- Poruka
- 20.599
i? jesu bile lazne ili drzis bebu u rukama?![]()
Lažne
ali da je bilo prijatno nije... znači 2 dana zaredom je bilo baš bljaks, onda sam od tad imala mira...Ćuti dobro je, gde bre sad (u nedelju ulazim u zadnje tromesečje, tj. 7 mesec) da je rodim

Sinoć mi nije bilo dobro, znači pojela čorbu od paradajza i ne da mi nije prijala... još mi Marija lepo gurnula želudac i sva creva na gore, znači nisam mogla ni da dišem ni ništa...
Poslednja izmena:

već duže se ovde i nekim temama žalim na bolove, ali sam ih - kao po običaju - trpela, ćutala i gurala dalje. Onda u četvrtak prepodne su krenuli baš jaki bolovi kako u donjem delu stomaka tako i u leđima. Ali ajd reko malo ću prileći i sve će biti ok. Ali nije... do uveče su bolovi bili tolko jaki da nisam mogla da stojim i suprug je čim je došao sa posla pozvao hitnu kad me video. Oni su došli po mene i od tad sam u bolnici, jer sam se otvorila 3cm, materica (ili neki deo) se skratila i imala sam kontrakcije. Bebac je svo vreme bio dobro, moja mala pčelica Maja je nindža borac
kontrakcija više nema, čak sam se "zatvorila" natrag na 1.5cm i materica se opet opustila. Terapija, odmor i ležanje su pomogli. 

Sećam se ja tebe, čini mi se. Filolog si po struci, a muž ti je muzičar?