Primijetio sam da se u našim i vašim (B92) medijima dosta komentira izjava kako je Hrvatska htjela izbjeći Srbiju u ovim kvalifikacijama, a da je Srbija baš htjela Hrvate.
Iskreno meni je to potpuno logično jer je Hrvatska jedna od 3 najslabije repke iz prvog šešira, a Srbija uz Dance najjača iz drugog šešira.
Nažalost obje reprezentacije su zapravo tek solidne, i čim im fali nekoliko najjačih igrača (Vidić, Ivanović, Krasić, Stanković / Modrić, Ćorluka, Kranjčar, Eduardo), ne mogu parirati najjačima. Nama se bahatost (i ozljede) obila o glavu (9 puta

) u prošlom ciklusu, a vi morate pripaziti da Vam se ne obije na svjetskom. Velika je prednost Antićevo iskustvo u "spuštanju lopte na zemlju".
Trenutno ste u usponu, mi u padu, ali stvari se u ovim krajevima vrlo brzo mijenjaju, jedna pobjeda ili poraz dovoljni su da atmosfera okrene....
I taj jedan potcjenjivački ton koji imate prema Hrvatskoj zbog neplasmana na SP nije baš realna slika, ipak smo mi na velikim završnicama uzeli 38 bodova, a vi samo 11...to je otprilike ko da sad Slovaci Česima drže predavanje...