- Poruka
- 20.599
Ma jel cebe/jorgan ide u to?
- - - - - - - - - -
Ne znam, kako se sve to blizi, ja sve ludja I ludja.
- - - - - - - - - -
+se osecam kao debil jer nista ne znam I ne umem I ne mogu se normalno organizujem, pa kontam ako ovoliko ne mogu kako cu je gajim?
- - - - - - - - - -
Ja sam to spavanje kod kuce otprilike ovako bila isplanirala http://www.decjisajt.rs/oprema-za-bebe/posteljina/6216-postejina-set-happy-pink-sheeps
Sad ispade treba dzak za spavanje I da to nije to.
Ako bebu staviš u džak za spavanje, ne treba ti nikakav jorgan ni ćebe dodatno
to u suštini i služi kao pokrivač iz kojeg beba ne može da se otkrije.Mnogo jednostavnije za korišćenje nego jorgan plus ne plašiš se kada je staviš u džak dal će se možda jorganom pokriti preko glave, pa neće imati vazduha, dal će se otkriti, pa će biti hladno, itd.
To što si isplanirala je dobra ideja, samo skloni jorgančić, sve ostalo je super

I svi smo mi bili tu gde si ti, tj. osećali se ko debili

Ja sam uzela pa pročitala pred porođaj 2 knjige pa opet sam se osećala nepripremljeno... evo i sad se tako osećam...

Ali makar znaš onda one osnovne cake i fazone, a i uvek imaš ovde nas!

ali opet bilo je mnogo lakše nego što sam od sebe očekivala.
prvo da li da ga koristim, onda prelomila oprala sve stvari lenorom vodeći računa prvenstveno da sve lepo miriše, da bih po izlasku iz bolnice flipnula zbog jakih mirisa i ponovo sve prala sa omekšivačem za bebe da ne bi beba spavala u nečemu što je tako jako parfemisano. 

Nadam se da si ti dobro, da nemaš bolove, da se dobro oporavljaš i da ti mala mrvica pričinjava radost svaki dan