Kvalifikacije za EP 2012

• Začetnik teme Začetnik teme SQUID
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

-

• -

• -

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ovaj lik se zeza, Blan je na klupi Francuza , napravice dosta promena, Francuzi i da ne odigraju dobro cisto sumnjam da ce Bosanci i Rumuni tu moci nesto njima...I kakva "nogometna velesila" Hrvatska ? Jesi ti normalan Uzviseni ? Po cemu ste vi nogometna vele sila?Niste se ni na SP plasirali...na EP 2012 verovatno ocete jer Grci mi deluju poljuljano a Izrael ne moze tu mprevise pomrsiti racune...ali daleko od velesile.

Grupa A: Panceri ce ovde zavrsiti prvi , Turci imaju lepu priliku za baraz i da se posle nadaju da mogu na EP gde su pre 2 godine bili treci (izbacili nogometnu velesilu Hrvatsku)

Grupa B: Mislim da ce ovde prvi biti Irci ili Rusi...Slovaci su bljesnuli na SP ali mislim da je to to od njih..

Grupa C: Mislim da nasima nece biti lako,Slovenija je puna samopouzdanja i vlada odlicna atmosfera,Italijani ce biti jaci nago na SP , Prandeli je odlican trener i rekao je da se u tim vraca Kasano..vrti se sve oko trougla ITA-SRB-SLO

Grupa D: Francuzi verovatno nece blistati ali ucinice dovoljno da budu prvi u grupi,mislim da Rumuni mogu do druge pozicije ,BiH mi deluje i dalje neozbiljno da bi mogli tu Francuzima pomrsiti racune..

Grupa E:Ovde Holandjani disciplinom stizu do prvog mesta , Svedjani verovatno u baraz..

Grupa F: Mislim da Hrvati ce ovde uzeti prvo mesto zeljni dokazivanja na velikoj sceni jer realno su kvalitetniji od Grcke i Izraela, a mislim da ce Grci u baraz kao po obicaju..

Grupa G: Englezi ce opet demonstrirati "silu" kao sto to po obicaju rade u kvalifikacijama, dok Svajcarci mi deluju kao dobar tim , i iskusniji i kvalitetniji od Bugara a o CG da ne pricam...Sajdzije idu u baraz.

Grupa H: Portugalci traze osvetu protiv Danske i verovatno ce je dobiti....Portugal ide direktno na EP a Danci u baraz..

Grupa I: Spanci ce se ovde raspucati , nema dileme ko je prvi ovde...Ceska je kvalitetnija reprezentacija od Skotske i srecom povoljnog zreba oni idu u baraz..

:rotf: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :rotf: :zcepanje: :rotf::mrgreen: :D :rotf: :super:

Ovo je definitivno najbolji vic u povijesti multiverzuma, nema teoretske mogućnosti da netko smisli gluplji i smješniji odgovor. Rekao sam vam gdje možete osvojit SP, samo na igrici "World Soccer Champion. "

Naučio si da stavljaš smajlije...to je za svaku pohvalu...;)

Pa mi trenutno i nećemo da osvajamo SP, prvo ćemo EP pa onda SP...:D

P.S.
Važno je da smo se razumeli i da se i ti slažeš sa mojom konstatacijom da Srbija osvaja EP...;)

Ovaj lik se zeza, Blan je na klupi Francuza , napravice dosta promena, Francuzi i da ne odigraju dobro cisto sumnjam da ce Bosanci i Rumuni tu moci nesto njima...I kakva "nogometna velesila" Hrvatska ? Jesi ti normalan Uzviseni ? Po cemu ste vi nogometna vele sila?Niste se ni na SP plasirali...na EP 2012 verovatno ocete jer Grci mi deluju poljuljano a Izrael ne moze tu mprevise pomrsiti racune...ali daleko od velesile.

Srbija je po kvaliteti ravna Slovačkoj, mogućnost da ona osvoji EP je 0.00000000001%, a SP 0.000001%.

Hrvatska je nogometna velesila jer je uvijek pri vrhu na svim ljestvicama, pokradena je u četvrtzavršnici EP-a 1996., a nije imala sreće 2008., osvojila je broncu na SP-u 1998. te može se ravnopravno nosit sa svakom reprezentacijom (ako je u punom sastavu). Od 8 propustila je 2 velika natjecanja.

Srbija je po kvaliteti ravna Slovačkoj, mogućnost da ona osvoji EP je 0.00000000001%, a SP 0.000001%.

Hrvatska je nogometna velesila jer je uvijek pri vrhu na svim ljestvicama, pokradena je u četvrtzavršnici EP-a 1996., a nije imala sreće 2008., osvojila je broncu na SP-u 1998. te može se ravnopravno nosit sa svakom reprezentacijom (ako je u punom sastavu). Od 8 propustila je 2 velika natjecanja.

:hahaha:
Sa svakom reprezentacijom Okeanije...

E 'ajde ne kaki...Koja ste bre vi "nogometna velesila"?Imate to polufinale '98 i sad cete da serete sto godina o tome i sebe svrstavate u "velesile":roll: A te fore "nismo imali srece,Olicu se odvezala pertla,pa nije mogao da igra,sudija nas pokrao" batali slobodno...Svako moze na to da se vadi...Vi niste nista bolji od nas,cak naprotiv,mislim da u ovom trenutku imamo i jacu ekipu od vas...I batali vise sa omalovazavnjem Srbije

E 'ajde ne kaki...Koja ste bre vi "nogometna velesila"?Imate to polufinale '98 i sad cete da serete sto godina o tome i sebe svrstavate u "velesile:roll: A te fore "nismo imali srece,Olicu se odvezala pertla,pa nije mogao da igra,sudija nas pokrao" batali slobodno...Svako moze na to da se vadi...Vi niste nista bolji od nas,cak naprotiv,mislim da u ovom trenutku imamo i jacu ekipu od vas...I batali vise sa omalovazavnjem Srbije

:hahaha: :rotf: :zcepanje:

E 'ajde ne kaki...Koja ste bre vi "nogometna velesila"?Imate to polufinale '98 i sad cete da serete sto godina o tome i sebe svrstavate u "velesile":roll: A te fore "nismo imali srece,Olicu se odvezala pertla,pa nije mogao da igra,sudija nas pokrao" batali slobodno...Svako moze na to da se vadi...Vi niste nista bolji od nas,cak naprotiv,mislim da u ovom trenutku imamo i jacu ekipu od vas...I batali vise sa omalovazavnjem Srbije

Ne može da batali, pati od kompleksa...to je u Hrvatskoj česta pojava, nemaju ga svi, al' većina ima taj problem, treba ga razumeti...;)

Jebottte vi se i dalje raspravljate sa ovim retardom, i to zato što je debil ubeđen da je Hrvatska supersila sa jednom medaljom u fudbalu :rotf: ... Pa šta onda reći za Brazil ili Nemačku jebbotte, ako su kockasti sa 2 četvrtfinala i jednim polufinalom supervelesila ... I to su još uz pomoć sudija dogurali do tog polufinala sa prosečnom ekipom, kao i Koreja pre 8 godina ...

Hrvatska je velesila isto tako ko što je i njegov IQ 152 - fiktivno ....

Jebottte vi se i dalje raspravljate sa ovim retardom, i to zato što je debil ubeđen da je Hrvatska supersila sa jednom medaljom u fudbalu :rotf: ... Pa šta onda reći za Brazil ili Nemačku jebbotte, ako su kockasti sa 2 četvrtfinala i jednim polufinalom supervelesila ... I to su još uz pomoć sudija dogurali do tog polufinala sa prosečnom ekipom, kao i Koreja pre 8 godina ...

Hrvatska je velesila isto tako ko što je i njegov IQ 152 - fiktivno ....

Hrvatska reprezentacija postoji 20 godina u kontinuitetu. Većina jugoslavenskih zvijezda bili su igrači iz Hrvatske. Brazil i Njemačka imali su mnogo više vremena za medalje, a Hrvatska je zasad bila na 6/8 natjecanja (3/4 SP-a), Brazil je bio na svih 19 SP-a. I vrlo je malo država osvajalo medalje na SP-ima, njih 19 od 208 FIFA-inih reprezentacija. Na FIFA-inoj ljestvici Hrvatska je uvijek pri vrhu. Nogometna velesila, htjeli vi to ili ne. Uz pomoć sudaca 1998. :rotf: :hahaha: :rotf: :zcepanje: :rotf: Pa da se SP održavalo u Hrvatskoj razumio bih, ali zašto bi itko gurao Hrvatsku kao neuglednog debitanta na SP-u u Francuskoj?! 100% sam siguran da nisi odgledao nijednu snimku sa SP-a 1998., već improviziraš. Uz to, Hrvatska je pokradena protiv Danske u četvrtzavršnici EP-a 1996. Hrvatska je najbolji debitant u povijesti SP-a! Prvi put došli i odmah treći! Na proteklom SP-u 2010. vidjeli smo dva debitanta - Slovačku i Srbiju - pa nijednu suci nisu gurali niti joj odmagali.

Nisam rekao da mi je IQ 152, nego najmanje 152 te sam to već objašnjavao. Nikad nisam mjerio profesionalno, po svemreži mi je ispadalo između 75 i 161, no po procjenama (mojim i tuđim), mislim da bi trebao bit najmanje 152...

* znao raspoznavati boje s 2 (prosječno to ljudi znaju s 5), a čitati s 4 (prosječno to ljudi znaju sa 7) godine
* naučio ćirilicu u 10 minuta
* izmislio potpuno novo pismo i pamtio ga mjesecima
* rječit, dosjetljiv, sjajno pronalazim prikrivena rješenja
* spretan, precizan
* samozadovoljavao se s 8 godina
* itd.

Tko je preveo moju anketu na srpski?!

Nogometna velesila, htjeli vi to ili ne. Uz pomoć sudaca 1998. :rotf: :hahaha: :rotf: :zcepanje: :rotf: Pa da se SP održavalo u Hrvatskoj razumio bih, ali zašto bi itko gurao Hrvatsku kao neuglednog debitanta na SP-u u Francuskoj?!
Fudbalski prosek u svetskim i evropskim krugovima, hteo ti to ili ne ... Ni to polufinale ne bi igrali da suđenje nije bilo sramotno, već bi ispali odmah od Rumuna koje su dobili nepostojećim penalom ...

100% sam siguran da nisi odgledao nijednu snimku sa SP-a 1998., već improviziraš.
Nisam istina nijedan snimak odgledao, sve mečeve sam gledao u redovnom terminu, dok si se ti tu to vreme mućkao po mošnama ...

Nisam rekao da mi je IQ 152, nego najmanje 152 te sam to već objašnjavao. Nikad nisam mjerio profesionalno, po svemreži mi je ispadalo između 75 i 161, no po procjenama (mojim i tuđim), mislim da bi trebao bit najmanje 152...
Po mojim procenama ti nemaš preko 50 IQ, i šta sad oćemo li to uzeti kao merodavni kriterijum, pošto svoje procene uzimaš?

Mislim i trebao su tvoje želje za tolikim intelektom, ali surova realnost kaže da si na granici idiota (IQ20) i imbecila (IQ20-49) ...

* znao raspoznavati boje s 2 (prosječno to ljudi znaju s 5), a čitati s 4 (prosječno to ljudi znaju sa 7) godine!
* spretan, precizan
* itd.
*To što si znao da razlikuješ crnu i belu nije odlika genija, deca to obično nauče sa godinu dana ...
*Reč ćirilica se može naučiti za 2 sekunde, pročitaš i zapamtiš, nije ti ni to neki uspeh ...
*Ne znam kome si pisao pismo i kome si ga slao, ali ni to nije neki uspeh ...
*Relokventan traži apsolutnu rečitost, dosetljivost. Eto. (nađi ovde prikriveno značenje)
*Te osobine ćeš najbolje iskoristiti kad prisloniš sebi pištolj na glavu :ok: ...
*To što si trljao sebi glavu sa 8 godina nije samozadovoljavanje ... Mada u tvom slučaju jeste ...

Ko je preveo moju anketu na srpski?!
Nismo razumeli šta je pisalo, pa smo sa lošeg srpskog preveli na onaj pravi ... Pričaj srpski bre da te ceo svet razume ...

Poslednja izmena:
Fudbalski prosek u svetskim i evropskim krugovima, hteo ti to ili ne ... Ni to polufinale ne bi igrali da suđenje nije bilo sramotno, već bi ispali odmah od Rumuna koje su dobili nepostojećim penalom ...

Nisam istina nijedan snimak odgledao, sve mečeve sam gledao u redovnom terminu, dok si se ti tu to vreme mućkao po mošnama ...

Po mojim procenama ti nemaš preko 50 IQ, i šta sad oćemo li to uzeti kao merodavni kriterijum, pošto svoje procene uzimaš?

Mislim i trebao su tvoje želje za tolikim intelektom, ali surova realnost kaže da si na granici idiota (IQ20) i imbecila (IQ20-49) ...

*To što si znao da razlikuješ crnu i belu nije odlika genija, deca to obično nauče sa godinu dana ...
*Reč ćirilica se može naučiti za 2 sekunde, pročitaš i zapamtiš, nije ti ni to neki uspeh ...
*Ne znam kome si pisao pismo i kome si ga slao, ali ni to nije neki uspeh ...
*Reč elokventan traži apsolutnu rečitost, dosetljivost. Eto. (nađi ovde prikriveno značenje)
*Te osobine ćeš najbolje iskoristiti kad prisloniš sebi pištolj na glavu :ok: ...
*To što si trljao sebi glavu sa 8 godina nije samozadovoljavanje ... Mada u tvom slučaju jeste ...

Nismo razumeli šta je pisalo, pa smo sa lošeg srpskog preveli na onaj pravi ... Pričaj srpski bre da te ceo svet razume ...

* Zašto nije trebao biti jedanaesterac? I jesi li siguran da bi ispali da nije dosuđen? Bilo bi 0:0.
* Ti si svoju procjenu uzeo kao mjerodavni kriterij. Ja sam uzeo svoju. Moja (i većine ljudi koji me poznaju), koja kaže da imam najmanje 152, je naravno preciznija jer ti ne znaš ni tko sam ja niti možeš obrazložiti iz čega si izvukao procjenu mog IQ-a.

* :hahaha: . Raspoznavati sve boje.
* Naučio sam u 10 minuta svih 30 ćirilićnih slova.
* Izmislio sam potpuno novo pismo (pisma su npr. latinica, glagoljica, kinesko, arapsko itd.) te ga pamtio mjesecima.
* :hahaha:
* :hahaha:
* Znaš li što je samozadovoljavanje? Evo ti definicije... "Samozadovoljavanje je spolnosna stimulacija, najčešći predmet su vlastiti spolni organi sve do postizanja orgazma. Najčešće se izvodi ručno, no i drugi tipovi tjelesnog dodira nisu isključeni (osim snošaja), kao ni uporaba drugih predmeta ili neko mješanje prethodnih načina. " Eto, to sam ja počeo raditi već s 8 godina.,
* Vidi se da me ništa ne razumješ, sve krivo shvaćaš.

Eto.

* Zašto nije trebao biti jedanaesterac? I jesi li siguran da bi ispali da nije dosuđen? Bilo bi 0:0.
Naravno da bi ispali, Rumunija je daleko bolja reprezentacija, a Nemce ste dobili jer smo ih mi izmorili u meču po grupama ... Penal nije bio jer su takva sudijska pravila ... Moraćeš da ih naučiš ...

* Ti si svoju procjenu uzeo kao mjerodavni kriterij. Ja sam uzeo svoju. Moja (i većine ljudi koji me poznaju), koja kaže da imam najmanje 152, je naravno preciznija jer ti ne znaš ni tko sam ja niti možeš obrazložiti iz čega si izvukao procjenu mog IQ-a.
Ne moja je preciznija jer je objektivnija, ne moram da te znam kad vidim tvoj stil pisanja i način razmišljanja koji govori da apsolutno nikako ne možeš imati IQ 152, pa makar te roditelji ubeđivali u to ... Znaš, oni nekad kažu i ono što ne misle samo da bi ti prestao da plačeš, a pošto si već veliki za cuclu, jedini način da te smire je da ti kažu kako si pametan i inteligentan ... Naravno, uskoro ćeš saznati da to nije istina ...

* Naučio sam u 10 minuta svih 30 ćirilićnih slova.
Pola slova su ista kao i u latinici, to što si naučio par različitih slova nije odlika genija ...

* Izmislio sam potpuno novo pismo (pisma su npr. latinica, glagoljica, kinesko, arapsko itd.) te ga pamtio mjesecima.
Latinica, glagoljica, kinesko pismo i arapsko nisu nikako nova pisma, ona su postojala mnooogo pre nego što si izrodio, tako da nemoj da lažeš sve se može proveriti na internetu, a tamo piše da su ta pisma i pre bila, tako da nisi mogao da ih izmisliš ...

* Znaš li što je samozadovoljavanje? Eto, to sam ja počeo raditi već s 8 godina.,
A kome si to radio? To nije lepo raditi nekome, jer tako postaješ homoseksualac ...

* Vidi se da me ništa ne razumješ, sve krivo shvaćaš.

Eto.
Ma razumem te, iako ti je srpski malo klimav, dodaješ J u neke reči i još neke čudne imaš ... Hrvatski školski sistem je očigledno u kkuurcu, jer ni srpski niste naučili kako treba ...

Malo sam ti pomogao oko razloga zašto ne možeš da nađeš prikriveno značenje u mom prethodnom postu ...

Poslednja izmena:
* znao raspoznavati boje s 2 (prosječno to ljudi znaju s 5), a čitati s 4 (prosječno to ljudi znaju sa 7) godine
* spretan, precizan
* itd.

Tko je preveo moju anketu na srpski?!

Da nisi izmislio i telefon? :hahaha: Sa malim zakasnjenjem od nekih 150 godina?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back