Da li imate rezervi goriva za naredne dane?

Povratak u 90te sećate li se kako su prdeli da imaju zalihe i na dan stupanja na snagu ni benzina ni nafte ni gradskog prevoza. Nije ni trola bilo a išle na struju :eek:

Krenem danas jednu stanicu do pijace kaaad ono ne može da se uđe u bus!

1000012722.jpg
1000012723.jpg
1000012724.jpg
1000012725.jpg

Važi, važi, dugujem ti i kobaju pride. 😄

SRJ je izvozila struju i pod sankcijama, čak i onim “full”, a još više nakon 1995.kad su delimično ukinute. To čak nije bilo ni tajna.

Količine po godinama niti znam niti nameravam da ti tražim. Živo me zabole da li ti veruješ ili ne.

Pišeš da si radio 90-ih, a ispaljuješ forice, peniš i praviš se nepismen kao da imaš 15 godina. Aj’ se malo upristoji, zaista, ili ćeš biti prvi od ne-botova koji će odleteti na ignore.

Ohhh, odjednom si od coveka koji se nudio da nadje te podatke ako ja sam vec ne umem da koristim google naprasno postao mrzovoljni kobasicar koga ne interesuje da dokazuje to sto pise. A vec 12 postova na ovoj temi pises o tome cak iako te navodno "ne interesuje" - pitam se kakav si tek kad te nesto stvarno interesuje :D .

Pa posto si uporan smor koji iz posta u post postaje vulgarniji ides na moju ignore listu, u kavez sa istima takvima, drmaj tamo resetkama i smaraj druge. Adio jarane.

Ohhh, odjednom si od coveka koji se nudio da nadje te podatke ako ja sam vec ne umem da koristim google naprasno postao mrzovoljni kobasicar koga ne interesuje da dokazuje to sto pise. A vec 12 postova na ovoj temi pises o tome cak iako te navodno "ne interesuje" - pitam se kakav si tek kad te nesto stvarno interesuje :D .

Pa posto si uporan smor koji iz posta u post postaje vulgarniji ides na moju ignore listu, u kavez sa istima takvima, drmaj tamo resetkama i smaraj druge. Adio jarane.

Nikad nisam nudio da ti nađem podatke. Napisao sam "nadam se da ne moram ja to da ti tražim" - to nije bila ponuda, nego uzaludna nada.

Nisam rekao da me tema ne interesuje - ali me nakon svega što si demonstrirao ovo potpuno izmaštavanje ne čudi toliko.

I tvoje stavljanje na ignore nakon što sam rekao da ću ja to učiniti ako nastaviš da se glupiraš je izuzetno originalno i nimalo jadno. :D
Ali dobro, drago mi je da ne moram više da čitam tvoje infantilnosti.

Putuj igumane! :)

Poslednja izmena:

Back