dulebass
Domaćin
- Poruka
- 3.336
Da li postoji teoretska sansa da se susretnu Srbija i Kazakhstan?
Ima li neko plan takmicenja?
Gde da se susretnu???
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gde da se susretnu???
Na EP 2012. godine
Само питам. Волео бих да се састану Србија - Казакхстан.Pa jer ti misliš da će Kazahstan da se kvalifikuje?![]()
I taj jedan potcjenjivački ton koji imate prema Hrvatskoj zbog neplasmana na SP nije baš realna slika, ipak smo mi na velikim završnicama uzeli 38 bodova, a vi samo 11...to je otprilike ko da sad Slovaci Česima drže predavanje...
Ne. Otvorio sam predstavnistvo firme u Kazakhstanu. Dodji u Almati pa cemo da popijemo pivo.a sto? ima u Kazakstanu tvojih Ljoticevaca pa da se vidis sa njima?![]()
Primijetio sam da se u našim i vašim (B92) medijima dosta komentira izjava kako je Hrvatska htjela izbjeći Srbiju u ovim kvalifikacijama, a da je Srbija baš htjela Hrvate.
Iskreno meni je to potpuno logično jer je Hrvatska jedna od 3 najslabije repke iz prvog šešira, a Srbija uz Dance najjača iz drugog šešira.
Nažalost obje reprezentacije su zapravo tek solidne, i čim im fali nekoliko najjačih igrača (Vidić, Ivanović, Krasić, Stanković / Modrić, Ćorluka, Kranjčar, Eduardo), ne mogu parirati najjačima. Nama se bahatost (i ozljede) obila o glavu (9 puta) u prošlom ciklusu, a vi morate pripaziti da Vam se ne obije na svjetskom. Velika je prednost Antićevo iskustvo u "spuštanju lopte na zemlju".
Trenutno ste u usponu, mi u padu, ali stvari se u ovim krajevima vrlo brzo mijenjaju, jedna pobjeda ili poraz dovoljni su da atmosfera okrene....
I taj jedan potcjenjivački ton koji imate prema Hrvatskoj zbog neplasmana na SP nije baš realna slika, ipak smo mi na velikim završnicama uzeli 38 bodova, a vi samo 11...to je otprilike ko da sad Slovaci Česima drže predavanje...
U pravu si uglavnom sve sto kazes,slazem se...Ja sam zeleo ili Hrvatsku ili Rusiju iz prvog sesira,jer realno slozices se da ste vi i Rusi slabiji od ostalih nosilaca?Ja vas uopste ne potcenjujem,da smo u istoj grupi po meni bi sanse bile pola-pola i ne kazem da bi mi vas dobili...Ali kazem bolje vi iz prvog sesira nego bolesno jaka Spanija ili Engleska...Verujem da bi ista situacija bila,da je obrnuto,da smo mi kojim slucajem u prvom sesiru a vi u drugom.Tada ne bi voleo vas iz drugog sesira,kao sto bi vi verovatno zeleli nas iz prvog...Kontas?Slazem se takodje da i nama i vama cim fali neki od glavnih igraca,to se jako oseti...Nama su Vidic,Ivanovic,Stankovic i Krasic nezamenljivi,i ne daj Boze da se povrede slucajno pred svetsko...Vi ste do sad uspesniji na Svetskim prvenstvima tu nema price,imate ono trece mesto 1998...Ja se nadam da mi necemo zapasti u euforiju kao vi pa da najebemo zbog toga...
Hrvatska je 98 imala nevidjeno srece , sto zbog upada u laksi deo kostura turnira, sto zbog userstva...
mi smo imali zajedno sa nemcima po 7 bodova i losiju gol razliku, znaci nismo izgubili od nosioca i otisli na holandiju, a oni lepo japance i jamajku 1 : 0 i 3 ; 1, pukli od arg i na rumune u 1/8
sve u svemu dosta stvari se namestilo, a euro 2000, niste igrali jer niste mogli da nas pobedite usred zagreba sa igracem vise 60 minuta... i sa sve tudjmanom na tribinama. dodaj na tih 11 bodova i kradju na euru 2000 spanaca kada su nam dali 2 gola u nadoknadi vremena ( nepostojeci penal + gol u 12 minutu zaustavnog vremena !?!? )
Hrvatska je 98 imala nevidjeno srece , sto zbog upada u laksi deo kostura turnira, sto zbog userstva...
mi smo imali zajedno sa nemcima po 7 bodova i losiju gol razliku, znaci nismo izgubili od nosioca i otisli na holandiju, a oni lepo japance i jamajku 1 : 0 i 3 ; 1, pukli od arg i na rumune u 1/8
sve u svemu dosta stvari se namestilo, a euro 2000, niste igrali jer niste mogli da nas pobedite usred zagreba sa igracem vise 60 minuta... i sa sve tudjmanom na tribinama. dodaj na tih 11 bodova i kradju na euru 2000 spanaca kada su nam dali 2 gola u nadoknadi vremena ( nepostojeci penal + gol u 12 minutu zaustavnog vremena !?!? )
Dodaj si 6 bodova na ime peha, nama uzmi 6 na ime sreće, razlika je još uvijek duplo...kakva je stvarna kvaliteta koje ekipe ni približno nije važno kao rezultat, zbog toga Srbija trenutno ima bolju ekipu i to je to... ove priče, mi smo uvijek bili bolji, al nas nije p.osrallo su bezveze, i ja ih ne priznajem, jer i mi sad možemo cvilit, ozljede, Bilić, bahatost, stative, puštanje Engleza, al je činjenioca da smo bili u k... i to je to.... ako imaš dobre igrače, a loše igraš zbog drugih faktora kao što su atmosfera, savez, zayebacija svejedno si loš...i ako nikada u svojoj povijesti ne pobijediš nijednu jaku repku (Engleska, Njemačka, Italija, Nizozemska) nisi jak...
Imate solidnu ekipu (vrhunska obrana, dobar vezni red, prosječan napad) i veliku priliku...ako tučete Švabe i Ganu to će biti vaš najveći uspjeh i onda ulazite u top 10 euro nogometa...meni se posebno sviđa Krasić i želim mu pravi transfer...
Jesi ti normalan da iz grupe D idu Rumunija i Belorusija..ajd za Srbiju i mogu da shvatim ako mislis da ne mogu..Crna Gora nema sanse pored Bugarske i Svajcarske..
Francuska je u totalnom kolapsu, ne vjerujem da mnogo može, možda čak bude i četvrta, iza BiH. Bjelorusija je svakako favorit jer je dvaput namučila nogometnu velesilu Hrvatsku te se sjajno držala protiv Ukrajine. Ni Engleska je nije pregazila. A Rumunjska je po meni jača od svih, ipak je sudjelovala na zadnjem EP-u. Crna Gora ima itekakve mogućnosti jer je trenira sada već nešto iskusniji Zlatko Kranjčar (vodio Hrvatsku na velika natjecanja), ima moćne Vučinića i Jovetića i u prošlim se kvalifikacijama držala protiv Bugarske te ravnopravno igrala s Talijanima. Uz to ima i motiv, a Švicarska je nešto slabija pošto je propustila mogućnost da uđe u osminu završnice prohujalog SP-a.
Što se tiče ankete, ja sam uvjeren da ne će.
Čuj da li ćemo se kvalifikovati, osvajamo...![]()
* skupina G: Engleska, Švicarska, Bugarska, Cimru, Crna Gora
** mislim da prolaze Engleska i Crna Gora
Čuj da li ćemo se kvalifikovati, osvajamo...![]()