Labrador retriver

• Začetnik teme Začetnik teme keconi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kao prvo, to zavisi kad ćeš naći kvalitetno leglo. Obe opcije imaju i svojih prednosti i mana, a krajnja odluka je na tebi. Možeš da ga uzmeš na proleće i prvo jedno mesec dana savladavate ponašanje u stanu, pa da onda u septembru, kad se vratite, samo obnovite gradivo. Tako bih ja najverovatnije uradila na tvom mestu ali ne znači da sam u pravu, možda neko ima i bolji predlog.

Re: Labrador retriver

--------------------------------------------------------------------------------
"Kao prvo, to zavisi kad ćeš naći kvalitetno leglo. Obe opcije imaju i svojih prednosti i mana, a krajnja odluka je na tebi. Možeš da ga uzmeš na proleće i prvo jedno mesec dana savladavate ponašanje u stanu, pa da onda u septembru, kad se vratite, samo obnovite gradivo. Tako bih ja najverovatnije uradila na tvom mestu ali ne znači da sam u pravu, možda neko ima i bolji predlog."

Znam da u krajnjoj iniji sve zavisi od legla i da koliko god ja želela, ne mogu sve do detelja isplanirati. Ali ok,hvala u svakom slučaju!

Znam, svesna sam svih činjenica kao i toga da ne mogu baš do detalja sve ispanirati. Ali u krajnjoj liniji najbitnije mi je da leglo bude dobro i štene zdravo a sve ostalo manje-više, kompromisi se uvek mogu napraviti.
U svakom slučaju hvala.

ko su bre ovi leonero,kakvim se uzgojem bave?imaju od 5 rasa po jednu kuju i to je uzgoj?

Evo ja da ti kažem: ova kuja buldoga im je suviše muškobanjasta. Za ostalo se slažem s tobom osim da im je i retriverka poprilično zapuštena, nije ni očešljana a kamoli da joj istrimuju vrat i grudi kao što bi trebalo! Labradorku neću ni da komentarišem a šar pej ima kožnu inffekciju i previše nabora za odraslog psa. I vestika je štrokava i zapuštena. A za biglicu će Vilus da kaže šta misli. Meni se ne sviđa, nekako mi deluje predugačko i došaplja su joj, čini mi se, malo mekša.

:( :( :(

Pelene su dobre kada imate leglo i u prvih desetak dana zivota dok ne shvate da mogu da se zabave cepajuci ih, bas kao sto kaze Vilus hehehe Inace, ne preporucujem ih, iako sam ranije verovala da su super, razuverila sam se :)

Mene dugo nije bilo, ali eto da se pohvalim moje dve devojcice su juce napunile 4 meseca...iako dosta vremena provedem sa njima (pa ga nemam za druge stvari), nije mi uopste zao jer su to slatke muke:super::super: hteo sam da pitam iskusnije, da li je normalna tezina za zenke oko 13 kg sa cetiri meseca (mereno pre nedelju dana)? Sretao sam u setnjama, samo muzjake tog uzrasta i bili su i visi i krupniji :( Inace ih hranim 3 puta dnevno (jednom kuvano i dva puta granule) a do 3 meseca su jele 4 puta dnevno...

evo dugo nas nije bilo,pa neka slicka da nas vrati...

Prilozi

• DSC00286.jpg
    DSC00286.jpg
    35,9 KB · Pregleda: 18

Back