Kvalifikacije za SP 2010 Juzna Afrika

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ljudi uozbiljite se, kakvi crni Lekići, Mrđe, Petrovići i slični pacijenti.
******, da li je moguće da ne možete navijački način razmišljanja da ostavite po strani.
Niko od njih nije imao nikakvog učešća na plasman reprezentacije samim tim i ne treba biti pozvan.
I ovako će nažalost neki od boljih igrača morati da otpadne pa taman posla još da se neki mediokriteti iz Jelenske lige pozivaju.
Nemojte pogrešno da me razumete ali na svetskom prvenstvu se ne eksperimentiše, to smo mogli da radimo u kvalifikacijama pošto smo obezbedili plasman.
Sad samo čekam neko još da Kežmana pomene pa da se otvori novo pitanje.
A možda bi i Savo Milošević mogao još jedanput da obuje kopačke, dobro je protiv bugarske odigrao :rotf:

:hahaha::hahaha1::rotf:

Pa kako izgleda nista.

Moze da bude i vise nego delikatna.

Mladen Krstajic je zasluzio da se na taj i mozda najbolji nacin oprosti od reprezentacije, i naravno, bude dostojna zamena neunistivom bedemu iz PL-a, ako znas na koje mislim.. ;)

A Dragan Mrdja je i u boljim igrackim danima bio udaljavan od reprezentacije i potcenjivan, a red je da bude i bar cetvrti napadac, jel bi krajnje glupo i neumesno bilo da povedemo samo Zigu, Pantu i Danka, a da nemamo pravog JOKERA u napadu!!! :rtfm:

Rensing se sada lomi, Srbija ili Svabija! :p

Australija je ozbiljna ekipa pogledajte samo n jihov vezni red Hari Kjuel, Mark Bresano iz Palerma, Tim Kejhil iz Evertona i Bret Emerton iz Blekburna ne treba zaboraviti ni Viduku kao ni Lukasa Nila iz Evertona, po meni mnogo opasnija od Gane koja ima dosta mlad i neiskusan tim izuzev Esijena i Apije.
Inace sto se tice Nemacke mislim da imamo bolji i talentovaniji tim od njihovog, Nemacka je zaista jedan tim sklopljen od prosecnih igraca i mislim da bi trebalo vise oni od nas da cvikaju nego mi od njih.
Ja mislim da bi vec polako trebalo razmisljati kako zauzeti prvo mesto u grupi i izbeci Engleze u drugoj rundi

Australijanci su se jedva plasirali i na prosli SP, nemaju kolektiv, jedinstvo, nikakav su tim, nemaju igru, a njihovi igraci iz PL-a su uglavnom iz timova koji se redovno drze za ivicu pada u Cempionsip. :roll:

A za neverovatno je da nas je FIFA stavila kao autsajdere u grupi:eek::evil:

Bice im zao, svima, i FUFI i kladionicama :mrgreen:

gde je ovde Lekic?

Leki svratio u Zemun :mrgreen:

Njemu treba jos dve-tri godine da potpuno sazri i igra bar u kvalifikacijama za sledeci EP.. :roll:
Ljudi uozbiljite se, kakvi crni Lekići, Mrđe, Petrovići i slični pacijenti.
******, da li je moguće da ne možete navijački način razmišljanja da ostavite po strani.
Niko od njih nije imao nikakvog učešća na plasman reprezentacije samim tim i ne treba biti pozvan.
I ovako će nažalost neki od boljih igrača morati da otpadne pa taman posla još da se neki mediokriteti iz Jelenske lige pozivaju.
Nemojte pogrešno da me razumete ali na svetskom prvenstvu se ne eksperimentiše, to smo mogli da radimo u kvalifikacijama pošto smo obezbedili plasman.
Sad samo čekam neko još da Kežmana pomene pa da se otvori novo pitanje.
A možda bi i Savo Milošević mogao još jedanput da obuje kopačke, dobro je protiv bugarske odigrao :rotf:

Ali, rekoh vec, ti igraci su zasluzili i zaduzili nas da dobiju sansu, sigurno ne da budu neke "udarne igle" tima, jer je vreme matorih i istrosenih igraca u reprezentaciji proslo, a oni koji su u sjajnim igrackim danima zasluzuju da dobiju poziv, Rambo Petkovic po zalasku karijere, Mladen Krstajic, koji nosi OGROMNO iskustvo iz pazite, BUNDESLIGE, kao i Dragan Mrdja, koji ima i evropsko iskustvo, visinu, jacinu, i snazan sut, NAJBOLJA zamena Zigica!!!! ;)

Mladen Krstajic je zasluzio da se na taj i mozda najbolji nacin oprosti od reprezentacije, i naravno, bude dostojna zamena neunistivom bedemu iz PL-a, ako znas na koje mislim.. ;)

A Dragan Mrdja je i u boljim igrackim danima bio udaljavan od reprezentacije i potcenjivan, a red je da bude i bar cetvrti napadac, jel bi krajnje glupo i neumesno bilo da povedemo samo Zigu, Pantu i Danka, a da nemamo pravog JOKERA u napadu!!! :rtfm:

Mozda pre 2,3 godine,sada moze da se oprosti ali sa razglednicom iz Juzne Afrike :mrgreen:

Pravi dzoker u napadu je Jovanovic.

Mladen Krstajic je zasluzio da se na taj i mozda najbolji nacin oprosti od reprezentacije
Čime je Krstajić zaslužio? I ne pitam sad to da provociram, nego mi zaista nije jasno :confused:
10 golova je primio u paru sa Gavrančićem na prošlom svetskom prvenstvu, a tada je bio još u boljoj formi jer je igrao u Bundes ligi.
Sada je još sporiji, matoriji, i plus igra u našoj ligi... Ne vidim razlog zašto bi se on pozivao u reprezentaciju kad po burek može da ga pošalje igrač BSK-a iz Borče.
Tu su Vidić i Dragutinović sa iskustvom a njih itekako ima ko da zameni ako bude neophodno (Subotić, Luković).

Što se Mrđe tiče, sličan slučaj. Nije belgijska liga (čini mi se da je tamo igrao) neki izazov pa da se on napunio sad nekim iskustvom. A nije se ni probio tamo inače ne bi igrao sad za Vojvodinu.
Inače kao dzoker je tu Sulejmani, ali pitanje je da li će i on dobiti poziv.

Što se mene tiče, da može da se zove 30 igrača rado bi ih pozvao sve.
Ali pozvati Krstajića, Mrđu, ili ne daj bože nekog Lekića koji je juče došao iz treće lige, nema smisla i nije izvodljivo jer bi zbog njih neki mnogo bolji igrač morao da izostane.
Ovo je svetsko prvenstvo i tu treba skloniti sve emocije i afinitete prema domaćim klubovima i igračima iz istih.

Poslednja izmena:
Mozda pre 2,3 godine,sada moze da se oprosti ali sa razglednicom iz Juzne Afrike :mrgreen:

Pravi dzoker u napadu je Jovanovic.

Tada je bio glavni bedem odbrane, sada moze biti Joker. ;)

Bolje nego Rukavina, igrac propao skroz.... :(

Jovanovic je pravi krilni igrac, jedanput je bio na takvom mestu kod Antica i pokazao se da ne moze tu igrati, jednostavno, nije on napadac, Joker, kakav se trazi, zna se gde on, sta i kako igra, a zna se i da Ziga mora imati PRAVU zamenu!! :rtfm:

Čime je Krstajić zaslužio? I ne pitam sad to da provociram, nego mi zaista nije jasno :confused:
10 golova je primio u paru sa Gavrančićem na prošlom svetskom prvenstvu, a tada je bio još u boljoj formi jer je igrao u Bundes ligi.
Sada je još sporiji, matoriji, i plus igra u našoj ligi... Ne vidim razlog zašto bi se on pozivao u reprezentaciju kad po burek može da ga pošalje igrač BSK-a iz Borče.
Tu su Vidić i Dragutinović sa iskustvom a njih itekako ima ko da zameni ako bude neophodno (Subotić, Luković).

Što se Mrđe tiče, sličan slučaj. Nije belgijska liga (čini mi se da je tamo igrao) neki izazov pa da se on napunio sad nekim iskustvom. A nije se ni probio tamo inače ne bi igrao sad za Vojvodinu.
Inače kao dzoker je tu Sulejmani, ali pitanje je da li će i on dobiti poziv.

Što se mene tiče, da može da se zove 30 igrača rado bi ih pozvao sve.
Ali pozvati Krstajića, Mrđu, ili ne daj bože nekog Lekića koji je juče došao iz treće lige, nema smisla i nije izvodljivo jer bi zbog njih neki mnogo bolji igrač morao da izostane.
Ovo je svetsko prvenstvo i tu treba skloniti sve emocije i afinitete prema domaćim klubovima i igračima iz istih.

Ja znam da je Mladen jos prosle godine fantasticno igrao a ponekad i glavom sjajno davao golove, ako se ne varam i bio KAPITEN Salkea, a da je samo odlucio da se vrati konacno u Partizan, dok je jos u dobroj formi, i da doprinos timu, mozda i u Ligi sampiona, do koje, Partizan nazalost nije dosao, ali sigurno ne njegovom krivicom, losa foruma zbog dolaska u PFC svakako za mene pada u vodu.

A dobro si zapazio, za Lukovica, koga sam i ja zaboravio da spomenem, a svakako iz onog mog spiska sa prosle strane zato ne bi izostavio Krsajica, vec znatno sporijeg i istrosenog Dragutinovica.

Gavrancica nisam pominjao, a ni Kezmana, njihovi najbolji igracki dani su ipak davno prosli....

Mrdja ima ekstremno snazan sut i sjajno igra glavom, a ko zna i dokle bi dogurao da nije osporavan i da nije otisao u los klub i zavrsio lose u Evropi, prevashodno zato sto i tamo nisu verovali u njega i ni sansu mu davali nisu, a bilo bi katastrofalno da sa samo tri klasicna(jos i ako se neko, ne daj Boze, povredi od njih) napadaca odemo na SP, a i realno i bez lazog optimizma, ne i prelaku grupu, gde svako igra mogu reci napadacki fudbal, posebno Svabe, iako zadnjih godina imaju nikakav tim i kolektiv, narocito po odlasku Jirgena Klinsmana.

Ajde, onda, navedi mi bar jos JEDNOG napadaca koji bi uz Lazovica i Pantu i Zigu bio pravi DZOKER, ali molim te, ne spominji ni Sulejmanija ni Laneta, oni ne znaju igrati na tim pozicijama, iako mogu, mnogo puta se pokazalo!!!!

A najvise mi smeta i to potcenjivanje nase lige, kakva je da je, nasa je, i trebamo teziti da je ucinimo boljom i jacom, pa tako i nase talente zadrzavati sto duze u nasim klubovima, jer ce tako jednog dana sve doci na svoje mesto, a bas zato bih i ja pozvao najvise igraca iz nase Superlige u reprezentaciju, jer su tako potcenjivani i kosarkasi, pa smo dogurali, dalekoooo, ove jeseni!!! Zato sam i PRESRECAN sto je ADEM ipak i dalje u Partizanu!!!!

Poslednja izmena:
Ja znam da je Mladen jos prosle godine fantasticno igrao a ponekad i glavom sjajno davao golove, ako se ne varam i bio KAPITEN Salkea, a da je samo odlucio da se vrati konacno u Partizan, dok je jos u dobroj formi, i da doprinos timu, mozda i u Ligi sampiona, do koje, Partizan nazalost nije dosao, ali sigurno ne njegovom krivicom, losa foruma zbog dolaska u PFC svakako za mene pada u vodu.

A dobro si zapazio, za Lukovica, koga sam i ja zaboravio da spomenem, a svakako iz onog mog spiska sa prosle strane zato ne bi izostavio Krsajica, vec znatno sporijeg i istrosenog Dragutinovica.

Gavrancica nisam pominjao, a ni Kezmana, njihovi najbolji igracki dani su ipak davno prosli....

Mrdja ima ekstremno snazan sut i sjajno igra glavom, a ko zna i dokle bi dogurao da nije osporavan i da nije otisao u los klub i zavrsio lose u Evropi, prevashodno zato sto i tamo nisu verovali u njega i ni sansu mu davali nisu, a bilo bi katastrofalno da sa samo tri klasicna(jos i ako se neko, ne daj Boze, povredi od njih) napadaca odemo na SP, a i realno i bez lazog optimizma, ne i prelaku grupu, gde svako igra mogu reci napadacki fudbal, posebno Svabe, iako zadnjih godina imaju nikakav tim i kolektiv, narocito po odlasku Jirgena Klinsmana.

Ajde, onda, navedi mi bar jos JEDNOG napadaca koji bi uz Lazovica i Pantu i Zigu bio pravi DZOKER, ali molim te, ne spominji ni Sulejmanija ni Laneta, oni ne znaju igrati na tim pozicijama, iako mogu, mnogo puta se pokazalo!!!!

A najvise mi smeta i to potcenjivanje nase lige, kakva je da je, nasa je, i trebamo teziti da je ucinimo boljom i jacom, pa tako i nase talente zadrzavati sto duze u nasim klubovima, jer ce tako jednog dana sve doci na svoje mesto, a bas zato bih i ja pozvao najvise igraca iz nase Superlige u reprezentaciju, jer su tako potcenjivani i kosarkasi, pa smo dogurali, dalekoooo, ove jeseni!!!

aj za Krstaju su ljudi objasnili zasto ne, vec je star i istrosen, hvala mu za uglavnom dobre igre u dresu reprezentacije, onih 6-0 je bio potpuni raspad ekipe, nije samo on kriv

a sad ono sto sam boldovao, jesi li ti gledao Mrdju u nasoj ligi? Npr. utakmica protiv Zvezde u Novom Sadu?

sto se tice kosarkasa, ne mozes porediti TNT i Mrdju, Lekica i Krstaju, TNT je preslisao PAO, Real, Barsu, Romu, Unikahu..., evropski krem
Mrdja je ispao od neke Austije, Lekic od nikad gore Slavije, a Krstaja je izbacen od Apoela
nasi "talenti" igraju u Maldoj selekciji, to im je dosta

Radi se o tome da Krstajić ne bi mogao nikako da igra prvu postavu.
Jedino svi centralni bekovi da se povrede da bi on dobio šansu, ali onda bolje i da ne idemo na svetsko prvenstvo.
On je jednostavno igrač na zalasku karijere i igra u vrlo slaboj ligi i zbog toga ne može igrati na tako odgovornoj poziciji kao što je centralni bek.
Dakle - Vidić, Subotić, Luković, Dragutinović, Ivanović (ako je potrebno) - svi igraju u najjačim evropskim ligama, standardni su i mlađi od Krstajića a nije baš da nemaju iskustva.

Naši napadači nisu ekstra kvaliteta i to je činjenica. Ali kod nas svako može da da gol što smo i pokazali u kvalifikacijama i na drugim utakmicama.
Recimo Krasić nije klasični napadač ali je ubojitiji od svih napadača koje imamo.
Očigledno je da igramo hibridne formacije pa se ne treba isključivo fokusirati na napadače.
Ja konkretno volim kad igramo sa Žigićem kao sidrom i Lazovićem kao klasičnim napadačem, Jovanovićem kao polušpicem i Krasićem koji probija. Zatim tu je i stanković kao defanzivni srednjak koji može da deli lopte na oba krila a i kroz sredinu. Mislim da tako možemo i najviše golova da dajemo.
To funkcioniše i to je moderan fudbal.
Ne treba forsirati formacije za koje nemamo igrače. Iz toga što ti kažeš proizlazi "da mi bolje nemamo pa daj da krpimo kako znamo i umemo, da zovemo raznorazne igrače u pokušaju ne bi li se uklopili u šablon".
To tako ne ide. Zato mi se i sviđa kod Antića što je od najboljih srpskih igrača napravio i najbolju formaciju.
I ne vidim zašto bi se zvali Mrđa ili Lekić onda?
Ako bih već morao da zovem nekog iz Jelen lige onda bi to bio Perica Ognjenović, ipak je čovek u Realu igrao :rotf:

Što se tiče naše lige, naravno da ću je potcenjivati jer je očajna i smešna.
A ona se neće poboljšati ako se pozovu pacijenti iz iste na svetsko prvenstvo, nego ako se u nju nešto uloži a to je već neka druga priča.
I svako ko bi otišao na svetsko iz naše nazovi lige molio bi Boga da ga zapazi neki skaut Anderlehta ili Rapida iz Beča ne bi li pobegao glavom bez obzira odavde.
Ja bih prvi voleo da imamo snažnu ligu koja će stvarati mlade igrače ali nažalost to su trenutno pusti snovi. I kao što sam već rekao, apsolutno ništa neće značiti odlazak par igrača iz Jelen lige na svetsko prvenstvo osim što će je i , hipotetički, oslabiti jer će se svi ti igrači ubrzo prodati (primer su Obradović i Milijaš koji su posle dve reprezentativne utakmice napustili najveće srpske klubove).

aj za Krstaju su ljudi objasnili zasto ne, vec je star i istrosen, hvala mu za uglavnom dobre igre u dresu reprezentacije, onih 6-0 je bio potpuni raspad ekipe, nije samo on kriv

a sad ono sto sam boldovao, jesi li ti gledao Mrdju u nasoj ligi? Npr. utakmica protiv Zvezde u Novom Sadu?

sto se tice kosarkasa, ne mozes porediti TNT i Mrdju, Lekica i Krstaju, TNT je preslisao PAO, Real, Barsu, Romu, Unikahu..., evropski krem
Mrdja je ispao od neke Austije, Lekic od nikad gore Slavije, a Krstaja je izbacen od Apoela
nasi "talenti" igraju u Maldoj selekciji, to im je dosta

Bas tako, on jeste istrosen, ali je pokazao da zasluzuje bar mesto rezerve na zalasku karijere u reprezentaciji, opet kazem, bolji je od Rukavine.

Nisam gledao, a kako je odigrao??

Pa TNT(iliti PFC :D ) je zaigrao Jadransku ligu, i tako sjajno uznapredovao, uz naravno, sjajan kolektiv i SUPER DUSKA, :D ali je problem sto se ni u kosarku, ni fudbal ne ulaze, a ja sam svakako za pravu srpsku ligu i ulaganje u nju, zato je i nasa kosarkaska i fudbalska propala!

Radi se o tome da Krstajić ne bi mogao nikako da igra prvu postavu.
Jedino svi centralni bekovi da se povrede da bi on dobio šansu, ali onda bolje i da ne idemo na svetsko prvenstvo.
On je jednostavno igrač na zalasku karijere i igra u vrlo slaboj ligi i zbog toga ne može igrati na tako odgovornoj poziciji kao što je centralni bek.
Dakle - Vidić, Subotić, Luković, Dragutinović, Ivanović (ako je potrebno) - svi igraju u najjačim evropskim ligama, standardni su i mlađi od Krstajića a nije baš da nemaju iskustva.

Naši napadači nisu ekstra kvaliteta i to je činjenica. Ali kod nas svako može da da gol što smo i pokazali u kvalifikacijama i na drugim utakmicama.
Recimo Krasić nije klasični napadač ali je ubojitiji od svih napadača koje imamo.
Očigledno je da igramo hibridne formacije pa se ne treba isključivo fokusirati na napadače.
Ja konkretno volim kad igramo sa Žigićem kao sidrom i Lazovićem kao klasičnim napadačem, Jovanovićem kao polušpicem i Krasićem koji probija. Zatim tu je i stanković kao defanzivni srednjak koji može da deli lopte na oba krila a i kroz sredinu. Mislim da tako možemo i najviše golova da dajemo.
To funkcioniše i to je moderan fudbal.
Ne treba forsirati formacije za koje nemamo igrače. Iz toga što ti kažeš proizlazi "da mi bolje nemamo pa daj da krpimo kako znamo i umemo, da zovemo raznorazne igrače u pokušaju ne bi li se uklopili u šablon".
To tako ne ide. Zato mi se i sviđa kod Antića što je od najboljih srpskih igrača napravio i najbolju formaciju.
I ne vidim zašto bi se zvali Mrđa ili Lekić onda?
Ako bih već morao da zovem nekog iz Jelen lige onda bi to bio Perica Ognjenović, ipak je čovek u Realu igrao :rotf:

Što se tiče naše lige, naravno da ću je potcenjivati jer je očajna i smešna.
A ona se neće poboljšati ako se pozovu pacijenti iz iste na svetsko prvenstvo, nego ako se u nju nešto uloži a to je već neka druga priča.
I svako ko bi otišao na svetsko iz naše nazovi lige molio bi Boga da ga zapazi neki skaut Anderlehta ili Rapida iz Beča ne bi li pobegao glavom bez obzira odavde.
Ja bih prvi voleo da imamo snažnu ligu koja će stvarati mlade igrače ali nažalost to su trenutno pusti snovi. I kao što sam već rekao, apsolutno ništa neće značiti odlazak par igrača iz Jelen lige na svetsko prvenstvo osim što će je i , hipotetički, oslabiti jer će se svi ti igrači ubrzo prodati (primer su Obradović i Milijaš koji su posle dve reprezentativne utakmice napustili najveće srpske klubove).

Nabrojao si pet igraca iz odbrane, a opet kazem, Krstajic je svakako dobra zamena, Rukavina ne, Obradovic ako popravi forumu, da, ali takodje, i Kolarov, kazem, Krstajic zasluzuje vise od Rukavine i Dragutinovica.

Isti taj moderan fudbal se igra sa ubojitom i cvrstom formacijom: 4-4-2, a ja svakako ne bih menjao ni startnu postavu, ni pozicije napadaca, ali bih dao sansu nekima sa klupe, da se dokazu da su ipak igraci!

Pozvao bih i Sasu Ilica, fudbaler koji je na zalasku karijere i nazalost, jos jedan veliki talenat i za mene ikona Partizana, potpuno promasen u Evropi i u losoj formi, tako da on ipak ne bi mogao putovati na SP.....

Za ovo zadnje ti moram dati reputaciju, iako se ne slazem sa tvojim misljenjem, uglavnom se slazemo u ovom zadnjem, ali, istim tim igracima se treba podici samopouzdanje, treninzi na nivou, pa bi pokazali kakvi su talenti, a dok se uzvikuje "smesna i ocajna liga" to sigurno nece biti tako!!! :rtfm:

P.S. A zna li neko mozda, u kom je sastavu igrala Srbija protiv Nemacke u prijateljskoj utakmici i zadnjem mecu koji su nasi igrali a secam se samo, izgubili 2:1 i strelac bio Bosko Jankovic??? :?:

Poslednja izmena:
MIKI J SRBIJA :
P.S. A zna li neko mozda, u kom je sastavu igrala Srbija protiv Nemacke u prijateljskoj utakmici i zadnjem mecu koji su nasi igrali a secam se samo, izgubili 2:1 i strelac bio Bosko Jankovic???

Stojković, Rukavina, Dragutinović, Vidić, Ivanović, Kuzmanović, Smiljanić, Babović, Janković (Tošić), Ilić (Milovanović), Pantelić (Lazović).

Stojković, Rukavina, Dragutinović, Vidić, Ivanović, Kuzmanović, Smiljanić, Babović, Janković (Tošić), Ilić (Milovanović), Pantelić (Lazović).

Hvala! :D

Filip Djordjevic?

On igrao?? :neutral:

Prolazimo grupu kao prvi 100%, jer:

Gana - pušta nas Rajevac
Švabe - pušta nas Rensing
Australija - naće se neki naše gore list, bar tamo ima raznih Bosnicha/Popovicha/Bogdanovicha

Bar neke korisiti od tolike dijaspore :D ...

Ma, sve su to Hrvati, nema vajde znachi :mrgreen:

Ma, sve su to Hrvati, nema vajde znachi :mrgreen:
Ma ima sigurno neki Srbalj u njihovom rosteru, ili neki od Hrvata ima i po koje srpsko krvno zrnce, a i bolji smo od njih pa nam ne moraju puštati ... Veće je frka za Gance i Švabe, ali uzdam se u to da će Rajevac usrati njihovu taktiku, a Rensing primiti neki slepački gol u 90+ minutu, pri nerešenom rezultatu :D ...

Kakav bre Krstajić, šta pričate vi to? Kakvo iskustvo? Koliko to ljudima treba da ukapiraju da to što je neko mator ne znači da je išta naučio iz tih svojih godina? Krstajić je truba. Gavrančić je truba. Đorđević je truba. Yebeš godine, ne treba nam duvački orkestar.

Golmani Stojković, Dišljenković, i verovatno Brkić.

Odbrana Ivanović, Vidić, Subotić, Obradović, Kolarov, Luković, i verovatno Ninkov i Dragutinović.

Sredina Krasić, Stanković, Kačar, Jovanović, Janković, Kuzmanović, Ninković, i Bambinjo.

Napad Žigić, Lazović, Pantelinjo, i Sulejmani.

To ti je to.

Kakav bre Krstajić, šta pričate vi to? Kakvo iskustvo? Koliko to ljudima treba da ukapiraju da to što je neko mator ne znači da je išta naučio iz tih svojih godina? Krstajić je truba. Gavrančić je truba. Đorđević je truba. Yebeš godine, ne treba nam duvački orkestar.

Slažem se. Malo manje navijačke pristrasnosti, molim. Evo ja ću dodati nekoliko zvezdaša koji su za Guču: Dudić, Biševac, Koroman. :)
Naš igrački kadar je vrlo tanak. Subotić, Luković su vrlo jadne alternative za Baneta i Vidića. Dragutinović je nepredvidljiv Golmani su nam katastrofa )ako ih uporedimo s golmanima drugih velikih nacija), nemamo igrača na poziciji zadnjeg veznog pa to Deki mora da igra (mada on može mnogo više da da na poziciji ofanzivnog veznog), nemamo nijednog ekstra napadača, nemamo zamenu za Krasića po desnoj strani,...

Subotić je vrlo dobar centralni bek samo što se još uvek nije dobro adaptirao u reprezentaciji.
Inače, iako Bundesliga nije ono što je nekad bila, on je redovno biran u idealan tim kola, a mislim da je bio i u timu sezone. Nije mala stvar.
Pored toga odlično igra glavom i vrlo je jak što znači da je odličan u prekidima a to je naše jako oružje.
Za golmane se slažem, to je katastrofa. Stojković pod hitno mora u januaru da promeni klub ili da počne da brani.
Deki je vrlo koristan kao defanzivni srednjak, za ofanzivce bih ja ipak Kuzmanovića, Kačara a možda čak i Bambija ako mu se poveća minutaža u Junajtedu.

Slažem se. Malo manje navijačke pristrasnosti, molim. Evo ja ću dodati nekoliko zvezdaša koji su za Guču: Dudić, Biševac, Koroman. :)
Naš igrački kadar je vrlo tanak. Subotić, Luković su vrlo jadne alternative za Baneta i Vidića. Dragutinović je nepredvidljiv Golmani su nam katastrofa )ako ih uporedimo s golmanima drugih velikih nacija), nemamo igrača na poziciji zadnjeg veznog pa to Deki mora da igra (mada on može mnogo više da da na poziciji ofanzivnog veznog), nemamo nijednog ekstra napadača, nemamo zamenu za Krasića po desnoj strani,...

Subotic je vrlo talentovan stoper,odlicnih fizickih predispozicija,ali iz nekog cudnog razloga njegove igre za Srbiju su veoma lose.Nadam se da je sve to posledica neuigranosti i da ce on sve to prevazici.Za jednog standardnog stopera iz Bundes lige,ne moze se reci da je jadan.
Golmani jesu losi,ali ne bas tolika katastrofa(setite se Kocica,Radakovica,a i Kralj je znao da ga u***** propisno).Ja mnogo polazem na Brkica i mislim da je jedan zaista talentovan golman,cije vreme tek dolazi.Stojkovic je dobar golman,ali mu je jedina mana manjak utakmica.
Stankovic je mnogo bolji kao defanzivni vezni,nego kao ofanzivni,jer se svi secamo kako je igrao dok su ga gurali na toj poziciji.Nije reprezentacija Inter,to ljudi treba da shvate.Drugo je kad ti igras pored velikih zvezda fudbala u klubu,a drugo kad ti trebas da budes nosilac igre u reprezentaciji.Sto se Krasica tice,Bambi moze da odigra propisno dobro po toj strani,a tu je i onaj maneken Jankovic.Ja takodje gotivim onog Tadica iz Vojvodine,lepa buducnost je pred njim.
P.S.Kad smo vec kod stopera,je l' zna neko sta je sa Stepanovom?:mrgreen: On je kidao dok je igrao za mlade,a posle toga ni traga,ni glasa od njega :dontunderstand:

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back