I ja I ja.... Danas sam.nesto puna srece I optimizma :-) bice ona.dobra curica :-)
Bice, bice! Mozda je skontala da je tesko biti Lav u horoskopu pa zuri da bude Rak

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I ja I ja.... Danas sam.nesto puna srece I optimizma :-) bice ona.dobra curica :-)
Ja sam dobila 2 tablete folana da pijem, pored femibiona x 1. Koja si mutacija? Ja sam MTHFR homozigotna...
Heterozigot MTHFR I heterozigot PAI. Zar ti nemas I PAI?
MTHFR heterozigot ili homozigot ima izmedju 40 I 50% ljudi na svetu, doktori za to ne daju fraksiparin, samo ako zena ima istoriju pobacaja ili teskog ostajanja u drugom stanju...
A ista je terapija za sveNemaju nista drugo. I meni je terapija folna I aspirin do trudnoce, a onda fraksiparin. Nego ja cackam mecku pa nadjoh istrazivanja vezana za folnu kiselinu I te velike doze... ko mi je kriv
Kao, ne treba piti folnu kiselinu u ovom obliku vec u obliku metil folata. A ko ce to da ti potvrdi, kad niko ne zna nista o tome?
To je nova oblast, I malo doktora uopste zna bilo sta osim iste terapije - aspirin+folacin. A nadjoh neki dijagram vezan za MTHFR, nije naucno potvrdjen ali je interesantan. Probacu da ga stavim da vidis.
Drage devojke sa vecim stomacima, moram da izrazim svoje divljenje prema vama! Iskreno!!! Ja sam tako malo trudna, I tako mi daleko izgleda sve to sto vi prozivljavate... nadam se da cu I ja uspeti da dodjem do kraja.
Juce mi je dr rekla da sam duh. Ali su bebe mnogo bolje od mene. Izgleda da one uzivaju. Ja se stvarno svaki dan mucim da preguram jos jedan dan :-)
Svima saljemo puno puno poljubaca :-*
dr Plecas je sjajan doktor
ako mozes do njega, to bi ti bilo extra
Ata, a šta ti je? Sto ides kod kardiologa?
dr Plecas je sjajan doktor
ako mozes do njega, to bi ti bilo extra
Zato sam ja toliko zapela za prirodni porodjaj, ako ikako može. Pa i da mi seku epiziotomiju, ili da se pocepam, opet je manja rana u odnosu na operaciju. Površinska je.
CR je klasična operacija, znači minumum dve nedelje terapije, a to odlaže i dojenje... i ko zna kako bi mi bilo...
Posle prvog porodjaja, kada su mi sekli epiziotomiiju, dobila sam sutradan temperaturu i nije mi prošla dva meseca, sve dok zadnji konac od ušivanja nije ispao. To sam tek posle povezala, tj. mm je povezao i tačno je tako, dokle god zadnji konac nije izašao, ja sam imala tegobe. A zamisli operaciju, koliko tu ima šivenja.... i da mi skoči temp, ko njima da objasni da se nije reaktivirao septični proces, već da je to prosta netolerancija na strano telo...![]()
..mozda zavisi i koji su AB u pitanju, ata reche da je alergichna na penicilin..