Kutak za trudnice

i? jesu bile lazne ili drzis bebu u rukama? :D

Lažne :aha: :mrgreen: ali da je bilo prijatno nije... znači 2 dana zaredom je bilo baš bljaks, onda sam od tad imala mira...
Ćuti dobro je, gde bre sad (u nedelju ulazim u zadnje tromesečje, tj. 7 mesec) da je rodim :sad2:

Sinoć mi nije bilo dobro, znači pojela čorbu od paradajza i ne da mi nije prijala... još mi Marija lepo gurnula želudac i sva creva na gore, znači nisam mogla ni da dišem ni ništa... :roll:

Poslednja izmena:
Pa jel mi rano da probam aceton na to, meni su savove u petak izvadili I pustili me kuci?

- - - - - - - - - -

Muz je bio u fazonu, ovo ce da potraje, da odem ja da odspavam, pa cu da se vratim. Reko samo ti idi pa ces sex u zivotu jos samo na filmu gledati. Msm da je sestra pala. Al zato ja nekako odspavah malo na onom krevetu, kako sam uspela ne znam. Cak sam pocela bila da sanjam.
hahahahah

drago mi je da si lepo prosla,eto vidis :D
cestitam i nek je ziva i zdrava bebica

- - - - - - - - - -

Lažne :aha: :mrgreen: ali da je bilo prijatno nije... znači 2 dana zaredom je bilo baš bljaks, onda sam od tad imala mira...
Ćuti dobro je, gde bre sad (u nedelju ulazim u zadnje tromesečje, tj. 7 mesec) da je rodim :sad2:

Sinoć mi nije bilo dobro, znači pojela čorbu od paradajza i ne da mi nije prijala... još mi Marija lepo gurnula želudac i sva creva na gore, znači nisam mogla ni da dišem ni ništa... :roll:

mene je mladja tako cimala i tukla i ...ma haos
i to bas negde od petog meseca pa sve dok u 35oj nedelji nisam prestala da stavljam utrogestan
prvo sam ga pila
pa posle dole u sedmom...i pila valjda isto...ne secam se
u obe trudnoce sam imala te laznjake celu tyrudnocu svaki dan,od cetvrtog
samo drugi put mi je grlic bio slab nesto pa su me kljukali sa tim
al onda u 35toj kad sam prestala pa do punih 39 kad se rodila,nije bilo problema sa grlicem uopste
jednom u osmom mesecu sam imala sat vremena na svakih minut dva i islila dsam to je to
i samo nista....odjednom
dr se bas iznenadio kad sam mu rekla :lol:
a meni zeznuto,laznjaci i prave kontrakcije se ne razlikuju u osecaju ni u vremenskom intervaluy....nepravilne i bezbolne i jedne i druge
pa tio sad bacaj pasulj dal se otvaras
oba puta sam srecom bila u bolnici kad sam se otvarala....oba puta punih 39 nedelja :lol:

mene je mladja tako cimala i tukla i ...ma haos
i to bas negde od petog meseca pa sve dok u 35oj nedelji nisam prestala da stavljam utrogestan
prvo sam ga pila
pa posle dole u sedmom...i pila valjda isto...ne secam se
u obe trudnoce sam imala te laznjake celu tyrudnocu svaki dan,od cetvrtog
samo drugi put mi je grlic bio slab nesto pa su me kljukali sa tim
al onda u 35toj kad sam prestala pa do punih 39 kad se rodila,nije bilo problema sa grlicem uopste
jednom u osmom mesecu sam imala sat vremena na svakih minut dva i islila dsam to je to
i samo nista....odjednom
dr se bas iznenadio kad sam mu rekla :lol:
a meni zeznuto,laznjaci i prave kontrakcije se ne razlikuju u osecaju ni u vremenskom intervaluy....nepravilne i bezbolne i jedne i druge
pa tio sad bacaj pasulj dal ser otvaras
oba puta sam srecom bila u bolnici kad sam se otvarala....oba puta punih 39 nedelja :lol:

Znači puna sam rana u stomaku od silnih operacija i više ne znam ni sama šta me boli :rida:
Uh ćuti... ja imam problem što se ali uopšte ne sećam kako je to bilo sa Martom pre 7god. :zeek:
Znači porodila sam se u Višegradskoj i to su me stavili na indukciju, jer je Marta bila velika. Ja se sećam samo bolova i to je to... nikakve kontrakcije, ono vremenski intervali i ti fazoni :lol:
Ovaj porođaj mi je po osećaju kao prvi put... :sad2: ali ne bojim se... baš me suprug i naj drugarica pitali pre neki dan... ne bojim se, više se radujem nepoznatom i nadam da ću izgurati do kraja!

nisam upucena uopste
ja otvaram samo ovaj pdf

Ajoj sorry :lol:
U suštini sam se preforsirala :rumenka: već duže se ovde i nekim temama žalim na bolove, ali sam ih - kao po običaju - trpela, ćutala i gurala dalje. Onda u četvrtak prepodne su krenuli baš jaki bolovi kako u donjem delu stomaka tako i u leđima. Ali ajd reko malo ću prileći i sve će biti ok. Ali nije... do uveče su bolovi bili tolko jaki da nisam mogla da stojim i suprug je čim je došao sa posla pozvao hitnu kad me video. Oni su došli po mene i od tad sam u bolnici, jer sam se otvorila 3cm, materica (ili neki deo) se skratila i imala sam kontrakcije. Bebac je svo vreme bio dobro, moja mala pčelica Maja je nindža borac :D
Elem zadržali me i stavili na infuziju i nadgledali. Pošto se nije smirilo do vizite u petak ujutru stavili su me na 48 časovnu terapiju, opet infuzija narafski. Nju su u 10:00 jutros skinuli i sad me nadgledaju još do sutra ujutru. Ako sve bude u redu, sutra mogu kući! :srecna: kontrakcija više nema, čak sam se "zatvorila" natrag na 1.5cm i materica se opet opustila. Terapija, odmor i ležanje su pomogli. :aha: danas smo baš ušle u 7. mesec trudnoće, tj. poslednje tromesečje i samo da izguramo još 8 nedelja pa nek dođe onda mala Marija kad god hoće, ljubi je mama... :heart:
Eto ti ceo report :lol: :zag:

Da znaš da mi tj. nam ali uopšte nije bilo dosadno :lol:
Mislim da ću ladno opet bez epidurala i prirodno da rađam tj. idem ka tome... ovako te bre samo izbodu i izmrcvare... rađe ću da stiskam mužu ruku i teram ga da me masira nekoliko sati nego da mi stavljaju brumilu i bodu leđa... ionako će to raditi posle opet, ne moraju i tad :lol:

ja sam oba puta bez
al da nije velika igletina koja ide u kicmu,uzimala bih epi :lol:
misim nije dugo trajalo(oba puta u bolovima bas oko dva tri sata samo) i nisam se namucila da kazes al opet nekako mislim da bi mi bilo zanimljivije da nije bolelo :lol:

Pozdrav svima, ja sam stara na forumu, ali nisam odavno bila aktivna. Elem, cekamo trecu bebicu, trudna sam 25 nedelja. I vec mi je dosadilo. Cini mi se da sad imam vise nedoumica i pitanja, nego prva dva puta. :D Sve se zaboravi. Imam sina od osam godina i cerkicu od pet i po.

Odlicno sam, prvi put nosim visoko, pa me stomak ugusi, ali snalazim se. I mnogo sam se ugojila, uzasno mi se trazi slatko, pa se borim sa tim...mislim, stomak i gore ok, ali noge i guza, znaci osecam se ko ona teta sa miselin kamiona... :D (to su mi i inace slabe tacke kad se gojim, a kamo li sad u trudnoci).

Hehehe, nosim devojcicu. Ali i drugo mi je devojcica, pa je bilo potpuno obrnuto. Mada, ja sam se totalno opustila u ovoj trudnoci, apsolutno ni nasta nisam pazila (osim sto sam prestala pusiti). Deca su za sad odusevljena, cura vise nego decak. Mada, mislim da ce biti ljubomore kada se rodi curka. Ali, mislim da su vec veliki i poprilicno razumni, pa verujem da nece biti problema. Raduje me sto su puni pitanja, kako ovo kako ono, u vezi bebe i radjanja, i slicno, i obavezno moraju da poljube stomak pre spavanja i pozele sestri laku noc. :D

Pozdrav svima, ja sam stara na forumu, ali nisam odavno bila aktivna. Elem, cekamo trecu bebicu, trudna sam 25 nedelja. I vec mi je dosadilo. Cini mi se da sad imam vise nedoumica i pitanja, nego prva dva puta. :D Sve se zaboravi. Imam sina od osam godina i cerkicu od pet i po.

Bravo. Ja se baš obradujem kada čujem da se neko odluči na treće dete. :klap: Sećam se ja tebe, čini mi se. Filolog si po struci, a muž ti je muzičar?

Ako sam lupila, izvini. :)

Back