Kvalifikacije za EP 2012

• Začetnik teme Začetnik teme SQUID
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

-

• -

• -

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
x10034162496009142322.jpg

...ova kristalna kugla za sada nema odgovor.

I taj jedan potcjenjivački ton koji imate prema Hrvatskoj zbog neplasmana na SP nije baš realna slika, ipak smo mi na velikim završnicama uzeli 38 bodova, a vi samo 11...to je otprilike ko da sad Slovaci Česima drže predavanje...

Kakav potcenjivački ton? Mi smo trenutno bolji od vas, i to je i vama i nama jasno, kao što ste vi pre koju godinu bili bolji od nas. Sutra ćete opet vi biti bolji, pa onda malo mi, i tako u nedogled. Mene nekadašnji rezultati na velikim takmičenjima sigurno neće sprečiti da kažem da je Srbija bolja od Urugvaja, dvostrukog prvaka sveta.

Zapravo vas daleko više Janezi potcenjuju i podjebavaju, k'o Džeri Toma. I moram priznati da to njihovo podjebavanje nas ovde dosta zabavlja. Haha.

Inače, ja bih se složio sa Bilićem oko izbegavanja bivših republika. Pogotovo vas i Bosanaca.

Primijetio sam da se u našim i vašim (B92) medijima dosta komentira izjava kako je Hrvatska htjela izbjeći Srbiju u ovim kvalifikacijama, a da je Srbija baš htjela Hrvate.

Iskreno meni je to potpuno logično jer je Hrvatska jedna od 3 najslabije repke iz prvog šešira, a Srbija uz Dance najjača iz drugog šešira.:dontunderstand:

Nažalost obje reprezentacije su zapravo tek solidne, i čim im fali nekoliko najjačih igrača (Vidić, Ivanović, Krasić, Stanković / Modrić, Ćorluka, Kranjčar, Eduardo), ne mogu parirati najjačima. Nama se bahatost (i ozljede) obila o glavu (9 puta:dash:) u prošlom ciklusu, a vi morate pripaziti da Vam se ne obije na svjetskom. Velika je prednost Antićevo iskustvo u "spuštanju lopte na zemlju".

Trenutno ste u usponu, mi u padu, ali stvari se u ovim krajevima vrlo brzo mijenjaju, jedna pobjeda ili poraz dovoljni su da atmosfera okrene....:rtfm:

I taj jedan potcjenjivački ton koji imate prema Hrvatskoj zbog neplasmana na SP nije baš realna slika, ipak smo mi na velikim završnicama uzeli 38 bodova, a vi samo 11...to je otprilike ko da sad Slovaci Česima drže predavanje...

Kako da ne,ja ne znam da je Hrvatska ijednog trenutka od raspada Jugoslavije imala bolji tim od Jugoslvije tj. Srbije,pocev od SP na kome ste uzeli 3 mesto,kao ni sada sto nema,ali svo vreme je imala losiji za nijasicu.

Da prilozim i jedan argument:arrow:.....reprezentacija Jugoslavije je na SP 98' imala najskuplju tj. najplaceniju selekciju na takmicenju,sto implicira na svetu.

U pravu si uglavnom sve sto kazes,slazem se...Ja sam zeleo ili Hrvatsku ili Rusiju iz prvog sesira,jer realno slozices se da ste vi i Rusi slabiji od ostalih nosilaca?Ja vas uopste ne potcenjujem,da smo u istoj grupi po meni bi sanse bile pola-pola i ne kazem da bi mi vas dobili...Ali kazem bolje vi iz prvog sesira nego bolesno jaka Spanija ili Engleska...Verujem da bi ista situacija bila,da je obrnuto,da smo mi kojim slucajem u prvom sesiru a vi u drugom.Tada ne bi voleo vas iz drugog sesira,kao sto bi vi verovatno zeleli nas iz prvog...Kontas? :) Slazem se takodje da i nama i vama cim fali neki od glavnih igraca,to se jako oseti...Nama su Vidic,Ivanovic,Stankovic i Krasic nezamenljivi,i ne daj Boze da se povrede slucajno pred svetsko...Vi ste do sad uspesniji na Svetskim prvenstvima tu nema price,imate ono trece mesto 1998...Ja se nadam da mi necemo zapasti u euforiju kao vi pa da najebemo zbog toga...

Imamo i mi ono 3 mesto iz Urugvaja;)

Poslednja izmena:
Hrvatska je 98 imala nevidjeno srece , sto zbog upada u laksi deo kostura turnira, sto zbog userstva...
mi smo imali zajedno sa nemcima po 7 bodova i losiju gol razliku, znaci nismo izgubili od nosioca i otisli na holandiju, a oni lepo japance i jamajku 1 : 0 i 3 ; 1, pukli od arg i na rumune u 1/8

sve u svemu dosta stvari se namestilo, a euro 2000, niste igrali jer niste mogli da nas pobedite usred zagreba sa igracem vise 60 minuta... i sa sve tudjmanom na tribinama. dodaj na tih 11 bodova i kradju na euru 2000 spanaca kada su nam dali 2 gola u nadoknadi vremena ( nepostojeci penal + gol u 12 minutu zaustavnog vremena !?!? )

Poslednja izmena:
Hrvatska je 98 imala nevidjeno srece , sto zbog upada u laksi deo kostura turnira, sto zbog userstva...
mi smo imali zajedno sa nemcima po 7 bodova i losiju gol razliku, znaci nismo izgubili od nosioca i otisli na holandiju, a oni lepo japance i jamajku 1 : 0 i 3 ; 1, pukli od arg i na rumune u 1/8

sve u svemu dosta stvari se namestilo, a euro 2000, niste igrali jer niste mogli da nas pobedite usred zagreba sa igracem vise 60 minuta... i sa sve tudjmanom na tribinama. dodaj na tih 11 bodova i kradju na euru 2000 spanaca kada su nam dali 2 gola u nadoknadi vremena ( nepostojeci penal + gol u 12 minutu zaustavnog vremena !?!? )

Dodaj si 6 bodova na ime peha, nama uzmi 6 na ime sreće, razlika je još uvijek duplo:cool:...kakva je stvarna kvaliteta koje ekipe ni približno nije važno kao rezultat, zbog toga Srbija trenutno ima bolju ekipu i to je to... ove priče, mi smo uvijek bili bolji, al nas nije p.osrallo su bezveze, i ja ih ne priznajem, jer i mi sad možemo cvilit, ozljede, Bilić, bahatost, stative, puštanje Engleza, al je činjenioca da smo bili u k... i to je to.... ako imaš dobre igrače, a loše igraš zbog drugih faktora kao što su atmosfera, savez, zayebacija svejedno si loš...i ako nikada u svojoj povijesti ne pobijediš nijednu jaku repku (Engleska, Njemačka, Italija, Nizozemska) nisi jak...

Imate solidnu ekipu (vrhunska obrana, dobar vezni red, prosječan napad) i veliku priliku...ako tučete Švabe i Ganu to će biti vaš najveći uspjeh i onda ulazite u top 10 euro nogometa...meni se posebno sviđa Krasić i želim mu pravi transfer...

Ne kontam o kakvoj ti sreci sad pricas?!?!
Zaboravljas da je lopta okrugla i za jednu i za drugu ekipu, da igraju na istom terenu, ostale faktore mora da prebrodi svaki profesionalac i da nadjaca onu drugu ekipu.

Dodaj si 6 bodova na ime peha, nama uzmi 6 na ime sreće, razlika je još uvijek duplo:cool:...kakva je stvarna kvaliteta koje ekipe ni približno nije važno kao rezultat, zbog toga Srbija trenutno ima bolju ekipu i to je to... ove priče, mi smo uvijek bili bolji, al nas nije p.osrallo su bezveze, i ja ih ne priznajem, jer i mi sad možemo cvilit, ozljede, Bilić, bahatost, stative, puštanje Engleza, al je činjenioca da smo bili u k... i to je to.... ako imaš dobre igrače, a loše igraš zbog drugih faktora kao što su atmosfera, savez, zayebacija svejedno si loš...i ako nikada u svojoj povijesti ne pobijediš nijednu jaku repku (Engleska, Njemačka, Italija, Nizozemska) nisi jak...

Imate solidnu ekipu (vrhunska obrana, dobar vezni red, prosječan napad) i veliku priliku...ako tučete Švabe i Ganu to će biti vaš najveći uspjeh i onda ulazite u top 10 euro nogometa...meni se posebno sviđa Krasić i želim mu pravi transfer...

nece, bili smo u 1/8 finala '98, mozemo samo ponoviti, a za top10 si u pravu... i na euro2000 smo prosli grupu(skupinu), bili smo u 1/4 finalu ....

Što se tiče ankete, ja sam uvjeren da ne će. U rujnu kreću kvalifikacije za EP, koje je objektivno jače natjecanje od SP. Iz svake kvalifikacijske skupine prvi ide na EP, dok drugoplasirani razigravaju. EP 2012. u Poljskoj i Ukrajini je posljednje izdanje EP-a sa 16 momčadi.

* skupina A: Njemačka, Turska, ustrija, Belgija, Kazahstan, Azerbajdžan
** mislim da prolaze Njemačka i za dlaku Turska umjesto Belgije
* skupina B: Rusija, Slovačka, Irska, Makedonija, Armenija, Andora
** mislim da prolaze Rusija i Slovačka
* skupina C: Italija, Srbija, Sjeverna Irska, Slovenija, Estonija, Farski otoci
** mislim da prolaze Slovenija i Italija
* skupina D: Francuska, Rumunjska, Bosna i Hercegovina, Bjelorusija, Albanija, Luksemburg
** mislim da prolaze Rumunjska i Bjelorusija
* skupina E: Nizozemska, Švedska, Finska, Mađarska, Moldova, San Marino
** mislim da prolaze Nizozemska i Švedska
* skupina F: Hrvatska, Grčka, Izrael, Latvija, Gruzija, Malta
** mislim da prolaze Hrvatska i Grčka
* skupina G: Engleska, Švicarska, Bugarska, Cimru, Crna Gora
** mislim da prolaze Engleska i Crna Gora
* skupina H: Portugal, Danska, Norveška, Cipar, Island
** mislim da prolaze Portugal i Danska
* skupina I: Španjolska, Češka, Škotska, Litva, Lihtenštajn
** mislim da prolaze Španjolska i Češka

Jesi ti normalan da iz grupe D idu Rumunija i Belorusija..ajd za Srbiju i mogu da shvatim ako mislis da ne mogu..Crna Gora nema sanse pored Bugarske i Svajcarske..

Francuska je u totalnom kolapsu, ne vjerujem da mnogo može, možda čak bude i četvrta, iza BiH. Bjelorusija je svakako favorit jer je dvaput namučila nogometnu velesilu Hrvatsku te se sjajno držala protiv Ukrajine. Ni Engleska je nije pregazila. A Rumunjska je po meni jača od svih, ipak je sudjelovala na zadnjem EP-u. Crna Gora ima itekakve mogućnosti jer je trenira sada već nešto iskusniji Zlatko Kranjčar (vodio Hrvatsku na velika natjecanja), ima moćne Vučinića i Jovetića i u prošlim se kvalifikacijama držala protiv Bugarske te ravnopravno igrala s Talijanima. Uz to ima i motiv, a Švicarska je nešto slabija pošto je propustila mogućnost da uđe u osminu završnice prohujalog SP-a.

Francuska je u totalnom kolapsu, ne vjerujem da mnogo može, možda čak bude i četvrta, iza BiH. Bjelorusija je svakako favorit jer je dvaput namučila nogometnu velesilu Hrvatsku te se sjajno držala protiv Ukrajine. Ni Engleska je nije pregazila. A Rumunjska je po meni jača od svih, ipak je sudjelovala na zadnjem EP-u. Crna Gora ima itekakve mogućnosti jer je trenira sada već nešto iskusniji Zlatko Kranjčar (vodio Hrvatsku na velika natjecanja), ima moćne Vučinića i Jovetića i u prošlim se kvalifikacijama držala protiv Bugarske te ravnopravno igrala s Talijanima. Uz to ima i motiv, a Švicarska je nešto slabija pošto je propustila mogućnost da uđe u osminu završnice prohujalog SP-a.

Nismo baš neka sila bili prošli ciklus kad su nas Bjelorusi trebali dobit u Zagrebu:rumenko:
Rumunji su pukli ko kokice prošli ciklus, nešto bi ozbiljno trebali mijenjat da prođu.
Crna Gora ima lošeg trenera;)
Francuska će na remont, vjerujem da bi bilo dosta za Gallasa, Toulalana, Govoua, Anelku, Henrya....ubacit će nova lica i uzet grupu...
Za razliku od Francuza koji uvijek izbacuju dobre igrače, Talijani su u općoj krizi, nijednog pravog kreativca u vezi ili napadača nema na vidiku, mogli bi ispast u svojoj grupi...
Mislim da bi Irci mogli ispred Slovaka...a mi ak nemremo bi tprvi u ovakvoj grupi, yebeš i Modrića i Kranjčara i Olića i nek ide sve u 3pm:dash:

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back