Kutak za trudnice

Dakle, kradljivica na pola puta :cool:
Biće majsko dete, najbolje doba za rađanje, po mom mišljenu
i zbog toga što je topli deo godine
i kasnije zbog škole (mada ne mora da znači ali u globalu je bolje)

Ja sam majsko dete... :D Volim maj... Rodila sam oboje dece "prirodno", tako da se nadam da cu i ovo, mada svaka trudnoca je prica za sebe.

Nego, kad sam bila trudna drugi put nenormalno sam sanjala, i sad sam pocela. Ne mogu se naspavati...izmuci me to...sanjam non-stop i jako realisticno, probudim se, odem u wc, vratim se u krevet i opet isto nastavim... :eek: Ustajem u 6 da se spremim za posao i nisam ni za sta... Kakva su vasa iskustva?

Suprug je majsko dete, termin nam je 2 dana pred njegov rođendan :lol: znači biće nešto rogato, kako god da okreneš :aha:
Kradljivice, i ja imam užasno realne snove i baš se često budim zbog istih :pljus: em što sam nenaspavana, em što stvarno su često ludi snovi :roll:
Nego, koliko ti je aktivna beba? Sa Martom stvarno sam uživala, jer je bila spavalica - i dan danas je! Ali ovo malo prase u meni znači ludilo šta radi... :lol:

Ma šta će da se desi?

Ja sam bila mnogo ljuta na mog muža jer ga bilo strah da će da povredi bebu.
beba je dovoljno visoko da joj to ne smeta. Uživa ona, baš je briga.

Pa zabranili su nam do 9. meseca sex jer je mala pokušala već da izađe onda u 26. nedelji...

Ovom mom trudnoća ne smeta generalno, ne boji se, mi smo sve do kraja Januara po 2 do 3 puta nedeljno uživali :zper: :lol: ali od tad, kad sam ležala u bolnici 4 dana, izbegavao me bebe radi.

E pa danas ja pregorela, izašla iz tuša i gola stala pred njega... :flert: trebalo mi je 5 sekundi da dodje do mene :lol:

Bila danas na kontroli. Sledeće sedmice ulazim u osmi. Doktorica naredila mirovanje, i utrogestan 3×2. Grlić drži dobri, ali se beba jako spustila. Mrzim bolovanje, ali šta ću...moram...još malo, da uđem u deveti.

Bravo Kradljivice super :klap:
Kako brzo vreme prolazi, zar ne?!
Samo je bitno da taj osmi izguraš, meni su isto rekli da beba nikako ne bi trebala u osmom mesecu da izađe...

Evo me natrag iz bolnice i popizdela sam! Mala je karlično (sad smo 36ta nedelja, tj. 35+3), prase jedno... i sad u petak moram opet u bolnicu, pa ako i dalje bude karlično i ne okrene se, onda dobijam termin za to okretanje, ako to ne uspe, odmah rade carski... tako je valjda ovde protokol... Ona ima samo 2.5kg ali je dugačka, pa misle da se zaglavila, znači poludeću - ništa jednostavno da bude! Grrrr... :dash:

Back