- Poruka
- 15.711
Jesi li gledao koliko uspeha ima Gana na svetskim prvenstvima U20 i U17. Pogledaj, ako nisi. Što se tiče Australije, svakako da imamo kvalitetnije igrače, ali Švarcer je sigurno bolji od Stojkovića, Lukas O Nil je bolje od svih naših odbrambenih igrača osim Vidića i Ivanovića, Kejhil je bolji od svih naših napadača. Osim toga mnogo su uigraniji jer dugo godina se sastav vrlo malo menja. Ako gledamo IMENA prvih 11 možda smo kvalitetniji i od Nemačke, ali to ništa ne mora da znači. Ali mi nemamo adekvatne zamene za Vidića, Ivanovića, Stankovića i Žigića. Dvojica od njih da ne igraju i mi smo pukli.
Za golmana je diskutabilno i tu ne bih ulazio u pricu,zavisi u kakvoj Stojkovic bude formi.
Od svih osim Vidica i Ivanovica?pa to je pola odbrane?cao za njih........
Iskreno,oni su i vise nego smesni za nas......da ponovim za sve i vise nego smesni.
A znas li u cemu je probelm?strah od nasih proslih neuspeha!!!!!!
Kejhil?ne verujem......ako zigica u*ere on moze da da 2,3 laka gola po utakmici i nikom nema spasa.
U svemu ostalom se slazem,delimicno i u gornjem delu posta,ali ruku na srce mi smo 3 nivoa ispred Australijanaca i barem jedan ispred Ganjana.........mi smo ipak evropska skola,a Esjen i druzina ce biti sami ne terenu........mi smo tim!
BRE