Kvalifikacije za SP 2010 Juzna Afrika

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Fudbalski reprezentativci Srbije, Nikola Žigić i Milan Jovanović, složili su se da samo mirnom i pametnom igrom Srbija može do pobede nad Francuskom u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2010. godine, pošto plasman na Mundijal sada zavisi isključivo od njih. Reprezentacija Srbije u sredu, 9. septembra na stadionu Crvene zvezde igra protiv Francuske.

Srbija vodi na tabeli sedme grupe sa 18 bodova, ispred Francuske koja je sakupila 14 i ako "orlovi" pobede plasiraće se direktno na Mundijal 2010. Francuska je sinoć u Parizu odigrala sa Rumunijom nerešeno 1:1.

- Remi u Parizu doneo je ogromnu razliku u bodovima. Ali, do kraja kvalifikacija ostale su još tri utakmice, u igri je devet bodova. Sve je u našim rukama. Moramo da odigramo pametno i hrabro, prethodnih dana smo dobro trenirali, popravili detalje i spremali se psihički i fižički za ovu utakmicu - rekao je Žigić. - Sve je otvoreno, nadamo se povoljnom rezultatu u sredu kako bismo bili što bliže Svetskom prvenstvu u Južnoj Africi. Sve zavisi od nas.
IZVOR

Totalno sam zaboravio da nas pobeda vodi na mundijal, au, koliko smo blizu (smajlikojinemožedapoveruje).

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije, Radomir Antić, izjavio je da će igrači pokušati da euforiju u javnosti pred meč sa Francuskom prenesu na teren i nakon tog, istorijskog duela, izađu kao pobednici i novi učesnici Svetskog
prvenstva.

- Osećam se privilegovano što ću biti učesnik ove istorijske utakmice. Za mene će to biti više od igre. Imamo momke u koje treba verovati. Svestan sam očekivanja, učinićemo sve da euforiju među navijačima pretočimo u energiju na terenu - rekao je Antić u Kovilovu.

Antić je kazao da još uvek nije saopštio igračima ko će igrati u duelu sa "trikolorima".

- Igrači mogu da naslute, ali ne znaju koji će biti tim. Želim da svako od njih večeras ode da spava sa željom da sutra istrči na teren.

Selektor Srbije ocenio je da se ekipa dobro pripremala u poslednjih
deset dana i da će svaki igrač sutra biti na očekivanom nivou.

- Kada sam postao selektor, rekao sam da imam nekoliko želja. Prva je
bila da napunimo "Marakanu", što se desilo. Takođe, rekao sam da se u
Južnu Afriku ide iz Beograda i zaista smo došli u tu priliku.

Srbija je prva u grupi sedam sa 18 bodova, četiri više od Francuske
i u slučaju sutrašnje pobede, "orlovi" će dva kola pre kraja kvalifikacija osigurati plasman na Mundijal.

Antić izuzetno ceni francusku reprezentaciju i ne želi da se bavi navodnim sukobima igrača sa selektorom Rajmonom Domenekom.

- Imam veliko poštovanje prema francuskoj ekipi, bivšem svetskom i
evropskom prvaku, ali verujemo u sebe. Ne želim da dajem ocenu onoga
što se događaja u njihovoj ekipi.

Radomir očekuje veliku podršku navijača na "Marakani", koja bi trebalo da bude "vetar u leđa" Srbiji, ali i da na pravi način dočeka goste iz Francuske.

Duel Srbije i Francuske igra se sutra od 21 sat, a karte za utakmicu su rasprodate.
IZVOR

ko je bio pametan i brz. lepo je i zaradio...

http://www.limundo.com/aukcija-SRBIJA-FRANCUSKA-ulaznica-ZAPAD-10DIN-584906

Najavljuje se tim:

Stojkovic
Ivanovic Vidic Lukovic Obradovic

Stankovic Milijas

Kacar

Krasic Jovanovic

Zigic

Cudi me malo Lukovic i ako u Udinezeu igra odlicno...
I nekako mi je Kolarov bolje resenje od Obradovica trenutno. sigurno je u boljoj formi,igra u Laciu odlicno,ima sjajan prekid.........ali Radomir je cudo tako da prepustam njemu sve:worth:

Najavljuje se tim:

Stojkovic
Ivanovic Vidic Lukovic Obradovic

Stankovic Milijas

Kacar

Krasic Jovanovic

Zigic

Cudi me malo Lukovic i ako u Udinezeu igra odlicno...
I nekako mi je Kolarov bolje resenje od Obradovica trenutno. sigurno je u boljoj formi,igra u Laciu odlicno,ima sjajan prekid.........ali Radomir je cudo tako da prepustam njemu sve:worth:

Mislim da ce umesto Lukovica igrati Subotic....i slazem se sa tobom da bi Kolarov bio bolje resenje od Obradovica....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back