Kutak za trudnice

da, treba da bude oko 2.5...maks 3
al ja sam sa Irinom zatrudnela iako je bio preko 6(ceo zivot mi je bio veci nego sto treba a na institutu se nisu uopste trudili da povecaju dozu leka,nego sve vreme vikali ok ok ok)

kad je preko 3, u trudnoci,povecava sansu za pobacaj,pa u prvom trimestru treba da bude najvise 2.5 a posle u 2 i 3 tr. najvise 3
meni sa Irinom nije nikad bio ispod 3.5
u osmoj nedelji je bio 29.8,jer nisam znala da treba da se poveca doza, kad je sve bilo neplanirano i slucajno,pa se nisam uopste pripremila
u trudnoci ti je samo bitno da nemas antitela i da pijes terapiju,a sto se same bebe tice, ako pijes lekove,ona sebi uzme sta treba a tebi sta ostane,isto kao i sve ostalo sto uneses...a kad ne pijes lek,to onda moze za bebu da bude opasno

Meni je sad 1.59 a pocetkom godine je bio 2.8 ne znam sta to znaci I da li ista znaci :lol:

- - - - - - - - - -

Ja ne pijem nikakve lekove za stitnu, do sada nije bilo potrebe, samo pitam da li utice na samo zacece.

ni meni, al Tamara nam se juce odjednom kao svidelo
ne znaci da necemo promeniti jos koji put :lol:

na spisku su nam Ivana, Anja, Natasa, Tamara
bilo je jos neko al sam izlapela pa se ne secam
uglavnom, pre neku nedelju nam je Anja bilo najlepse a sad je Tamara :lol:
bilo je i Ivana
tako da, ko zna
al isto nemamo neko da bas kazem e to je to ime,blabla
mada ja i nisam u fazonu unapred da zacrtam pa kud puklo
volim da vidim dete pa onda da odlucim koje ime ide uz lik :)
Irina je bila kao na vrhu liste al kad sam je videla znala sam da je Irina :)
i nije bilo sanse da se zove drugacije

jao brate jedva cekam, dosta mi je cekanja
mogla bih kad i Jex...taman posle kontrole :mrgreen:

- - - - - - - - - -

na kraju cu da prenesem :lol:

- - - - - - - - - -

Meni je sad 1.59 a pocetkom godine je bio 2.8 ne znam sta to znaci I da li ista znaci :lol:

- - - - - - - - - -

Ja ne pijem nikakve lekove za stitnu, do sada nije bilo potrebe, samo pitam da li utice na samo zacece.
pa ok ti je
znam da utice na zacece, ali i tu ima izuzetaka :)

- - - - - - - - - -

ja se sve spremam,spremam...brijala se svako malo,kao da budem spremna...odustala sam...nek me briju oni
ja da glumim pauka u kupatilu sa ogledalom u ruci,vise ne mogu :lol:

E sva sam bljak
Trcala sam danas pregled -ultrazvuk- konzilijum
Sva sam se nekako emotivno istrosila...
..jos malopre primetim kao braonkasto malo na vesu
sad se naravno tripujem da me boli stomak
Cekam da dodje druga sestra u smenu pa da prijavim, mislim verovatno nije nista al ajde

Bezveze...

Bokili, cmokic

jexy verovatno nije nista. mene kada su pregledali sa malom, a posle 36te nedelje uvek bi naglasili da moze da se desi da ima razlicitih boja iscedak od pregleda. :cmok2:

misonjo ti ces jos i da dobacis do ili veoma blizu termina :p

bokice probaj da se opustis sto vise mozez, mada znam koliko je to tesko :s

neko je pisao o zglobovima/prstima. ja se budim sa ukocenim prstima, pocelo pre cirka nedelju dana da me vata, ali ja kako legnem tako se i probudim pa kontam da je od toga.

Ala je mene steglo, ne mogu da spustim temp ispod 37,5-37,7. A kad skoči, skoči na 38 sa kusur. Grlo ubija, osećam da je zacementirano, ni da jedem, ni da pijem, ni da pričam, ni da progutam.
Bila kod dr danas, prepisao mi eritromicin... a mene je tako strah da ga pijem.... a moram.

Ispao mi je problem sa knjižicom, zaebali me u socijalnom, piše da mi je knjižica overena, a nije... pa nisam markice uzela... ma čudo... Sad moram da čekam još koji dan obnovu ugovora da mogu da overim knjižicu :roll: Koza iz socijalnog mi je belaj napravila...

Aaaaa pise mi u istoriji 'u slucaju zapocinjanja porodjaja raditi hitan cr'
Kako god bilo, ne gine mi seckanje :)

Rekla sestra da pratim ako bude promena ili pukne vodenjak zove dezurnog i idemo u salu

U svakom slucaju, ovde sam pa kad god da krene, isto mi je

Back