti do -6,0 dioptrija i manjeg astigmatizma do 1,0 dioptriju. E sad problem je sto ja ne znam iz ovih nalaza da procitam koliki mije taj astigmatizam...ni nakon preko 30 godina nosenja naocalaEvo prepisacu sta mi pise u nalazima pa ako neko zna nek mi objasni pls: sph:+1.50 cyl: -3.50 ax:170 stepeni i drugo sph:+0.25 cyl -3.0 ax:180 stepeni
ja takodje razmisljam i o dugorocnim posledicama ovih operacija..tj sta ce biti za 20 godina...da li cu imati neke posledice...? sve koje poznajem su operaciju uradili pre godinu, dve, tri...a ruski ne znam da pretrazujem njihov net, a kod nas nema bas ljudi koji su davno operisani, osim onih koji su isli u rusiju...
Mozda nije kandidat za operaciju...ili hoce da izgleda pametnijeGejts,najbogatiji covek na svetu,i dalje nosi naocare,i mnogi,mnogi,mnogi...koji imaju previse novca.
Zakljuci sama.
ja takodje razmisljam i o dugorocnim posledicama ovih operacija..tj sta ce biti za 20 godina...da li cu imati neke posledice...? sve koje poznajem su operaciju uradili pre godinu, dve, tri...a ruski ne znam da pretrazujem njihov net, a kod nas nema bas ljudi koji su davno operisani, osim onih koji su isli u rusiju...
Mozda nije kandidat za operaciju...ili hoce da izgleda pametnije))