гост 36150
Buduća legenda
- Poruka
- 28.663
Tako mi je on rekao da je 1,8 sa 160 ks a posto ja nemam ni volje a ni zivaca da pratim vise modele i novitete a u toj klasi mi ne pada na pamet da uzmem benzinca.
Onda nisam odmah skontao o cemu prica i pretpostavio sam da se radi o JTS motoru.
Znaci Tihi ti kontas da su dizelasi losi na osnovu jednog primera automobila koji je mozda opran kompletno pa tako i motor i mozda mu je vlaga usla u komp i zato pravi probleme? Niste ni svesni koliko problema ima zbog tog pranja motora jer vlaga ulazi u elektroniku i posle nekog neodrdjenog vremena pocne da pravi problem. Zato ja svoje motore ne perem jer ne zelim problem.
Prosle nedelje je takodje Alfa 147 bila kod mog drugara majstora i takodje je riknuo kompjuter koji nisu uspeli da poprave pa su ga morali promeniti.
I kakve veze sad imaju dizne sa tim problemom? To je odlika italijanskih automobila do neke 2004 godine da imaju izrazen problem sa elektronikom.
CR motori su provereno dobri a pitanje je sta se sipa u njih ali eto kazes i sam da se sa aditivom sve resava.
Znaci kupite aditiv koji kosta oko 600 dinara i sipate ga na svaaki peti rezervoar goriva i eto resenja sto znaci da je ono sto sam rekao istina a to je da se prema dizelasu moras ophoditi sa ljubavlju i cuvati ga i tad ce da sluzi godinama bez ikakvih problema.
1.9 je 160ks, u njega ne moze plin, odnosno mora i benzin da trosi

)))