Marina1972
Početnik
- Poruka
- 12
@ivana ja sam se napokon bila odlucila jer kada razmislim znam dosta ljudi koji su ovu operaciju uradili i svi su zadovoljni i krenula da iscitavam tekstove na sajtu ove klinike koja to radi te otkrila da nisam kandidat
(( Pogledaj sta pise: "Takođe, uslov za lasersko skidanje dioptrije je i dioptrija stabilna minimalno godinu dana jer laser ne zaustavlja rast dioptrije. On osobu samo fizički oslobađa nošenja naočara i sočiva. Ne postoji način da se zaustavi rast dioptrije. Dioptrija je uzrokovana genetski i raste onoliko, koliko to piše u našim genima bez obzira šta mi radili na očima." Ja sam u poslednjih 2 godine 3 puta isla da menjam naocale jer mi se dioptrija u ovom periodu izmenila za citav stepen
Kontam da ima logike operisati i u tom slucaju ako je dioptrija bas velika, ali moja i nije (jos
))) Tako da cemu da se operisem ako cu za godinu dana opet da nosim naocare, nije mi izgleda sudjeno da progledam
Moju porudzbinu ce verovatno iskoristiti drugarica koja ima -6 i kada skine naocare ne prepoznaje ni muza
Ivana srecno ako se odlucis, a ja odo na neki forum o naocarama, a sigurno postoji i na fejsu nesto u stilu - svi mi koji nosimo naocare
)))