LAJANJE NA ZVEZDE

• Začetnik teme Začetnik teme AmiA
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Gotove, slatke
09a076347eb0e4b819fbd8939620e0dd_content_medium.jpg

Hm, treba sad osmisliti shta ce se sutra skuHati.....pogledacu u reppcete, debela sveska, skupljala i josh skupljam ako mi se dopadne neki reppcept....dobro dodje, kad ne znash shta ches kuvati...prelistash-teku i eto, ochas skuHato.
:manikir::cao:

kad lajes na zvezde
nece niki da te tuzi,
dusi lakse ,malo ili malo vise.
cim lajanje namenis nekom ...
o'ma te ujedu bez pardona...
pa mu ovaj vid praznjenja ,em jeVtiniji
em bezbolniji...nema ugriza..:cool:

Da, da...kad lajesh na prave zvezde ko' u filmu.
A kad se laje na neke druge nazovi "zvezde'....eee, bogami take oce da grizu i ujedaju.....neshto sam chitala unazad postove na ovoj temi, pa meni sad neshto nije jasno:think:...il' mi je jasno samo mi se pricinjelo da mi nije jasno:cool:

Sad ćem na sabajle ja da kažem:"Što bre samo šibate te knedle,kad ne smem da jem,šećer imam i za izvoz,al neću da bidnem konkurencija onom Kostiću?"Gledaj,a ne diraj,pissss maco.Elegantno vam se plezim,pošto mi smajli fabrika ne radi.
O,Opijume za mase,lani,lepo molim,pa da se malo zatalasa bara,ako nije drsko s moju stranu,tražiti tako nešto.Ajte ljudi malo,iSaša@ grizi dete,ma svi smo nešto fini,neće da izađe na dobro.Ono doduše,treba biti fin,al dosadno do bola.Fala lepo,molim lepo,a prostaci nose šnjur.
A kako se to prostaje prostak,molim savet da ne umrem a da ostanem neobrazovana?Jel se taki rode
ili se to stiče,ko boginje,pa ostanu rupice,ako se češeš?
Vreme za put na poso,a tamo tek šta ima,zato ja jutrom svrnem ovde po neku vstu vakcine,da se ne
zarazim prostaklukom,a o gluposti i da ne počinjem.Oću u pemziju.

Pishem prosto, jer proshivene(raznim asocijacijama itd.) recenice me ne interesuju-jock!!!!
Ova je tema za 'lajanje'.Lepo je osnivach teme napisao. Hmmm...medzutim, izgleda da se u poslednjim postovima, tema malko -omashila.
Pochelo da se spamuje.
I moj doprinos je tu(zao mi je )
Al' zato, vishe, nece-da moze.
Shto se masa tiche i prozivanja mog nicka, promasheno.
Svako nek pishe shta hoce. Odnosno "laje".
Shteta ako ova tema "zamre", zbog nekih bara-jes' da ima i krokodila, tako kazu...
Mislim u malim barama, he, he
Pa, do chitanja, tj., pisacu kad mi se bash bude "lajalo"
Josh neshto, kome se ne dopadne shta pishem.
Nek PRESKOCHI!!!!
Ajd' pa uzdravlje

Soliram, ni na chije prozivanje i provokacije -ne odgovaram vishe!!!!
opijum1-1.gif

Poslednja izmena:
Potpuno pogrešno shvaćeno,uopšte mi nije bila nikakva namera da te na bilo koji način uvredim,samo sam se pokušala našaliti.To je za deo o bari.
Deo o prostakluku je bilo lajanje na tu temu,pisan jutros uz kafu pre posla,malo na brzinu pa nije dorečen na pravi način.Očigledno nije jasno shvatljiv.
Ako se čovek ne sme našaliti,šta je u ovom šugavom životu ostalo?

Izvinjavam se,iskreno,činilo mi se da se našlo mesto gde se može biti opušten,ali očito nije tako.
Još jednom,žao mi je.U meni stvarno nije bilo zle namere.

Moram da dodam ovo,ali ja stvarno ne vidim razlog za ovakav komentar,na koji sam način uvredila ili povredila tvoju osobu,šta sam ružno rekla?

Poslednja izmena:
apropo ujedanja
setili se ,,,vlasi,,
pa sad uglavnom taste redovno setaju po parkovima ...
posto tamo ima najvise kerova lutalica ...
a svaki ugriz, solidno para se naplati,,,
i samo nemoj da neko kaze kako stariji ne pomazu svojoj deci...
razmisljam ..koliko bi se love ubilo kad bi se naplaciavli ujedi od svekrva ,,,ili to nije kaznjivo..mislim kad te svekrav ujede ,,a jos nije ni pelcovana:think:

Potpuno pogrešno shvaćeno,uopšte mi nije bila nikakva namera da te na bilo koji način uvredim,samo sam se pokušala našaliti.To je za deo o bari.
Deo o prostakluku je bilo lajanje na tu temu,pisan jutros uz kafu pre posla,malo na brzinu pa nije dorečen na pravi način.Očigledno nije jasno shvatljiv.
Ako se čovek ne sme našaliti,šta je u ovom šugavom životu ostalo?

Izvinjavam se,iskreno,činilo mi se da se našlo mesto gde se može biti opušten,ali očito nije tako.
Još jednom,žao mi je.U meni stvarno nije bilo zle namere.

Moram da dodam ovo,ali ja stvarno ne vidim razlog za ovakav komentar,na koji sam način uvredila ili povredila tvoju osobu,šta sam ružno rekla?

nista nije receno ,,bar po mom mneniju,,,da bi ikoga uvredilo
ajde ziva H2o navali...slobodno
sa pisanijem ....

Poslednja izmena:
cela ova papazjanija u drzavi
idimidodjimi,,
i nasa glavata gospoda ,zasukanih rukava
da ne uprljaju maNzetne..od lepih belih kosulja
koje su im zene (neke)onako divno
popeglale...
najvise se vodi u sirotinjskoj menzi..
nalik studentskoj...
sporad tako obilate klope ,ne moraju da prosiruju
poslanicke klupe
ili da jedan zauzima mesto dvojici,,,
ne tacno se zna ..
a izgleda da se u zadnje vreme i ne zna..cija ovca
belu vunu prede..
sad
svi bi da se bave ovcarstvom,,i svi bi da sisaju ovce,,,
a fond ,,mislim ovciji se drasticno smanjio...
sad ostalo je jos ovaca za sisanje ,,,
jerbo se ne bune ..a i lepse im je kad ih osisaju,,pa nije im vrucina...
ove osisane ,goluzdrave ,samo bleje od muke
i nadaju se da ce im porasti novo runo,,ne zlatno al' bar neko ,,da ne cvokocu...usred zime ,kad mu vreme nije,,,
nego se i ovi sa gerijatrije ,,uskopistili,zategli kravate i zauzeli drzanje ,,
ko da im nije 100 leta ...
zdraviji i praviji od onih klinaca od 50 i kusur...
koje sa apetitom bacaju na ulice ..jerbo su izraubovani i asmaticni,,i
vecito bolesni ..ko jeremija ,,koji vas zivot ..kuka ..
e sad .. radili bi oni za bilo koju kintu...
al' ..matori,,,
a tesko cediti suvu drenovinu...

Znachi moze ,copy-paste, dodje kao neko "lajanje', u nedostatku tema za
"lajanje".:super:
Neshto ni ja bash nemam shta da lajem, a ne mozesh lajati uprazno, kako da lajesh kad ti je sve lepo, danas sunce ugrijalo, milina po gradu shetati:D
A shto se konsolidacije tiche, redova navek ima, pogotovo na shalterima:thumbdown:e tu bi se bash moglo zaistinski izlajati:mrgreen:
Ajd' pa uzdravlje:bye:

Večeras se setih (ničim izazvana) jedne stare serije, dal' beše "Zaboravljeni" ili "Sivi dom", nisam sigurna, samo mi 'nako iz čista mira došla pred oči scena kada Branislav Lečić na nekom mostu vrišti bez glasa, samo zeva, glas se ne čuje, ali odjekuje, jaaaakooooo.
Kanda me ugušiše gomboce, druge nema.

hm..lepo je kad je nekom lepo...
ali,,,,
kako da ne vristis od muke
gledajuc'
raznorazne budaline ...
kako vedre i oblace ,,
po rodnoj nam grudi...
te tako cujte i pocujte
ako 'ocete 'leba bez motike
a i bez skole
uclanite se
u neku pol.partiju
nije vazno sta znate
vazno je ciji ste ,,,,
(pod tim se ne podrazumeva rodoslov)

НЕ ЛАЈ,

не хули на богове мале и мање ....

Бог је један,

Вечан,

Мали богићи ,

Место своје

на врућем изабраше ...

У огњу вечном ...

Због греха земаљских ...

Pojma nemam šta se dešava,udarila košava već dva dana,sve oduva,ništa mi na pamet ne pada,a piše mi se nešto,pa ajd ovako malo bezveze,a i bakterije me napale,ubi me grlo,a lekovi ne deluju i to me muči,i baš mi je onako...pih.....joooj što mrzim kad sam ovako nikaka,a u nedelju svadba,a treba da se farbam i tako to,i cipele da razgazim,na štiklu,sedam santima,kako ću da odam nemam pojma,al oću nijh,e,a znate kako će to da bude,znate one ulične kere,sad udarili novu modu,pa ih ne vataju,nego im secnu ja.ca,pa ih puste opet na ulicu,a sirote ćopkaju,e tako ću i ja,o ljudi ala i ja ........auuuuuuuu,može zavijanje umesto lajanja....tek da se čujne nešto.......

Pojma nemam šta se dešava,udarila košava već dva dana,sve oduva,ništa mi na pamet ne pada,a piše mi se nešto,pa ajd ovako malo bezveze,a i bakterije me napale,ubi me grlo,a lekovi ne deluju i to me muči,i baš mi je onako...pih.....joooj što mrzim kad sam ovako nikaka,a u nedelju svadba,a treba da se farbam i tako to,i cipele da razgazim,na štiklu,sedam santima,kako ću da odam nemam pojma,al oću nijh,e,a znate kako će to da bude,znate one ulične kere,sad udarili novu modu,pa ih ne vataju,nego im secnu ja.ca,pa ih puste opet na ulicu,a sirote ćopkaju,e tako ću i ja,o ljudi ala i ja ........auuuuuuuu,može zavijanje umesto lajanja....tek da se čujne nešto.......

Pa zar ti nisi zensko? Kako ce tebi da otfikare ja......?

Ej ti vodo živa, eve ti jedan savet, oprobani, da te ne bi zezale cipelice, ako su nove, a i ako nisu. Dan pre nego će ti trebati, navuci na noge neke tanke zoknice, ali MOKRE, pa lepo obuj cipelice i šetaj se po kući u njima dok se čarapice ne osuše i gotov po's'o.
P.S.
Za svaki slučaj još, uzmi parčence sapuna pa namaži kritična mesta, iznutra naravno, oko prstiju i pete i ima da igraš i pocupkuješ celu noć bez problema ;)

Back