Neo-wolf
Ističe se
- Poruka
- 2.533
Ja sam osetila olaksanje kad su probusili vodenjak.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samo da se javnem. U pola devet danas rodio se Rajko/Rale. 48 cm i cca 3,5 kg. U bolnicu primljena u 7 ujutru. Pisem vise kasnije ako nekog interesuje.
Samo da se javnem. U pola devet danas rodio se Rajko/Rale. 48 cm i cca 3,5 kg. U bolnicu primljena u 7 ujutru. Pisem vise kasnije ako nekog interesuje.
Seka i bata![]()
Naravno, bitnije je to da je na tripl testu, tj. expertskom UZ-u sve ok, nosna kost, butna kost, obim glavice i sve ostalo - sve je u granicama, sve je kako treba. Mere su slične, što znači da se obe bebe razvijaju istim tempom, ne zaostaje ni jedna.
Za devojčicu verujemo na reč, a dečaku smo videli "alatku"
Ma, jasno se vidi da je dečkonja
![]()
Sad ću imati dve devojčice i dva dečkića i - imam bre sve u životu![]()
Pozdrav trudnicama, i trazim od vas savet, pogotovo od trudnica koje miau jos dece. Da li ste svoju decu vodili u vrtic u vreme kad vam se porodjaj priblizavao? Ja Sam u 32 nedelji, mali mi ne ide dve nedelje u vrtic, zato sto u vrticu vladaju varicele, tj jedno dete je imalo i sad cekamo da vidimo ko je uspeo da se zarazi. Plasim se da ga vracam ponovo u kolektiv, da ne bi doslo do novih infekcija Koje Mogu da stete bebi. Ako sad dobije boginje nije strasno, ja sam ih prelezala, nego plasim se drugih infekcija, za Koje do nedavno nisam ni znala da postoje.