Kutak za trudnice

Kolko je bolelo/krvarilo posle toga. Mene bogme uspavase jer su primetili da nesto nije u redu dok su me usivali. Ja im kukala da me seku a oni kao nema potrebe pa ispucah :-(
Jbg ako ne mogu manje od 3 kile da izguram bez secenja/pucanja sta su mislili da ce da se desi sa 3,5 kile ....

- - - - - - - - - -

Biseri :D

..mene posle nishta nije bolelo, ali verovatno zato shto sam bila na ivici da se ne onesvestim od bola tokom.. :roll:
..primetili su odmah, veoma brz porodjaj, krupna beba i kratak pupchanik koji je povukao odmah i posteljicu, pa nisu bili sigurni da li je ostalo neshto..
..i nije bilo, dzabe su me maltretirali.. :roll:
..krvarenje isto kao i posle svakog..

..anesteziju je trebalo da dobijem, ali nisu mogli da probude anesteziologa 20minuta :neutral:
pa su, poshto je pochelo skupljanje materice, ipak produzili bez anestezije..
..doshao je negde pred kraj, sav naduven i mrzovoljan, virnuo i izdrao se shto mu nisu rekli da ne treba da dolazi..

..jesi li se ti to porodila, neo? :) kad?

Porodila sam se danas. Oko pola 9. Meni je posteljica izletela maltene odma za bebom i nesto je bilo ostalo unutra. Ja ne znm dal me boli revizija ili sto sam se rascvetala. Inace usivali me na zivo dok sam drzala bebana, kao bio je mnogo uznemiren pa da moze da mi cuje srce da se smiri...

..nisam ti bash bila od pomoci oko bolova, ali stvarno su, kad je sve bilo gotovo, bili beznachajni..
..sad - da li zbog poredjenja ili stvarno, to je druga pricha..

..prijavi ti sestri to, za svaki sluchaj, nije ti prvi porodjaj pa da ne znash otprilike kako je ochekivano da se osecash..

- - - - - - - - - -

..jel rale sa tobom? :)

Back