Evo, ja cu pisati u ovoj temi od svih tri...
Ihh, sve sam predosecao, posle 3 kruga, da cemo, ili sa Argentinom, ili sa Italijom, Zelandom i Paragvajem(to sam i prizeljkivao, bas bih voleo da vidim kako bi samleli novozelandjane, nosili se sa 'talijanima i bas razbili paragvajce u odlucujucem mecu! ), ali nije nam se dalo, ali jeste bar ovo, strepeo sam od Brazila i Drogbe i Slonovace, strahovao sam do zadnjeg momenta, ali odmah posle Slovenaca kad su izvukli, znao sam da cemo mi biti sledeci i da cemo se kidati sa svabama !
Nemci su prilicno nestabilni, imaju vrlo losu i busnu odbranu, sto se pokazalo na proslom EP, najvise protiv Hrvata, Mertezaker iz Verdera skoro 2 metra, ali nema nista osim njih, a o ostalim odbrambenim i da ne govorim... Nisu Nemci velesila kakvi su bili, cak mislim da smo, posto nismo ni Italiju ni Juznu Afriku, dobili i najlakseg protivnika, ne racunajuci pomenute, ipak, ne bih podneo da Argentinci eksplodiraju na SP, a da nama opet ubace neku petardu...
Gana ima Esijena, neverovatnog igraca, Muntari igra u Interu, ali je on najcesce zamena nasem Dekiju, koji igra zivotnu formu, tako da samo cami na klupi, ostali i nisu nesto poznati i dobri, doduse, ne znam ih, ali siguran sam da bi bili u boljim klubovima da imaju dobar kvalitet... Rajevac, sjajan strucnjak ih je odneo na SP, ali to mu je krajnji domet, ipak ne moze dostici Ratomira Dujkovica, nikad.... A ni mi mu necemo dati!
Australija je uvek bila interesantna, sa prosecnim i moze se reci dobrim igracima, koji pokrivaju svaku poziciju, mislim da je svako iz startne postave, a u nekoj od jacih liga je, uvek u prvom timu svog kluba, ali nemaju pokretaca igre, nemaju "ono nesto", da tako kazem, ne mogu oni dalje... Nema sanse.
Ohh, ali strasnije mi je bilo ono odugovlacenje i kasnjenje zreba, takve stvari bi trebalo biti na otvaranju, a ne sad, kad nam svima srce preskakalo od neizvesnosti!
A meni ce, osim ove nase, uistinu zanimljive grupe, malo toga biti zanimljivo, ovo SP je puno iznenadjenja, nema nekih sjajnih reprezentacija, znam da su i druge zasluzile, ali meni je vec poznato, ko ide dalje, a i rezultati skoro, bice dosadnije od proslog SP, sigurno....
Bitno je da nismo dobili juznoamerikance, jer stvarno ne znam kako bi se postavili sa njima, igraju totalno ofanzivan fudbal, ne znam kako bi to izdrzali ni Vida ni Bane, ili neko drugi u odbrani, pa i Cile da smo dobili!
Ali, ipak, posle svega, jedno je sigurno....
IDEMO DALJEEEEEE!!!!!!!!