Mali čičak
Stara legenda
- Poruka
- 77.633
Cestitamoooooo stevceeeee

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

stevca kad si sponenula spontani ja mislila ti krvaris :*
prepala si me. bice to u redu, videces.
ja sam sa Lucom isto zatrudnela 20 dana mens, ali oni su racunali po datumu poslednje mece. i do kraja je kao kasnila oko nedelju dana![]()

evo mene s pregleda, beba ok, a moj grlic, naravno uzas....
skratio se duplo,
mirovanje, lezanje, utrogestan od 200 cetiri puta dnevno, vaginalno
bronazepam uvece, kontrola za dve nedelje...
preslikano ko s vladetom jbt, ista nedelja,isti scenario,
evo mene s pregleda, beba ok, a moj grlic, naravno uzas....
skratio se duplo,
mirovanje, lezanje, utrogestan od 200 cetiri puta dnevno, vaginalno
bronazepam uvece, kontrola za dve nedelje...
preslikano ko s vladetom jbt, ista nedelja,isti scenario,

) pričala, grči stomak, kao kamenje da nosim u njemu, a ne bebe. 
), pa neće da me pregleda drugi dr, nego da idem na odeljenje
Javašluk opšti, užas, nemam reči... Valjda I on sluzi za opustanje misica materice
Imam ja jos da guram, tek sam usla u sedmi...
Prosli put sam pila I konjsku dozu partusistena I primala tokolizu, pa nista...
Samo da dodjem bar do osmog za pocetak... Mali ciljevi...
Idem kod stojica inace, nacelnik je patologije.... Njemu se ne svidja razvoj ovog... Al jbg...
Idem.s vladetom danas kod.keve, tamo cu.lezati
Biće to ok, samo polako 
Ja sam sad došla od dr-a.
Jutros odem u wc i vidim trag krvi na gaćicama... odsekla sam se!!!! Muž otišao u bolnicu, čeka svekra da operišu ( inače, i to je gotovo, mada nije prošlo baš bez komplikacija, videćemo, nadamo se najboljem ), ja lepo pozovem taksi i odem sama. Bilo problema što nisam kod svog dr-a ( ebote, pa ne radi čovek, sutra radi, a ja krvarim), pa neće da me pregleda drugi dr, nego da idem na odeljenje
Javašluk opšti, užas, nemam reči...
Odem ja na odeljenje, tamo me prvo drkaju što nemam uput, pa me neka izdrkana dr primi. Nije me ni pregledala, samo je bacila pogled i rekla mi da je to krvarenje od hemoroida, nije vaginalno. Neće ona da me pregleda, uradila je UZ na brzinu, bebe su ok, mrdaju, protok ok, vitalno sve ok, nema ona više šta da gleda. Do sutra da izdržim pa da idem kod svog dr-a.
Eto, krvarenje je od hemoroida ( mada i nije neko, tek trag, ali dovoljno da ti srce u trenutku stane ), grlić nemam pojma kakav je, ona je videla na UZ kao da ima neku dužinu, videće moj dr sutra... Ebem ti pregled i lekare i sve u peršun... očajna sam i ne mogu da verujem u sve što sam doživela. Lepo mi dodje da odem da prijavim ovo sve negde, nekome...
Idem da legnem, sad će i mm, gotova je svekrova operacija. Uzeo je slob dan danas, pa ćemo biti zajedno...

..najveci problemi u nashem zdravstvu su upravo oni koji ne koshtaju ni dinar..
..nego da se pohvalim - postacu tetka jednom dechkonji u septembru..![]()

Sta god to znacilo
Dao zeleno svetlo pa drzite palceve 

Ume čovek da me trgne, da me zasmeje u trenutku kada se najgore osećam, eto, ume 

Ma jes, nema brige :-D
Znam kako sam prosla u prvoj, I znam kakav osecaj sada imam...
Sad bi mi dobro dosla cakana iz otvorenih vrata kada im prica kako ne podnosi nicim izazvani optimizam hehehe, secate se garant :-D