Квантитет испред квалитета, или...?

Шта код вас има предност?

• Ukupno glasova
    20
Ja sam čula od mog Gurua da čak i osobe vrste "koža pamti", tj. potpuni stranci, sa kojima ne planirate nikakvo drugojačije upoznavanje no samo "bam bam bam, neću ništa da znam",zapravo mogu da vam zaprljaju auru i da u malome utiču na vaš dalji put i sreću na istome, jel.
Bolje je spavati sa celovitim, zadovoljnim ljudima jer deo njihove energije pređe na vas.

Tako da je kvantitet go q.rac.

Međutim nije greh. ;)

Uostalom svaki taj čovek živi posle u sećanju. Sećanja nam onda određuju raspoloženje. Bolje je da su fina. Za fino treba vremena i strpljenja, pa i hrabrosti da uđete u priču iz koje ćete možda izaći praznih ruku.
Iskrena da budem ja sam imala jednu fazu koju bih izbrisala gumicom iz glave, nakon koje sam formirala ovo mišljenje. Graditi svoju auru i čuvati svoj mir.

Реч је наравно о броју партнера које прођу кроз ваш живот.

Да ли сте мишљења да је боље променити много партнера пре него што ''направите гнездо''? Да сте искуснији, такорећ. Мада, то нужно не мора да значи да сте скупили искуства.

Или мислите да је довољно 2-3 партнера, пре него што се можете смирити?

Ја познајем случајеве где је и једна веза довољна, неколико средњошколских љубави које су крунисане браком.

Пиш'те слободно.

Kvalitet je, naravno vazniji, bez emocija, poverenja i poklapanja energija nema onog savrsenog osecaja. :zaljubljena:
E, onda sa tim kvalitetnim raditi na kvantitetu i kontinuitetu.
Pravilo 3K

Реч је наравно о броју партнера које прођу кроз ваш живот.

Да ли сте мишљења да је боље променити много партнера пре него што ''направите гнездо''? Да сте искуснији, такорећ. Мада, то нужно не мора да значи да сте скупили искуства.

Или мислите да је довољно 2-3 партнера, пре него што се можете смирити?

Ја познајем случајеве где је и једна веза довољна, неколико средњошколских љубави које су крунисане браком.

Пиш'те слободно.
Nevidjena glupost izmisljena od strane vezanih vreca,u dugoj vezi tako dosadnoj i rutinskoj jedva da ces zapamtiti 2 i po sexa koji iskacu iz sablona,a random sex sa kakvim god ribama se pamti makar i promasaj bio jer se nesto nauci iz njega

Ja sam čula od mog Gurua da čak i osobe vrste "koža pamti", tj. potpuni stranci, sa kojima ne planirate nikakvo drugojačije upoznavanje no samo "bam bam bam, neću ništa da znam",zapravo mogu da vam zaprljaju auru i da u malome utiču na vaš dalji put i sreću na istome, jel.
Bolje je spavati sa celovitim, zadovoljnim ljudima jer deo njihove energije pređe na vas.

Tako da je kvantitet go q.rac.

Međutim nije greh. ;)
Guru sa Tibeta?

Ја сам покушала да се правим да не примећујем али јаче је од мене хД
Знаш како, балансирам често између више језика, тако да ми српски некада изгледа као крњи.

Још сам и у самом српском увек на ваги екавица-ијекавица.

I'm a mess, укратко.

Знаш како, балансирам често између више језика, тако да ми српски некада изгледа као крњи.

Још сам и у самом српском увек на ваги екавица-ијекавица.

I'm a mess, укратко.
But I luv ya

Back