Kutak za trudnice

nemam pojma, meni se za sada sve nekako poklapa s kevinim trudnocama
bukvalno je sve isto
secer mi je bio 5
pa na zadnjem mjerenju 5,3
al imala sam prije toga nedelju, dvije bas onako...odvaljivanja od slatkisa
za moje navike regularne
ukupno sam dobila 11 kg od pocetka
sto nije malo, al nije ni previse...koliko znam
al ajde...uradicu i taj test
mada sam vec smorena od testova, iskreno
a i niko u obitelji nema dijabetes
niti je iko imao u trudnoci
mi spadamo u one sto zive, zive...ne treba im lijecnik nikad
i samo capnu od srca :lol:

Poslednja izmena:
nije 49 cm malo <3

jeste se ushemili sa cicom kuci vec
ono, ustajanje....vrijeme za cicu, vrijeme za batu...sta vec sve treba

a mene smorilo s testovima tim vec...missim, bila sam i na dopleru neki dan
pa ispalo da sam samo zjebala zglob malo, a ni primjetila nisam
dobro, sad znam da imam krvne sudove ko iz bajke :lol:

Poslednja izmena:
...zdravo trudnjace...nadam se da cu vam se uskoro ovde pridruziti...treci put... :per:

Pitala sam vec na Sve i svasta, ali mislim da biste vi mozda znale bolje...da li je neka od vas pila caj od vrkute...interesuje me, da li se prekida za vreme menstruacije, ili pijem tri meseca bez prestanka...posto sam izguglala razne verijante... hvala unapred... :)

De si kradljivice :)
Pila sam ja, sad pijem Femisan I preporucujem ti ga
Vrkuta, ili Virak se ne pije za vreme menstruacije. Neki ce ti reci da moze, ali ona izaziva kontrakcije, I imaces slabije krvarenje. Ja sam preskakala M I sad kad pijem Femisan A. Kad zavrsis sa Virkom, mozete oboje da pijete Crveni zdravac, moja drugarica I NJM su pokusavali godinu, pa poceli sa crvenim zdravcem I posle 5 nedelja se desila trudnoca. E sad, je li do zdravca ili do vere u njega, ne znam...

Zaboravih da objavim da sam ja odradila sve testove: sve briseve, hormone, autoimuna antitela, lupus antikoagulans, trombofilije, protrombin, razne faktore I ostale bakrace.

I...
Sve je u redu :)
Rece geneticarka. "Gospodjo, sve ste uradili, I sve je u redu, sad se opustite. To sto se desilo je prirodna selekcija. Jednostavno nije bilo vreme"
I stvarno sam se opustila, sad pijem Femisan I neke vitamine, onda cu da napravim malu pauzu I da se polako igramo :) Joj, radujem se sehu bez zastite :)

ja se vratila s pregleda
sve je ok , svi organi, ekstremiteti itd....
potvrdjeno da smo curica
imamo 136 grama, vitke, duge noge :)
i spavala je :) tako slatko, s rukicama kraj glave

krva slika mi je kao kod konja :) a jos sam je radila pre Kopa i pre nego sto sam krenula da pijem ikakve vitamine (elevit), sad sam garant ko zmaj :mrgreen:

takva tura :)
1507012_1411399475776837_1219226878_n.jpg

Back