Kvalifikacije za SP 2010 Juzna Afrika

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Народе, у полувремену бацио сам поглед на преглед дешавања на Вемблију!!! Комшије губе само са 2:0!!! Oно ал искрено!!! Дуду се није ни видио!!!

Ово није нормално шта комшијски голман скида Енглезима!!!

Када би се голманима бројале одбране 100%-тних (ал оних буквалних) шанси резултат би могао да се броји
Енглези : Руње 2:5
Биће инересантно на YouTube!!!

Jadno smo odigrali, opet taj kompleks nize vrednosti koji nam je na silu i vestacki ubacen i od koga pati vecina Srba..
Sa igracem vise 75 minuta ne mozemo da damo gol, i jos i primimo jedan...i ne sto ne mozemo, nego ni ne pokusavamo nesto previse.

Znaci, bilo ko drugi da je bio umesto nas danas, Francuska bi izgubila...jadno je sto su bili zadovoljni bodom, i sto nemaju taj drive da pobede, bez obzira sto "ni bod nije los".

Igra - NULA.....svi duplo sporiji od Francuza, kao da im je neko noge odsekao, na sredini bez ideje, bez icega, pas isto - nula, a kao dogovarali se da bude precizan...sledeci put bolje da se nista ne dogovaraju.

Jedino da namole sad Rumune da nas puste...da ne bi sve zavisilo od poslednje utakmice u Litvaniji, jer ce biti preveliki pritisak ako budemo morali da dobijemo.

Poslednja izmena:
Народе, у полувремену бацио сам поглед на преглед дешавања на Вемблију!!! Комшије губе само са 2:0!!! Oно ал искрено!!! Дуду се није ни видио!!!

Ово није нормално шта комшијски голман скида Енглезима!!!

Када би се голманима бројале одбране 100%-тних (ал оних буквалних) шанси резултат би могао да се броји
Енглези : Руње 2:5
Биће инересантно на YouTube!!!

Kidanje :hahaha:

Au kako pucaju petarde po komsiluku,izgleda da je tamo poranila Nova godina.:lol:
Objektivno,veoma je tanak kvalitet hrvatske reprezentacije,ali imaju tu srecu da ni ukrajinski nije puno bolji.Englezi su se prosetali tom grupom,a drugoplasirana ekipa iz te grupe nema sta da trazi u barazu.
Sto se tice nas,treba shvatiti da su nam i dva boda dovoljna(verovatno) jer se gleda gol razlika i sem ako Francuzi odjednom ne pocnu da torpeduju protivnike sa po 4,5 golova razlika mi i sa bodom kuci protiv Rumuna,a i bodom protiv raspale Litvanije idemo na SP.

U ostalim grupama dosta toga je jasno.Spanija,Engleska i Holandija su vec prve,to ce biti i Slovacka,Svajcarska,Italija i verovatno i Danska(mada ce biti zamrseno ako izgubi od Svedske kuci),a Nemacka i Rusija ce u medjusobnom duelu odluciti verovatno jos tog jednog nepoznatog direktnog putnika za Afriku.
Za baraz je borba neizvesnija,Norveska je najlosija drugoplasirana ekipa,ona definitivno ne ide na SP,Bosna,R.Irska su gotovo sigurni na drugom mestu,tu ce biti i porazeni iz meca Rusija-Nemacka,a za ostala mesta ce se boriti Ukrajina i Hrvatska(Ukrajincima treba pobeda nad Englezima kuci ili remi Hrvatske u Kazahstanu),Grcka i Letonija(Grcima ce najverovatnije biti kuci dovoljan i bod sa Letonijom) i Ceska i Slovenija(Cesima kuci treba pobeda nad Slovencima,a Slovencima je dosta i bod).Francuska je definitivno druga.To je to.Stvari su sve jasnije.

Au kako pucaju petarde po komsiluku,izgleda da je tamo poranila Nova godina.:lol:
Objektivno,veoma je tanak kvalitet hrvatske reprezentacije,ali imaju tu srecu da ni ukrajinski nije puno bolji.Englezi su se prosetali tom grupom,a drugoplasirana ekipa iz te grupe nema sta da trazi u barazu.
Sto se tice nas,treba shvatiti da su nam i dva boda dovoljna(verovatno) jer se gleda gol razlika i sem ako Francuzi odjednom ne pocnu da torpeduju protivnike sa po 4,5 golova razlika mi i sa bodom kuci protiv Rumuna,a i bodom protiv raspale Litvanije idemo na SP.

Ma super ti je taj rezon!!! Piši odmah da smo u qurchini krasnoj ukoliko Antić bude tvoj istomišljenik!!!:dash:

Auuuuuu ne zna se ko je gori nogometaši ili košarkaši:rumenko::rumenko::rumenko:

Ma nema se kaj reć, znalo se da će to tak biti, svi su znali, smiješno igramo cijele kvalifikacije i nismo zaslužili ni baraž ni ništa!:rtfm:

Stvar je jasna, imamo samo nekoliko pravih igrača i to naravno nije dovoljno, jer su ostali kilometrima iza, igrajući u austrijanskim, ruskim, ukrajinskim i hrvatskim ligama.

Osim sjajnog Runje (yebeš onaj zayeb 5. gol), jedini pravi je bio Mandžukić:super:

Moramo se pomiriti sa sudbinom (mislim mi Hrvati;)) da slijede teške godine hrvatskog nogometa....

Ne vidim šansu da Ukrajinci dobiju Engleze, em što su slabi ko i mi, em što će Capello na teren poslati napaljene rezerve, složiti će ekipu sa alternativama za SP koje će morati gristi. Zamisli ekipu:

Green - Richards, Lescott, Upson (W. Brown), Bridge (Baines) - Carrick, Milner (Noble), A. Young, Wright-Philips (Beckham) - Crouch (C. Cole), Defoe

Pa i ti bi nam dali 5 komada ladno:hahaha:

Al ko što neko reče u baražu pucamo i mi i Ukrajinci....

Vama čestitke na plasmanu na SP. Nisam Vas gledao, ali imate kontinuitet rezultat i nemojte da vas ubiju prevelika očekivanja i pritisak javnosti. To je najopasnije na ovim prostorima.

Ma super ti je taj rezon!!! Piši odmah da smo u qurchini krasnoj ukoliko Antić bude tvoj istomišljenik!!!:dash:

Aman,koji ti je?Nisam ja napisao da ocekujem bod vec da nam je teoretski dovoljan.Dobicemo obe utakmice i to bez problema.Vidim da su se mnogi vec zapenili da necemo dobiti Rumuniju i da cemo zbog toga u Litvaniji biti pod imperativom pobede,ja im samo porucujem da nisu u pravu.Dakle,verujem pre svega u Antica i ovu ekipu,pruzicemo maksimum i doterati igru tek u Juznoj Africi kada je i najpotrebnije,pobedjujemo Rumuniju i Litvaniju i to je to,onda cemo imati 6 meseci da se lepo spremimo za SP.
Dovoljna su nam 2 boda do kraja,ali osvajamo 6.

Auuuuuu ne zna se ko je gori nogometaši ili košarkaši:rumenko::rumenko::rumenko:

Ma nema se kaj reć, znalo se da će to tak biti, svi su znali, smiješno igramo cijele kvalifikacije i nismo zaslužili ni baraž ni ništa!:rtfm:

Stvar je jasna, imamo samo nekoliko pravih igrača i to naravno nije dovoljno, jer su ostali kilometrima iza, igrajući u austrijanskim, ruskim, ukrajinskim i hrvatskim ligama.

Osim sjajnog Runje (yebeš onaj zayeb 5. gol), jedini pravi je bio Mandžukić:super:

Moramo se pomiriti sa sudbinom (mislim mi Hrvati;)) da slijede teške godine hrvatskog nogometa....

Ne vidim šansu da Ukrajinci dobiju Engleze, em što su slabi ko i mi, em što će Capello na teren poslati napaljene rezerve, složiti će ekipu sa alternativama za SP koje će morati gristi. Zamisli ekipu:

Green - Richards, Lescott, Upson (W. Brown), Bridge (Baines) - Carrick, Milner (Noble), A. Young, Wright-Philips (Beckham) - Crouch (C. Cole), Defoe

Vama čestitke na plasmanu na SP. Nisam Vas gledao, ali imate kontinuitet rezultat i nemojte da vas ubiju prevelika očekivanja i pritisak javnosti. To je najopasnije na ovim prostorima.

Hvala na cestitkama,sto se tice baraza sada sam se setio da ce zreb biti dirigovan pa ako Hrvatska bude nosilac mozda ce i imati vece sanse.Medjutim,treba ozbiljno shvatiti i gostovanje u Kazahstanu,pre svega jer ce se najverovatnije igrati u Alma-Ati koja je u srcu Azije,sto znaci veoma daleko putovanje.Mada je Kazahstan veoma tanak po kvalitetu.

Хвала на честиткама, мада је синоћ на Маракани и нама било зло од наше "свјетске класе"!!! Само кад ми није позлило због оноликог синоћњег брукања са играчем више!!! Још не могу да се смирим од онаквог пиздила!!! :dash::dash::dash:

image4.gif

Nije istina da su nam dovoljna dva boda...ako francuzi kod kuce dobiju Farska Ostrva i Austriju sa po 4:0, bice prvi u grupi.

Hvala na cestitkama,sto se tice baraza sada sam se setio da ce zreb biti dirigovan pa ako Hrvatska bude nosilac mozda ce i imati vece sanse.Medjutim,treba ozbiljno shvatiti i gostovanje u Kazahstanu,pre svega jer ce se najverovatnije igrati u Alma-Ati koja je u srcu Azije,sto znaci veoma daleko putovanje.Mada je Kazahstan veoma tanak po kvalitetu.

Mislim da ždrijeb baraža nije dirigiran. Nego, malo razmišljam, s obzirom da jučer ni 10:0 za Engleze ne bi bilo nerealno i da ovakve partije pružaju samo Andora i San Marino u kvalifikacijama čini mi se da je najbolje da Ukrajinci "kupe" Engleze (preslabi su da bi ih pobijedili;)) i da agonija završi.

Tako bi počeli pripremat novu ekipu za EP 2012, sterat sve polovnjake i starce, zadržat golmana, zadržat 7,8 normalnih igrača i uvodit mlade (nažalost ni tu nismo baš jaki, jedina nada je da Dinamo kroz Europsku ligu izbaci par klinaca, 6 ih je u kadru)....

Ovako bi nastavili *****nje u dodatnima gdje bi ispušili, a čak i da prođemo nekim čudom, ponovo bi se busali u prsa do SP pa tamo dobili po p.... džaba vremena....:dash:

Mislim da ždrijeb baraža nije dirigiran. Nego, malo razmišljam, s obzirom da jučer ni 10:0 za Engleze ne bi bilo nerealno i da ovakve partije pružaju samo Andora i San Marino u kvalifikacijama čini mi se da je najbolje da Ukrajinci "kupe" Engleze (preslabi su da bi ih pobijedili;)) i da agonija završi.

Tako bi počeli pripremat novu ekipu za EP 2012, sterat sve polovnjake i starce, zadržat golmana, zadržat 7,8 normalnih igrača i uvodit mlade (nažalost ni tu nismo baš jaki, jedina nada je da Dinamo kroz Europsku ligu izbaci par klinaca, 6 ih je u kadru)....

Ovako bi nastavili *****nje u dodatnima gdje bi ispušili, a čak i da prođemo nekim čudom, ponovo bi se busali u prsa do SP pa tamo dobili po p.... džaba vremena....:dash:

Šta bi ono sinoć :eek:
Odgledao sam preko Sport Klub-a reprizu,pa ljudi vi ste ladno mogli još jedno 7-8 komada da primite,golman vas je sprečio istorijske katastrofe...da li je u vašim glavama bio rezultat Belorusija - Ukrajina (koji vam i ide na ruku) ili nešto drugo,ne znam ali vi ste bili sinoć prava razbijena vojska.

Na dugo očekivanoj fudbalskoj utakmici između reprezentacija Srbije i Francuske, opravdan je epitet "sportskog događaja decenije" na još jedan način. Cela južna tribina stadiona "Marakana", bila je prekrivena veličanstvenom zastavom, najvećom ikada napravljenom, na kojoj je pisalo "Srce na teren".
00009494.jpg

Ova zastava je najveći navijački transparent ikada napravljen, dimenzija 90x30 metara i težine od preko 500 kilograma. Velelepna zastava je prijavljena i za čuvenu Ginisovu knjigu rekorda čiji su predstavnici došli u Beograd da je izmere. Prema podacima, do utakmice Srbija - Francuska, najveća zastava u Evropi je bila u Bariju na utakmici Zvezda - Olimpik, dimenzija 50x20, dok u svetu najveća zastava je bila raširena na čuvenoj "Bombonjeri", stadionu Boke Juniors i njene dimenzije su bile "samo" 75x30 metara.
IZVOR

realno, kukavice smo najveće, sa igračem više smo se branili...i odbranili na kraju. O5 ćemo popiti bombaru na SP-u (ako odemo na njega).

IZVOR

realno, kukavice smo najveće, sa igračem više smo se branili...i odbranili na kraju. O5 ćemo popiti bombaru na SP-u (ako odemo na njega).

Kukavice jos kako,to nije odlika velikih timova,i tako se ne postizu uspesi....s tim mentalitetom uvek ce maksimum biti ucesce na SP ali nista vise od toga...momci jednostavno nemaju mooda

Ludi Ćiro :D

Predvodeći selekciju Bosne i Hercegovine u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Južnoj Africi, Miroslav Blažević stigao je nadomak baraža i najvećeg uspeha u istoriji reprezentativnog fudbala BiH. Popularni Ćiro je po ko zna koji put potvrdio klasu, ali je isto tako i izjavama skrenuo pažnju na sebe. Ovaj put njegove "birane" reči bile su namenjene eventualnom baraž duelu i susretu sa svojom Hrvatskom.

- E, tek tada bi me žarko boleo ku... Ako izvučemo Hrvatsku, ja vam kažem da bi me živo boleo ku... Na SP bih išao ili ja ili Hrvatska - rekao je Blažević, koji je uveren da Ukrajina ne može da pobedi Englesku u Kijevu.

- Ma, kod Gige u šupi. Primam opklade da će ih Engleska razbiti...
IZVOR

Koliko je on meni simpatičan totalno :D

Eventualnom pobedom nad Rumunijom, 10. oktobra na "Marakani", Srbija bi obezbedila učešće na Svetskom prvenstvu 2010. godine. Svaki drugi ishod predstojećeg meča kvalifikacija odložio bi "orlovima" izdavanje vize za Južnu Afriku...

- Ma, ne brinem se ja za vas. Čak i ako nas ne pobedite, savladaćete Litvaniju u poslednjem kolu - počeo je Miodrag Belodedić razgovor za "Alo!".

Trofejni rumunski fudbaler, član zlatne generacije Crvene zvezde, sada direktor mlađih kategorija u fudbalskom savezu naših suseda, žali što predstojeća utakmica u Beogradu neće imati takmičarsku draž po njegovu reprezentaciju.

- U sredu smo i definitivno izgubili svaku šansu da se plasiramo na Svetsko prvenstvo. Istina, mi smo još u trećem kolu kvalifikacija bili svesni da će biti teško da prestignemo Francusku i Srbiju, ali evo sada smo i definitivno izgubili svaku nadu - kaže slavni Mile.

Iako je uživo posmatrao meč Rumunija - Austrija (1:1), Belodedić je uspeo da vidi i utakmicu Srbija - Francuska (1:1).

- Bio sam na stadionu u Bukureštu, odakle sam uporedno gledao i meč iz Beograda. Rumunska televizija je prenosila utakmicu sa "Marakane", tako da sam imao dupli užitak. Iskreno, naježio sam se kada sam video pune tribine mog bivšeg stadiona. Momentalno sam se setio Zvezdinih dana i fenomenalne atmosfere na tribinama - proradile su emocije nekadašnjoj "petici" crveno-belih.

Miodrag Belodedić priznaje da je očekivao bolje izdanje Srbije posle vođstva od 1:0.

- Igrali ste sa igračem više, ali na TV-u je izgledalo kao da imate dva igrača manje. Imajući u vidu da su Francuzi diktirali tempo, morate da budete zadovoljni remijem.
IZVOR

Barem fino kaže čova -.-

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back