Labrador retriver

• Začetnik teme Začetnik teme keconi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Dona ima drugara ako tako mogu da ga nazovem koji ne silazi sa nje ako me razumete. Cim je vidi krece da se oblizuje i naskace. Samo ja mislim da njemu nista ne ispada njemu je stalno napolju.:) Ova moja se prvo opirala ali je mali toliko smori da mucenica samo legne a on u prazno samo pici...:)

Zvanicno je zapocela olimpijada zlostavljanja namestaja i vecih plisanih igracaka!!!!!! Nadrljalo i jedno cebe!!!!! Hehee samo pici po stanu!!!! katastrofa!!!!! A juce je prvi put odreagovao na kuju u teranju!!!!!

LET THE GAMES BEGIN!!!!!!!!!!

http://img177.imageshack.us/img177/7519/dsc01015oa0.jpg
dsc01054iy3.jpg

dsc01055hs2.jpg

Otac - Lun Deda - Lester Simonis
Baba - Kendi

Majka - Mendi Deda - Hargitavarljai Koolio
Baba - Labradors of Saint Fountain Candy

Molim vas da prokomentarisete poreklo mog Hektora. S obzirom da ga imam mesec dana puno bi mi znacilo misljenje poznavaoca Labradora ...

JOOOOOJJJJJJ Mi smo se merili i tezinski i u visini grebena!!!!!! Ovaj ce definitivno da preraste!!!!!!!!!!!
Ima 40kg i 56,5cm u grebenu!!!!!!!!!! Uzas!!!!!!!Ogroman je!!!!! A tek ima 8,5 meseci!!!!!!! Nije debeo(cak je smrsao)!!!! Evo slike pa sami procenite!!!!!!

don_no11.jpg

don_no10.jpg

JOOOOOJJJJJJ Mi smo se merili i tezinski i u visini grebena!!!!!! Ovaj ce definitivno da preraste!!!!!!!!!!!
Ima 40kg i 56,5cm u grebenu!!!!!!!!!! Uzas!!!!!!!Ogroman je!!!!! A tek ima 8,5 meseci!!!!!!! Nije debeo(cak je smrsao)!!!! Evo slike pa sami procenite!!!!!!

don_no11.jpg

don_no10.jpg

ma naravno da nije debeo ria.........kilaza mu je perfektna....ali je i on meden:heart::heart:
joj, po citav dan bih samo gledao slike pasa!!!

FALA BEA!!!!! Seronja pravi......... Mnooooogooooo je luuuuud!!!!!!Juce zamalo da polupa staklo na prozoru od auta!!!!!
Bila sam u bolnici sa klincem i drugi klinac, muz i Doda dodju u posetu!!!! Prvo su mislili da ga ostave u kolima na par minuta jer je malo nezgodno psa uvoditi u bolnicki krug..... medjutim kako su se parkirali tako su naleteli na mene i ovaj ludak me video posle 8 sati mog odsustva iz kuce!!!!!AU JBTE koja reakcija!!!!!!!! Laje, skace udara njuskom u prozor, ma sve radi samo da dodje do mene!!!!!! I Morali smo ga izvesti iz kola ,i kad me celu isprljao i izbalavio malo se smirio!!!!! Dusa moja!!!!!!!!

Back