Prešao sam 140 000 km na plinu, ništa nisam dirao u motoru.
Kako kažu ljudi, taksisti su dobar primer za izdrćljivost automobila.
Taksisti prelaze sto hiljada godišnje, plin im ne šteti motoru.
Prijatelj ima Dačiju Logan 1.4 na plinu u taksiju, mislim da je prešao sa njom oko 200-250 000 km na plinu, motor nije dirao.
Računaj da 60-65% taksista imaju plin, a da crkava tako brzo kao što ti pričaš, vozili bi na benzinu-dizelu ili bi radili generalnu svkaih godinu-dve, na šta ne bi pristali.
Znam jednog koji je za svoju taksi službu kupio dvadesetak Golf V i Opel Astre G classic (novije, 2008-9 godište) na plinu, 1.4 motor i ništa se ne dešava.
Mnoge autokuće u mnogim zemljama nude nove automobile sa pogonom na plin. Da šteti motoru ne bi nudili, da ne propadnu kao SAAB zbog B235 motora.
Opet se vraćamo na priču nestručne ugradnje plina.
Kako kažu ljudi, taksisti su dobar primer za izdrćljivost automobila.
Taksisti prelaze sto hiljada godišnje, plin im ne šteti motoru.
Prijatelj ima Dačiju Logan 1.4 na plinu u taksiju, mislim da je prešao sa njom oko 200-250 000 km na plinu, motor nije dirao.
Računaj da 60-65% taksista imaju plin, a da crkava tako brzo kao što ti pričaš, vozili bi na benzinu-dizelu ili bi radili generalnu svkaih godinu-dve, na šta ne bi pristali.
Znam jednog koji je za svoju taksi službu kupio dvadesetak Golf V i Opel Astre G classic (novije, 2008-9 godište) na plinu, 1.4 motor i ništa se ne dešava.
Mnoge autokuće u mnogim zemljama nude nove automobile sa pogonom na plin. Da šteti motoru ne bi nudili, da ne propadnu kao SAAB zbog B235 motora.
Opet se vraćamo na priču nestručne ugradnje plina.
Вероватно има разлога зашто је тако. Е сад да ли су имали неких проблема и каквих то не зна ни овлашћени сервис ни локални мајстори јер они имају свој сервис и сами себи одржавају возила. И друга ствар, на тако велике километраже уштеда је свакако огромна, али код физичких лица није ни близу толика.
Za te pare mozes samo dobrog Punta da kupis i onda se narod zaleti na Mondeo i jupiiiiii sta je kupio za smesne pare.