Labrador retriver

• Začetnik teme Začetnik teme keconi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ciao...trebam pomoc, i to hitno...imam labradora koji ima bolest na sapama...i ako mu ne nadem papuce za van nece bit dobro...veterinar cak pominje amputaciju...jel netko zna neki DOBAR pet shop u Beogradu koji drzi takve stvari...:cry: problem je sto ne mogu da budu MADE IN CHINA...a takve jos do sada nisam nasla...ahh...HELP:(

Ciao...trebam pomoc, i to hitno...imam labradora koji ima bolest na sapama...i ako mu ne nadem papuce za van nece bit dobro...veterinar cak pominje amputaciju...jel netko zna neki DOBAR pet shop u Beogradu koji drzi takve stvari...:cry: problem je sto ne mogu da budu MADE IN CHINA...a takve jos do sada nisam nasla...ahh...HELP:(

Napisi nam nesto vise o tome: koliko ti je star pas, sta mu je sa sapama ? Nisam zaista cula za te papuce, ali mozemo proveriti u ponedeljak i u Novom Sadu ako su ti jos uvek potrebne papuce ! I mi sa Alfovom "ranom" iznad sape imamo i dalje problem - nikako da prodje !:idea:

Evo i neke nove slike.:D

Prilozi

• net 1.jpg
    net 1.jpg
    89,6 KB · Pregleda: 18
  • net 2.jpg
    net 2.jpg
    28,2 KB · Pregleda: 19
  • net 3.jpg
    net 3.jpg
    91,6 KB · Pregleda: 16
  • net 4.jpg
    net 4.jpg
    82,4 KB · Pregleda: 15
da li moze neko da mi kaze da li je ova kuca kabrador ili bar da li ima veze sa njim, posto me bas podseca na njih a i ima od sredine ledja do repa a i rep sa malo talasastom dlakom a znam da oni tako imaju! Nisam uopste poznavalac ove rase!
Hvala

nisam uspjela procitati svih 97 stranica ali mi se jako svidjela tema ... naravno , mozda i pretpostavljate , i ja imam labradora , tj. labradorku , cokoladna je , i ima 2,5 godine , i zove se Rea , a luda je kao i sa 2 mjeseca ... al drago mi je sto je jako vesela ....
uglavnom , slike ce biti nesto poslije ..
sada smo u fazi trazenja muzijaka jer bi se trebala partit , ali kod nas je problem sto ih nema puno ...
Mi zivimo u sarajevu i nasa Reica je jedini cokoladni labrador u gradu , u moru crnih i zutih , i zlatnih retrivera , mi imamo tu privilegiju da budemo jedinstveni ...
nadam se da cemo se cuti i odrzavati lijepa iskustva sa nasim psima ...

da li moze neko da mi kaze da li je ova kuca kabrador ili bar da li ima veze sa njim, posto me bas podseca na njih a i ima od sredine ledja do repa a i rep sa malo talasastom dlakom a znam da oni tako imaju! Nisam uopste poznavalac ove rase!
Hvala
Nazalost ovakuca koja je inace preslatka,ima usi koje su cini mi se prekratke za labradora
aevo ti slika mog laba pa vidi razliku
verovatno mu je jedan roditelj lab i zato ima taj rep i dlaku na guzi tako da lici na laba
Evo pogledaj

11102012.jpg

nisam uspjela procitati svih 97 stranica ali mi se jako svidjela tema ... naravno , mozda i pretpostavljate , i ja imam labradora , tj. labradorku , cokoladna je , i ima 2,5 godine , i zove se Rea , a luda je kao i sa 2 mjeseca ... al drago mi je sto je jako vesela ....
uglavnom , slike ce biti nesto poslije ..
sada smo u fazi trazenja muzijaka jer bi se trebala partit , ali kod nas je problem sto ih nema puno ...
Mi zivimo u sarajevu i nasa Reica je jedini cokoladni labrador u gradu , u moru crnih i zutih , i zlatnih retrivera , mi imamo tu privilegiju da budemo jedinstveni ...
nadam se da cemo se cuti i odrzavati lijepa iskustva sa nasim psima ...

Dobro dosli!

Pazite pri odabiru muzijaka,ni slucajno za parenje nemoj te koristiti zutog muzijaka,najbolje je ili crni muzijak koji nosi coko gen ili coko muzijak koji nosi crni gen.
Jer kada bi je uparili sa zutim psom vrlo je moguce da bi dobili stence sa jako losim pigmentom i svetlim ocima.
Ko su joj roditelji?
pozdrav

Njega je neko ubacio u dvoriste, bio je kost i koza, prljav, pun buva, prvo smo ga nahranili, ocistili od glista, kupali, posle je bio povredjen, tj. imao je ranu pa sam i to sredila skoro je izlecen, a jako je pametan i brzo raste, dobro jede(4 puta dnevno) dlaka mu je sad sjajna i meka!
Kao sto rekoh vrlo je slican labradorima, takva mu je konstitucija, sape, ja bih rekla i glava a samo eto usi su mu kratke!
Velika je maza, al brzo raste pa cemo ga tesko udomiti!
Pitam vas to jer ako kazem da ima veze sa labradorima brze cemo ga udomiti, pa da proverim informaciju da ne bude da lazem!
Hvala vam u svakom slucaju!

hvala na dobrodoslici ...
sto se tice reinih roditelja , to je za nepovjerovati jer kod nje u porodici su uvijek svi bili smedji ili cokoladni kako mi vise volimo reci , samo neki cukuncukuncukun deda da je bio crni ... tako da ni sama ne znam sta da radim ... Mama joj je iz Hrvatske , i to iz pravo dobrog legla , ona je tragacica mina !! Al ja ovdje nisam nigdje nasla nitijednog smedjeg labradora , nasla sam joj jednog crnog za parenje , to nam je za sada najjaci kandidat ...meni nije u interesu ni leglo , ni pare nego ona i njeno zdravlje , jer nasa reica je kada je dobila prvu menstruaciju i tjeranje imala je laznu trudnocu , sto kazu ako je bila prva bit ce i svaka ostala , a to nije dobro ...pa je kupila igrackice svoje , pa sklupljala dekicu i sve to stavlja sebi na sikice i stomacic , a cak joj je i mljeko curilo iz bradavica , cak je sebi zadnji put sebi razderala bradavicu i onda smo se konsultovali sa veterinarom , pa su nam rekli ili kastriranje ili parenje, a svakako smo je mislili pariti a nikako je ne bih kastrirala jer znam da je za zenkino zdravlje i dalji zivot preporucljivo da se barem jednom pari , i naravno okoti ...
tako da ako neko ovo cita ko je u Bosni i Hercegovini , i da nam je blizu a ima cokoladnog labradora muzijaka , i pario bi ga sa nasom reicom , neka nam se javi ... :)
a kako da znam koji od njih nosi koji gen! ne znam to mi nekako nije pouzdano ...

Back