latisa
Veoma poznat
- Poruka
 - 13.663

Mogla bi Cicak ako je ne mrzi da postavi slicicu toga inace cu da blejim tamo po rafovima 2 sata.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mogla bi Cicak ako je ne mrzi da postavi slicicu toga inace cu da blejim tamo po rafovima 2 sata.

- - - - - - - - - -
Bebino putovanje na svet: Animacija otkriva lepotu rađanja (VIDEO)
- - - - - - - - - -
Pogledajte neverovatnu naučnu animaciju koja prikazuje složenost i lepotu rađanja...
Rođenje deteta za većinu ljudi predstavlja najlepši trenutak i najvažniji događaj u životu, a porođaj, ma koliko bio bolan, mnogim mamama je najneverovatnije i najlepše iskustvo.
al si pametan, idi na porodjaj pa gledaj
- - - - - - - - - -
jbt koji sam baksuz, lekari na odmoru a ja infekciju fasujem ....
al si pametan, idi na porodjaj pa gledaj
- - - - - - - - - -
jbt koji sam baksuz, lekari na odmoru a ja infekciju fasujem ....

Evo ja prva u redu da ti navijam!

I sta sad?Ko ce da odgovara sto se trudnicama decenijama unazad nudi paracetamol kao potpuno bezazlen, u slucaju npr glavobolja, koje su ceste u trudnoci?! Zasto su tek SADA shvatili, ili priznali, da kod decaka u majcinoj utrobi izaziva smetnje reproduktivnog sistema i smanjuje proizvodnju testosterona za 45%?!
http://www.sciencealert.com/new-study-suggests-taking-paracetamol-while-pregnant-affects-male-babies

Текст је информативног карактера, доза опрезности није вишка.I sta sad?
Hoces da pljunes sve nas koje smo pile paracetamol, da crknemo ako nam sinovi budu imali reproduktivnih problema jel to poenta?!
 jel imala neka draga mama/trudnica nešto slično ikad? 

ajoj Damo, pa što se mučiš ženo božja
koliko je prošlo od transfera?
nešto mi sumnjiv taj tvoj testić, koji si uzela, ne bi trebalo tako da se ponaša. da li možda od terapije nakon transfera primaš i pregnil inekcije? on može da utiče na rezultat...
jako navijam za tebe!!!!! napiši mi na pp kako se sve bilo, baš me zanima.
ja sam ovog meseca u žestokoj akciji, vadim hormone svakih 4dana, korigujem, prepisujem sebi terapiju, idem na uz i ne dam mužu mira hahahahahha
nadam se da će uroditi plodom.

imam sledeći petak termin kod lekara... rekao je ako ne uspe u međuvremenu da ga nazovem i baš zagledam dal će biti neki iscedak ili pobačaj ili šta god, ali za sad samo belo pranje