djosko
Početnik
- Poruka
- 26
djosko koliko je star tvoj pas?
25 aprila imace punih 15 meseci
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
djosko koliko je star tvoj pas?
FALA BEA!!!!! Seronja pravi......... Mnooooogooooo je luuuuud!!!!!!Juce zamalo da polupa staklo na prozoru od auta!!!!!
Bila sam u bolnici sa klincem i drugi klinac, muz i Doda dodju u posetu!!!! Prvo su mislili da ga ostave u kolima na par minuta jer je malo nezgodno psa uvoditi u bolnicki krug..... medjutim kako su se parkirali tako su naleteli na mene i ovaj ludak me video posle 8 sati mog odsustva iz kuce!!!!!AU JBTE koja reakcija!!!!!!!! Laje, skace udara njuskom u prozor, ma sve radi samo da dodje do mene!!!!!! I Morali smo ga izvesti iz kola ,i kad me celu isprljao i izbalavio malo se smirio!!!!! Dusa moja!!!!!!!!
sto se tice tog radovanja kod " nasih " pasa , ne znam jeste li vi imali problem , ali mi s reom jesmo , kad god bi usli u kucu ona se popisku i upiski od srece .... budemo vani 2 sata , dodemo kuci , ja izadjem na pola sata , vratim se , ona skace i samo sekundu sjedne i samo malo pusti vode... jednostavno smo onda morali da je ignorisemo pri ulasku u kucu jer nije bilo drugog nacina da prestne jer smo taj savjet vidjeli na animal planet , javili se ljudi sa istim problemom , al bilo je doneke i simpa , sem dijela ciscenja...
btw .. sretna 100-ta strana svima vama kojji ste od pocetka tu ....
a sto se tice vasih savjet a, sve cu da razmotrim
hvala mima , super si !!
kiss