Ja sam u 10toj nedelji I uuuuzasne mucnine imam. Danas mi je dr rekla da je to zbog blizanaca tako izrazeno. Jedino mi badem pomaze. A vodu ne smem ni da okusim. A pila sam je oko 3-4 litre dnevno
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
imam jedno pitanje, molim samo ozbiljne da odgovore
naime, trudna sam 12 meseci... iz vaseg iskustva, koliko ste vi dugo cekale na porodjaj?... neko kaze da se zena moze poroditi i za cak 9 meseci ali da je to rizicno
unapred hvala na odgovorima
kako resavate gorusicu tj kiselinu,mene uuubiiii po ceo dan...a ne znam ni od cega ne jedem nesto bas....
Ja sam u 10toj nedelji I uuuuzasne mucnine imam. Danas mi je dr rekla da je to zbog blizanaca tako izrazeno. Jedino mi badem pomaze. A vodu ne smem ni da okusim. A pila sam je oko 3-4 litre dnevno
Dobila fraxiparin 0.6. Pa mi je hematolog spustio na 0.4. Videcemo koliko dugo je nece menjati. Uzasna je. Ne mogu sebi da dajem, pa idem svaki dan u dz. Vec sam plava I uzasno me bole ruke I noge. A tek je pocetak... Ja sam malo osetljivija nego drugi ljudi, pa valjda I ta terapija deluje tako bolno. Ne mogu da spavam na strani jer me bole ruke od modrica. U nogu je jos gore![]()
Dobila fraxiparin 0.6. Pa mi je hematolog spustio na 0.4. Videcemo koliko dugo je nece menjati. Uzasna je. Ne mogu sebi da dajem, pa idem svaki dan u dz. Vec sam plava I uzasno me bole ruke I noge. A tek je pocetak... Ja sam malo osetljivija nego drugi ljudi, pa valjda I ta terapija deluje tako bolno. Ne mogu da spavam na strani jer me bole ruke od modrica. U nogu je jos gore![]()
..ni meni, u poslednjim nedeljama..
..disanje na rate, a jelo na par zalogaja svako malo..
..prodje kad se "spusti" beba, pred sam porodjaj, mada u prvoj trudnoci moze i neshto ranije (i dve nedelje ranije)..
..ali to spushtanje donosi malo drugachije probleme, tih poslednjih dana..![]()
November, jesi li ti cula za ovo:
Methyl Folate L-5MTHF Tablete
Metilfolat umesto folne kiseline? Ebo nas internet...
ova moja se nije ni spustila
samo se shirila po y i x osi
i zauzimala sve vise mjesta
pomagalo je jedino da jedem sto manje kolicine
pa iz nekoliko puta
a na kraju ni to![]()
..jako malo znam o MTHFR mutacijama, to je relativna novost..
..ako uhvatim vremena da malo prekopam, javicu bilo shta shto mi se uchini relevantno..
- - - - - - - - - -
..znash li ti kako je ona bila okrenuta na samom porodjaju?
..tvoj opis porodjaja mi je jako lichio na posterior radjanje, a i ovo shto si napisala ide u prilog tome..
November, jesi li ti cula za ovo:
Methyl Folate L-5MTHF Tablete
Metilfolat umesto folne kiseline? Ebo nas internet...
..ma njima je ok chim prednjachi glava..
..ali nema veze, sve se dobro zavrshilo..
..meni samo lichilo na to, nespushtanje, dugo otvaranje, neproduktivne kontrakcije, veliki broj napona..
pa moguce da i jeste to
po svemu sto sam sad procitala
mada meni to niko nije pomenuo, al sta su mi opce pomenuli
nije mi receno ni kako da tretiram rez poslije, al nema veze
vazno da smo zive i zdrave na kraju cijele te price
Probaj u stomak.
ja sam.davala u ruku I stomak
Do kada se sme u stomak? Niko mi nije ni rekao da mogu u stomak. U bolnici mi objasnili samo za ruku I nogu. U dz mi po defaultu daju u ruku, osim kad ja trazim u nogu. Da li u stomak manje boli?
boki, držim fige da što duže izguraš! koliko je vlajko imao kad se rodio i u kojoj nedelji? jesi li dogurala do 34?evo me
grlic u duzinu isti, 18 mm, ali sad pocela tunelizacija, koliko skontah to je blago otvaranje unutrasnjeg usca grlica...
uglavnom, lezanje do daljneg uz terapiju, napomenuo ako osetim tri kontrakcije u pola sata ili sest za sat, pravac u betaniju da odem...
mala je glavom jako nisko, kad me rucno pregledao samo.me pogledo I reko, znate sve hehe, posto sam kukala da pod prstom osetim kako je blizu :-D
mala ima 1300 grama, po uz je 29+7
I tako...