Fudbalski prosek u svetskim i evropskim krugovima, hteo ti to ili ne ... Ni to polufinale ne bi igrali da suđenje nije bilo sramotno, već bi ispali odmah od Rumuna koje su dobili nepostojećim penalom ...
Nisam istina nijedan snimak odgledao, sve mečeve sam gledao u redovnom terminu, dok si se ti tu to vreme mućkao po mošnama ...
Po mojim procenama ti nemaš preko 50 IQ, i šta sad oćemo li to uzeti kao merodavni kriterijum, pošto svoje procene uzimaš?
Mislim i
trebao su tvoje želje za tolikim intelektom, ali surova realnost kaže da si na granici idiota (IQ20) i imbecila (IQ20-49) ...
*To što si znao da razlikuješ crnu i belu nije odlika genija, deca to obično nauče sa godinu dana ...
*Reč ćirilica se može naučiti za 2 sekunde, pročitaš i zapamtiš, nije ti ni to neki uspeh ...
*Ne znam kome si pisao pismo i kome si ga slao, ali ni to nije neki uspeh ...
*Reč elokventan traži apsolutnu rečitost, dosetljivost. Eto. (nađi ovde prikriveno značenje)
*Te osobine ćeš najbolje iskoristiti kad prisloniš sebi pištolj na glavu

...
*To što si trljao sebi glavu sa 8 godina nije samozadovoljavanje ... Mada u tvom slučaju jeste ...
Nismo razumeli šta je pisalo, pa smo sa lošeg srpskog preveli na onaj pravi ... Pričaj srpski bre da te ceo svet razume ...