mimi's mom
Buduća legenda
- Poruka
- 32.800
Sta vam to iskace psima ne razumemako moze neki strucnjak da pojasni bio bih zahvalan
Ma vi sto imate kuje to ne razumete.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta vam to iskace psima ne razumemako moze neki strucnjak da pojasni bio bih zahvalan
Ma vi sto imate kuje to ne razumete.Decko ima problema sa samokontrolom, nije ga mama-Ria ucila da to nije lepo i da se od toga susi kicma.
![]()
heheDona ima drugara ako tako mogu da ga nazovem koji ne silazi sa nje ako me razumete. Cim je vidi krece da se oblizuje i naskace. Samo ja mislim da njemu nista ne ispada njemu je stalno napolju.Ova moja se prvo opirala ali je mali toliko smori da mucenica samo legne a on u prazno samo pici...
![]()
eto strucnjaka.zahvaljujem sto si mu objasnio.
izvinjavam se MAMAObjasnila, kako bih bila mama da sam musko?!
nevidjeni car.....ako mozesh manje slikice........ustari da je ja smanjim..
nadam se da se ne ljutish
Ne, naravno da se ne ljutim, cak sta vise kako se smanjuju slike ???![]()
JOOOOOJJJJJJ Mi smo se merili i tezinski i u visini grebena!!!!!! Ovaj ce definitivno da preraste!!!!!!!!!!!
Ima 40kg i 56,5cm u grebenu!!!!!!!!!! Uzas!!!!!!!Ogroman je!!!!! A tek ima 8,5 meseci!!!!!!! Nije debeo(cak je smrsao)!!!! Evo slike pa sami procenite!!!!!!
![]()
![]()
Nije uopste debeo super mu je kilaza nije ni mrsav naravno. Ja se sgrozim kad vidim labradora ko neko bure debelog lakse ti da ga preskocis nego obidjes![]()