- Poruka
- 8.892
A ponešto čak i nalik na nešto...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Na stanici Mir i dalje mirno...Smirno!SOPSTVO I ZVUK:
&
"Svako je poseban zvuk, koji samo u duši onog drugog može ispisati neku figuru, inače nigde drugde ako ga ova ne čuje." (Muzil).
Ozi, kada je rec o nama kao individuama, da li kvalitativna mnozina objasnjava tu razlicitost ljudi? Svi poticemo iz iste sustine ali je toliko razlicitih karaktera, svaki covek je posebna "melodija"?
Управо тако. Ради се о својеврсној множини која није поређаност ствари једних до других у простору, него нешто слично мноштву мелодија у једној композицији. Тако да је оно што ја налазим у себи као своју индивиудалност таква једна мелодија у општој мелодији свега, у којој је садржана како твоја тако и мелодија свих... сваког индивиудалитета.
Од тих мелодија зависи где ћемо бити у тој свеопштој композицији васељене. Да ли у висинама рајских вртова високих сопрано гласова, где слобода влада, или ћемо бити у дубинама басова, где ритам , нужност и инертност владају.

)Isto tako i moj mačak...dok ne ispišemeni se ovo otkrilo spontano pre par godina kad sam hodala do zgrade; posmatrala sam svoje korake pitajući se kad ću već jednom stići
a onda sam shvatila da nema nikakvog kretanja u smislu korak po korak u prostoru, jer tako će uvek postojati ono POLA OD POLA da se predje nogama, već ima samo kretanja kao nedeljive celine, neke intuicije koja u sebi sadrzi te korake na način prožimanja, ali ih nadilazi, kretanje voljom; kasnije sam shvatila da je isto i sa životom, imam ideju svoga života u intuiciji, ali svejedno moram linearno da predjem korake da bih ostvarila tu ideju, kao kad imam ideju proznog dela u glavi ali svejedno moram da ispisem reč po reč
melodija je odličan primer
dakle, život je knjiga, kad se ispiše - umreću
u simfoniji svega, ja, kao i svako drugi 'ja' je melodija
meni se ovo otkrilo spontano pre par godina kad sam hodala do zgrade; posmatrala sam svoje korake pitajući se kad ću već jednom stići
a onda sam shvatila da nema nikakvog kretanja u smislu korak po korak u prostoru, jer tako će uvek postojati ono POLA OD POLA da se predje nogama, već ima samo kretanja kao nedeljive celine, neke intuicije koja u sebi sadrzi te korake na način prožimanja, ali ih nadilazi, kretanje voljom; kasnije sam shvatila da je isto i sa životom, imam ideju svoga života u intuiciji, ali svejedno moram linearno da predjem korake da bih ostvarila tu ideju, kao kad imam ideju proznog dela u glavi ali svejedno moram da ispisem reč po reč
melodija je odličan primer
dakle, život je knjiga, kad se ispiše - umreću
u simfoniji svega, ja, kao i svako drugi 'ja' je melodija